MY ANOREXIA STORY

THAT PHOTOSHOOT

PhotobucketPhotobucket

Meget, meget gammelt photoshoot med min kæreste og jeg. Folk gik jo helt crazy dengang det blev lavet. Jeg synes egentlig bare det er sødt og smukt. Det viser intet andet end kærlighed – vi har bare overkroppe, men det er jo bare lidt hud, ikke? Andet ser man ikke. Synes det er sjovt, at dette kan provokere så meget. Hvis en 15 årig tøs i bikini fik taget et billede og brugte det som profilbillede, ville det vel være okay? Men dette – NEJ forhelvede. Sjovt.
Men jeg synes ihvertfald ikke at I skulle snydes for dette, nu er det langt over et år gammelt, og hvis I har brug for et freak-out, så go ahead – bare ikke hér. Folk kan være så småsindet – vis noget respekt, og lad være med at flippe ud over dette, som mange gjorde sidst. Især hér i næstved. Det var næsten helt pinligt – ikke at lave photoshootet – men at så mange blev så fucking forargede at de bagtalte mig i skolen i fucking gymnasiet. Jeg var seriøst pinlig over at kende så mange, der ikke kunne andet end at være onde da de så dette. Marie lavede dette photoshoot, og brugte flere timer på det, og på at redigere, men hun endte med at måtte slette dem fra bloggen, fordi at jeg blev kigget ondt på i skolen.
Jeg håber I tager det pænt denne gang.

Og forresten vil jeg gerne takke jer for jeres søde ord i mit seneste indlæg – det betyder meget. Jeg har pt fået næsten 80 mail, kommentarer og beskeder på facebook fra piger med spiseforstyrrelser, og jeg er lykkelig for at kunne hjælpe. Lige nu bruger jeg lang tid på at svare, men jeg skal altså både nå at læse, gennemtænke og svare på rigtig mange mails – jer LOVER at ALLE får svar inden næste uge er færdig!

65 kommentarer

  • Det var det indlæg på Maries blog, der gjorde, at jeg begyndte at følge jer. Det er det bedste, smukkeste og mest inspirerende indlæg, jeg nogensinde har set, og hadet stiger mig til hovedet over respektløse mennesker, der ikke kan se det smukke i forelskelse og nøgenhed.

    nckopp.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Sofie

    det er et par fede billeder!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilie

    Jeg elsker dem og jeg vil faktisk gerne se dem alle igen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • astrid

    Synes det er nogle skønne billeder, især det hvor I smiler … forstår på ingen måde at folk kan reagere så negativt og forargede over sådan nogle billeder… I ser godt ud, elsker hinanden og ingen bare bryster(selvom jeg dog heller ikke synes det er noget at være forarget over) – hvad er problemet? Fuck ’em haters

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • helene

    Det er virkelig nogle smukke billeder, og jeg er rigtig glad for, at du tør stå frem med dem, på trods af nogle trælse menneskers meninger. Jeg synes, at det er så inspirerende og virkelig flot gjort af dig og igen – skønne skønne billeder af dig og din kæreste. Håber i bliver sammen længe, i virker rigtig lykkelige, og så håber jeg, at du bliver rigtig glad for at have et år med teater og at du i det hele taget bare får det rigtig godt i fremtiden. Glæder mig til at følge din personlige og kunstneriske udvikling – især stilmæssigt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker billederne. Jeg forstår ikke, hvordan man kan blive forarget over dem; det er jo fuldkommen naturligt. Billederne er ufattelig smukke, sandfærdige og dybe. De viser følelser, de er personlige. Jeg kan meget godt lide dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Jeg synes det er nogle rigtig rigtig flotte billede. Stor respekt til det arbejde Marie har gjort, det er tæt på, man kan mærke kærligheden bare ved at kigge på dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker billederne!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • smukke smukke billeder. de viser jo bare kærlighed, som du siger, og det er dét, der gør dem så smukke. og I er jo for satan også et lækkert par!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • josefine

