Den sidste scanning. Er alt som det skal være?

Nyt studie, ny start

Fotografi den 06-05-14 kl. 15.56 #6Som de fleste af jeg nok ved, er jeg netop startet på pædagogseminariet for en måneds tid siden. Det har været en rimelig turbulent start. Jeg har været stresset over baby, været ramt af influenza og så er min farfar næsten lige død. Ting, som ikke ligefrem sætter udgangspunkt for den fedeste studiestart!

Jeg er rigtig glad for studiet. Alting er meget interessant, og selvom jeg har været meget syg, og derfor ikke har været så meget i skole, så har jeg læst alle lektier (for første gang i mit liv, haha), og faktisk følt, at jeg har lært noget fra det!

Jeg har fået nogle virkelig søde veninder, som er meget forstående, søde og interesserede i mig og hinanden, og det er virkelig rart at mærke en gensidig interesse. Desuden er der én af pigerne, som er 20 år og har en datter på 2.5 så det er rart at have én der forstår så meget, fordi hun selv har været i den situation, jeg står i.

Lige nu er jeg først blevet helt rask, og jeg føler først nu, at jeg kan gå “all-in” på studiet, så jeg glæder mig til efter påskeferien, hvor jeg virkelig kan give den gas og nyde studiet.

2 kommentarer

  • Hvor lyder det dejligt for dig, Lærke! Det der med at møde folk, som er på samme bølgelængde som én ift. interesse og sted i livet.

    Det her indlæg fik mig til at glæde mig til sommer endnu mere, selvom man ikke skulle tro, at det var muligt. Dør over 3.g lige nu pga. en depression oveni hatten. Du ved nok, hvordan det er 🙂

    http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Ja, det er så skønt!
      Puha, det lyder ikke sjovt! Men der er jo heldigvis ikke spor lang tid til sommer, så se fremad – du er student om lidt<3 held og lykke med det hele!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste scanning. Er alt som det skal være?