JANE KØNIG PEARLS

WORKING SPOT

IMG_7056
D
ette er min arbejdsplads. Ret atypisk for en 18-årig pige på gymnasiet, men det er altså min – og jeg elsker den. Nu har jeg snart arbejdet på Bloggers Delight i 2 år, og da jeg startede, var det klart en drøm, der gik i opfyldelse. Jeg må indrømme, at det, somme tider har været en udfordring. Både fordi det er svært at finde tiden til blogging med alle de andre ting, en teenager har om ørerne, men også fordi at jeg, på næstved gymnasium, blev set en del ned på, på grund af bloggen. Nu har jeg fundet modet til at være ligeglad, og jeg elsker mit job. Jeg vil helt sikkert mene, at det ihvertfald er bedre for mig, end et job på seven eleven, netto, bilka, eller hvad jeg ellers havde lavet for at få penge, hvis jeg ikke havde bloggen.

Jeg har mange gange oplevet “bloghate”, det er vidst ingen hemmelighed. Men af én eller anden grund er det bare forsvundet det seneste år. Måske fordi at jeg er blevet ældre, og har lært, ikke at lade dem fylde, eller også fordi mine læsere er blevet ældre. Mere modne. Mere selvsikre.

Det rareste ved at arbejde på bloggers delight er nok, at det er så frit. Jeg bestemmer i relateten selv, hvornår jeg har lyst til at arbejde, og hvor meget tid, jeg vil bruge. Jeg plejer at gøre det, at jeg planlægger indlæg cirka 1 uge frem i tiden, så jeg kun laver én arbejdsdag om ugen, men at den så til gengæld måske varer fra 14-24, så jeg ikke laver andet i 5-10 timer, end at blogge. En gennemsnitlig arbejdsuge er for mig cirka 10.

8 kommentarer

  • Sara Nielsen

    Forstår ikke hvorfor du skal kigges ned på pga. blogning, men det er helt sikkert en af de ting der gør, at jeg ikke fortæller folk, at jeg er blogger. Vil du mene at det er mere effektivt at blogge i 5-10 timer i træk end at blogge et par timer om dagen i løbet af ugen?

    http://industrialbarbie.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      <333333 Ja, for mig er det mest effektivt, helt klart! For jeg har nemlig ikke hammer meget tid, så hvis jeg en dag på ugen har det, bruger jeg tiden på bloggen! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    I 2 år??? Hold da op, synes det føles som under et år siden at dig og Sille skiftede til BD…. Og der havde jeg allerede fulgt jer i lang tid 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tjener du så penge pr. indlæg eller besøg på siden eller noget helt andet? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophia

    HVOR HAR DU KØBT DET SMUKKE COMPUTER COVER HENNE????!!!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Det er til min Ipad, og det er fra Michael Kors! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANE KØNIG PEARLS