    i så fine! lækre billeder!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kender godt det med at folk kan gå helt amok over noget så lidt. Da jeg gik i 9 klasse var jeg på ferie med en veninde hvor vi tog billeder af os selv i bikini foran et spejl. Folk gik også helt amok over det henne i min folkeskole. Vi stod bare og smilte, det var ikke engang fordi vi gjorde noget der kunne betragtes som seksuelt provokerende. Nu synes jeg bare at det så sjovt. Folk er nøgne på tv, på facebook, twitter og instagram. Når det så er en man kender så er det pludseligt forkert. Folk synes nok det er forkert fordi man ser en anden side af en. I dont know. Men…. go for it, og hvis folk har et problem kan du jo bare være ligeglad. Du går jo ud af gymnasiet snart alligevel. Screw you guys! Im going home!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Det er nogle enormt søde og smukke billeder (nok fordi i begge er meget smukke) og det ser ud som om i er rigtig glade for hinanden.

    Jeg fatter ikke de folk der har reageret negativt over disse billeder, og kan ikke se hvordan der skulle kunne være noget foragende over dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke, du er utrolig inspirerende som altid! Utrolig flot du tør stå ved disse billeder. De er så flotte! Dig og din kæreste er virkelig de sødeste. Ønsker jer det bedste! Du må aldrig lade nogens had få dig ned. Du er for skøn.
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man ser jo ingenting, jeg ser virkelig ikke problemet. Det første er så sødt og uskyldigt og gør en glad, mens der er så meget følelse på nummer 2, det er virkelig gribende. Din søster har lavet en flot lysopsætning på nr. 2 det passer perfekt til stemningen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja

    Du virker som en rar person, men det er som om du søger konflikterne hele tiden, ved at re-poste dette indlæg. Som om det hele tiden går ud på at få det sidste ord. Det er ærgeligt du synker ned på deres niveau, i stedet for bare at ignorere dem. Sorry to say, men de sidder jo bare derhjemme og føler at de har vundet, fordi de kan mærke at det påvirker dig.
    Måtte bare lige sige det, mest som et lille råd måske?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Elsker de billeder! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er da nogen søde og smukke billeder. Det er de mærkeligste ting folk kan få fucking flip over… det er jo bare kærlighed helt uskyldigt 😉
    http://idalarsen.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes, at I er så søde – er helt vild med det første billede!!! Ren kærlighed

    http://sharpdogguns.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara

    Jeg syntes virkelig det er fine billeder, i er så søde og fine! Det gør slet ikke noget at i står der uden noget for oven, det viser bare på en måde lidt mere kærlighed 🙂 hvis der er flere billeder, vil jeg hellere end gerne se dem

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Skau

    Jeg synes det er smukt, og jeg synes det er dybt forargeligt, at folk ikke reagere når en pige på 13 lægger et bikini billede ud på facebook med bryster og kæmpe make-up i fokus, men reagere så voldsomt på billeder som disse. Jeg synes der er forskel på at lægge billeder ud, hvor man vil have at ens krop skal ses på en vulgær måde, og så på når folk tager et skide smukt billede, som I har gjort her. DET ER KUNST FOR FANDEN.

    Respekt til dig og din blog!

    – Anne Skau – blackneighbour.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow, det er virkelig, virkelig gode! ELSKER nummer to!

    Smiles,
    Maia/www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes at det er nogle smukke billeder, intet andet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie S

    Jeg er helt vild med billederne! Synes de er super smukke og inspirerende – især det øverste, i er så søde! 🙂 er glad for at du repostede dem, men hvor er det ærgerligt at der findes så (mange) trælse og umodne mennesker – og så endda i gymnasiet! Ufatteligt. Jeg kan i hvert fald på ingen måde se det mindste provokerende, stødende, forkerte osv i de billeder, jeg synes de er fantastiske. Også stor credit til Marie! Og Lærke, keep up the good work. Elsker din blog! Og jeg synes du er så fucking sej, og bare bliver ved på trods af at der er så mange idioter der tilsynelandende er vildt jaloux på dig og din blog, siden de kan hate sådan. Det syntes jeg bare lige at du skulle vide! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Vestergaard

    Hold kæft hvor er det smukt!!! Og sødt. Fuck de folk der siger andet

    http://www.idavestergaard.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Fantastiske, smukke og personlige billeder! De siger så meget om jeres forhold, i er for dejlige at se på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg syntes det er i orden, det er jo din blog og du bestemmer. Du har din mening og de andre har deres, og man kan jo heller ikke se noget. Jeg syntes billederne er virkelig fede og i er så søde sammen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jalousi er en grim ting 🙂
    Jeg synes billederne er søde!

