SÅ MEGET HAR JEG TAGET PÅ I MIN GRAVIDITET:

DET KOSTER…

Nu er der mindre end 5 måneder til min termin, hvis man kigger i kaldenderen. Jeg glæder mig. Helt ubeskriveligt. Lilli er begyndt at sparke hver eneste dag, og nu er man altså for alvor begyndt at kunne se, at jeg er gravid – de, der ikke ved det, vil måske tænke, jeg bare har spist for meget pizza et par uger endnu, men så heller ikke længere.

Vi er nu over 50% igennem vores babykøb, og vi mangler faktisk meget få ting. Autostol, puslebord, brystpumpe og dynebetræk står højst på listen, men ellers har vi alt. Tremmeseng, badekar, puslepude, babynest, tøj, bleer (haha), sutter, legetøj, bamser, babyalarmer og så videre og så videre. Det er altså på ingen måde billigt at få et barn. Hverken før – eller efter det er født. Men jeg bliver alligevel lidt glad, hver gang, vi får købt noget nyt. Det er faktisk bedre, end når jeg køber noget til mig selv, ha ha.

I weekenden fik vi købt min drømmebarnevogn. En Emmaljunga Big star suprime i granit. Mine forældre betalte, og det er jeg dem virkelig taknemmelig for. Det er en kæmpe hjælp, da barnevogn er det absolut dyreste, vi har skulle erhverve os til Lilli.

Indtil videre har vi ihvertfald brugt 15.000, hvis jeg skal tælle sammen med alt, vi både har fået – og købt selv – og som sagt er vi slet ikke færdige endnu. Puha. Men sådan er livet. Jeg må bare nøjes med lidt mindre shopping til mig selv – og det gør slet ikke spor, når jeg kan kigge på alle de fine lyserøde ting, vi har erhvervet os!

5 kommentarer

  • Kathrine

    Brystpumpe? Det lyder dog yderst ubehageligt!! :O

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ender også altid med at shoppe til min datter i stedet for til mig selv 😉 Det er på en eller anden måde sjovere.. Jeg kan anbefale Phillips Avents manuelle pumpe hvis du er til den slags. Jeg anede ikke noget om dem før jeg fødte, men har været rigtig glad for min. Vi er i øvrigt gået en stor bue udenom de dyre puslekommoder og har i stedet købt en separat pusletop og sat på en IKEA kommode – på den måde fik vi rigtig god opbevaringsplads til lidt færre penge. Vi har også Emmaljunga vognen og er super glade for den 🙂 City Elite Babyjogger kan anbefales som klapvogn – den er super nem at have med på farten og barnet kan ligge helt ned og sove i den 🙂

    God shoppelyst til dig (og Lilli My) 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Apropos økonomi kunne jeg godt tænke mig at høre om dit forhold til økologi? Hvordan har du det med økologi? Er det noget, der betyder noget for dig?

    Jeg så tilfældigvis et billede på din snap af en indkøbskurv med noget, der (desværre) lignede buræg eller skrabeæg. Det gør simpelthen så ondt i mit hjerte, at se folk køber buræg fra dyr, der har haft det SÅ forfærdeligt. Jeg ville aldrig kunne spise buræg bare ved tanken om, hvordan de har haft det. Jeg støtter ideen om kun at spise mad fra dyr, der har haft et godt og værdigt liv. Hvad er dine tanker?

    Tak for en god blog 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Det på min Snapchat var faktisk økologiske æg 😀 jeg er enig i dine tanker!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Hvis I endelig skulle spare et sted, så gør det på brystpumpen. Det er smart, ja, men unødvendigt såfremt amningen kører. Jeg er jordemoderstuderende, og har på barselsafdelingen, som er en del af vores praktik på udd., oplevet at brystpumpen desværre nogle gange er med til at hindre amningen lidt. Modermælk produceres efter udbud/efterspørgsel, så hvis din lille stjerne sutter de 6-8 gange til døgnet, som hun nu skal for at mættes på modermælk, og har ubegrænset adgang til brystet i de første par døgn så hendes suttelyst og din mælkeproduktion stimuleres, så er din krop tilpas fantastisk til at producere lige netop den mængde mælk, den lille har brug for.
    Mit råd – ikke for at være bedrevidende, men det er skide dyrt – vent med den til du ved, om den bliver nødvendig. Ellers har man et andet fantastisk redskab til udmalkning, der er billigt og effektivt og mere skånsomt for brystet og særligt brystvorten: hænderne!

    Held og lykke med resten af graviditeten og baby. Nyd det hele. 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ MEGET HAR JEG TAGET PÅ I MIN GRAVIDITET: