MIRROR, MIRROR ON THE WALL

PUT A CAP ON IT

4 pr. ark den 13-08-2013 kl. 16.50
J
eg har det for vildt for tiden. Min skole er fantastisk, og i går var jeg på talentskolen, og gjorde det, jeg elsker allermest – spillede teater.

Jeg er glad, og jeg elsker at være væk fra Næstved, og være på Haslev Gymnasium, der er roligt, stille og så går der ikke særlig mange elever, hvilket jeg selv synes, er skøøønt.

Jeg bliver ved med at undskylde, og jeg vil vædde med, at det er sindssygt irriterende – men jeg gør det gerne igen: Jeg UNDSKYLDER for den lidt kedelige blogging for tiden. Jeg giver jer bare et lille indblik i mit liv for tiden, og jeg har desværre ikke haft mulighed for at få taget outfitbilleder eller andre former for billeder, da jeg lige skal ind i hverdagsrytmen igen, og det er sgu lidt svært at tage sig sammen til outfitbilleder, når jeg egentlig bare gerne vil hjem og sove, når jeg har fri. – MEN det kommer, det lover jeg!

9 kommentarer

  • Matilde

    Kære Lærke.
    Jeg har fulgt din blog siden du startede, men jeg kommenterer sjældent. Dog har jeg lyst til at skrive til dig nu, for at fortælle at uanset hvor meget eller lidt du blogger og uanset om du selv synes, at det er lidt kedeligt, så nyder jeg altid at læse dine indlæg og læser (i modsætning til mange andre blogs) alle dine indlæg til ende. Grunden til det, er at du bare virker så sød og reel. Alt hvad du skriver kommer fra hjertet, og det er tydeligt at se, at du blogger fordi at du har lyst og når du har lyst, og så har du bare en fantastisk evne til at gøre det muligt at følge med i dit liv og dine tanker uden at det bliver kedeligt eller for meget.
    Du er bare en super skøn blogger og jeg nyder at følge din blog 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smisk

    Du har taget lidt på?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Faktisk ikke, nej. Jeg har vejet det samme i hele 2 år 🙂 ps. Jeg har din IP-adresse, og jeg kan derfor godt se, hvem du er. Bare til en anden gang, så du ved det 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie-Oline

      Please tag dig sammen. Du pinliggør menneskeracen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette

      Seriøst du er for meget! Tag dig dog sammen. Stop med at være led mod folk uden en grund, det er til at brække sig over.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Være led mod folk??? Hvem er jeg dog led over for?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Hej! jeg elsker din blog, og fandt den faktisk via din søster.
    Jeg faldt lige over dette indlæg, og da jeg er rigtig interesseret i teater, så ville jeg spørge om du ikke kunne lave et indlæg om det, bare om teater generelt og hvorfor du elsker det, og måske også lidt om talentskolen?
    Mange tak. knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIRROR, MIRROR ON THE WALL