    God weekend.
    Michelle Meldgaard
    http://www.fifteenminutesoffame.dk
    http://www.photographybymlm.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt vild med de billeder – og det var jeg også dengang! Jeg synes de er så fine, og viser både kærlighed og tillid. I er så smukke nogle mennesker. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nogle utrolig kære og smukke billeder af jer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

    Havde fuldstændig glemt de fantastiske billeder! Nu må jeg til at stalke dem igen 😉 Og guuud, hvor er dig og din kæreste bare et lækkert par!!!
    – Ville høre, hvornår der er premiere på MAMMA MIA som du har hovedrollen i på NGH? Og er det udelukkende en forestilling for elever og lærere på skolen, eller kan andre også se stykket?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lærke Jedig Jørgensen

      Alle kan se det! Vi spiller den 28, 30, 31 januar og den 1 februar klokken 19.30 alle dagene

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joe Jensen

    Billederne er så yndige og enkle. De kan på ingen måde støde mig – specielt ikke, da i begge er to meget meget smukke mennesker!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan slet ikke se hvorfor folk er blevet så oprevet over det, synes virkelig det er 2 skønne billeder fyldt med kærlighed!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan huske, da jeg så dette photoshoot, og jeg syntes det var så smukt. Det viser kærlighed på nærmeste plan, da I er helt blottede overfor hinanden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe A

    Lærke, der er en grund til at jeg føler dig. Den grund er lige netop dette. Og hvad dette indlæg handler om. Du er nemlig fucking dig selv og det er bare SÅ inspirerende. Og bliv for guds skyld ved med at være dig selv, det er så skønt at kigge på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Hvims

    I ser så utrolig søde ud på de billeder! Jeg kan ikke andet end at smile (og blive lidt misundelig på dig 😉 ) når jeg ser dem!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

    Elsker det shoot det viser så meget kærlighed og glæde 🙂
    Dengang de blev sad jeg sgu og fik nogle gode grineflip over hvad folk skrev af sure kommentarer
    Håber ikke alt det pis går dig på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er helt vild med dem, hvis folk kan flippe ud over sådan noget, hvad gør de så om sommeren når folk ligger i bikini uha hvor er det farligt.
    Jeg ser intet andet en et dejligt forelsket par, i er så søde sammen 🙂

    http://sullesblog.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Micha

    Super flotte billeder. og man kan virkelig se kærligheden imellem Jer.
    Dét er sgu da smukt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Svane

    Det har jo ikke været andet end misundelse de tåber har følt, og derfor bagtalt dig! se dig, du er gudesmuk og har en skøn kæreste som tydeligvis elsker dig, hvad har man mere brug for. kærlighed er det vigtigste, og at man så også har et fantastisk udseende er da bare prikken over i’et til at være glad. Der må bo mange ulykkelige mennesker i næstved, siden det er værd at bagtale om!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • FEDT, FEDT, FEDT, at du poster det igen!! 🙂 folk er så ignorante!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aj okay så har folk sgu ikke noget at gå op i, hvis de kan blive forarget over de billeder der. De er da super smukke og det syntes jeg også da jeg så dem hos Marie i sin tid 🙂

    //Charlotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Jeg forstår slet ikke at folk gik så meget amok! Det er smukt, og viser det de fleste søger – kærlighed.
    Stor respekt herfra <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Angelbo

    Folk er så sarte. Synes det er et smukt shoot, og et godt minde om jeres kærlighed!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    I er så smukke sammen, og kærligheden mellem jer stråler.. Jeg er så vild med det photoshoot, og jeg kan huske dengang Marie lavede et indlæg om det – blev nødt til at samle min kæbe op fra gulvet grundet jeres lækkerhed.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulrikke

    Hvor er i søde, jeg vil også have en kæreste! 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Har aldrig før rigtigt kommenteret her. Så billederne på Maries blog dengang. De er PISSE smukke og hvor er det ærgeligt, at folk er så åndssvage og smålige. De er røvmisundelige alle sammen Lærke. Det er derfor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes disse billeder er så søde og smukke! I er virkelig de sødeste sammen:-)

    blog-sille.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise T

    Fede billeder, Lærke. Gad også godt have taget sådan nogle med min kæreste! Det er jo super sjovt at se tilbage på, og man har desuden en god tid sammen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan godt huske sidst jeg så disse billeder og de er bestemt ikke blevet mindre smukke. Jeg synes det er fantastisk at et billede kan sige så
    Mange ord. Man blir sgu næsten helt varm inden i, ikk. Kommer bare til at tænke på hvor meget de personer på billederne, må have gjort sig fortjent til hinanden- og at jeg håber at det de føler på de billeder, bliver ved med at være der, meget længe endnu.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

    vil gerne se alle billederne! bliver helt nysgerrig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er smukt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønne billeder, af skønne, glade unge mennesker! Jeg forstår ikke folks negative reaktioner på dette, da billederne jo ingenting viser udover glæde. I er smukke og billederne er mindst lige så smukke.
    Hold modet og selvtilliden oppe, ligemeget hvor hårde og negative nogle mennesker kan være. Du gør det godt, det må jeg ærligt sige! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er i utrolig smukke begge to! Jeg elsker de billeder, netop fordi de måske ligger lige ved grænsen, men ikke en myr over. Virkelig fantastiske!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smukke børn!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Fantastiske billeder …jeg kan huske da jeg så dem første gang, at jeg tænkte WAUU…super fede bileder. Kan godt li de er i sort/hvid, kvaliteten af billederne er helt i orden og så synes jeg simpelthen I ser så søde ud..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke det er så inspirerende det du gør. Sådanne shoots er ikke pinlige, de er smukke. Folk er meget respektløse dagens Danmark.

    Det får varmen frem i mig, og får mig til at savne at have en tæt på mig. Den kærlighed der er imellem jer to er fantastisk. Får helt gåsehud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Lige da jeg så billederne, overvejede jeg ikke et sekund, at nogen kunne blive stødt over dem!
    Jeg synes, at det er nogle flotte, kreative og søde billeder. 🙂 Kan intet galt se i dem, virkelig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • frikke

    Jeg elsker de her billeder Lærke! de er så søde og smukke! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Filippa

    Synes det er nogle super flotte og søde billeder! Jeg synes slet ikke det er grænseoverskridende! Tværtimod ville jeg da ønske det var mig der havde fået taget sådan søde billeder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Hahaha! Hvordan kan folk flippe ud over disse billeder?! Det er mega søde, og viser ung kærlighed <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Boumher

    Jeg er helt vild med billederne. virkelig. De så smukke. Både du og Rasmus ser super dejlige ud. Det gør mig irriteret, at folk kom med de dumme og ondsindet kommentar. Der vil altid være de folk, som har brug for at stille andre i dårligt lys, for selv måske at komme lidt frem..men det har ofte den omvendte virkning 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Lærke

    Jeg ville bare sige, at jeg synes dine billeder fra dit shoot med din kæreste er, nogen af de sødeste kærestebilleder jeg nogensinde har set. Jeg vil meget hellere se billede, af jer(hvor man kan se lidt hud) end en pige, deer står i bikini(ikke fordi man ikke må det, men vil hellere se jeres billed)
    Jeg har selv aldrig forstået, hvorfor nogen er så meget i mod, at se lidt hud, altså det er jo “bare hud”, og det er noget vi alle har, så hvorfor er folk så afskræket?
    – Mindre sidespring, haha! Men i hvert fald rigtig sødt billed, og bestemt ikke noget , jeg ser grund til, at gemme.

    Mange knus Olivia, en meget glad læser

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY ANOREXIA STORY