FÅ ET INDBLIK I MIN HVERDAG

INGEN TRÆNING OG INGEN STRESS

IMG_5583

Jeg har personligt ikke trænet sådan rigtig seriøst, nogensinde. Da jeg var 12

Løb jeg et halvmarathon næsten hver dag, trænede mave og det var dét. Efterfølgende blev jeg ramt af en spiseforstyrrelse, og måtte ikke træne i et år.

Siden da har jeg kun trænet lige op til sommer-perioden, og det har aldrig rigtig været særlig seriøst – og det er jeg VILDT glad for lige nu! Det betyder nemlig, at når jeg engang har født, og alt væsken + baby er ude af kroppen, så vil det ikke kræve det helt store arbejde at få min krop nogenlunde tilbage til dét, den var før – nogenlunde, skriver jeg kun, så rolig nu derude!

Jeg har aldrig rigtig trænet eller tænkt sådan fanatisk meget over hvad jeg spiste, og alligevel har jeg de sidste 6 år vejet et sted mellem 50 og 57 kilo – hvilket betyder, at jeg fra naturens side er bygget rimelig slank og uden alt for meget fedt fordelt på min krop. selvfølgelig kræver det lidt, når man har født. Men jeg vil altså meget hellere fokusere på at være der for min datter, når hun er født, end at gå fuldstændig amok med træning og kost.

Jeg har taget rimelig meget på under min graviditet, men mår jeg fortæller folk, hvor meget, tror de næsten ikke på mig. Både læge og jordmoder er slet ikke bekymrede, og de siger at det er ganske normalt. Mit BMI lå perfekt og en lille smule under til at starte med, og det betyder tit, at man tager lidt mere på, end hvis man er overvægtig, før graviditeten. Jeg har taget cirka 10 kilo på, og kan godt regne med 10 mere – men det gør mig bestemt ingenting – der er jo også kun cirka 3 måneder til termin, så det går nok!

Og før I flipper fuldstændig ud derude, så skal det lige siges at overskriften selvfølgelig ikke er ment i alvor. Jeg ved godt, det er sundt at træne og spise sundt – men jeg mener bestemt også, at det ikke er noget, der må gå hen og overtage ens liv – ihvertfald ikke mit, men sådan er vi så forskellige. Så længe jeg er sund og rask – og min datter ligeledes, så er alt helt perfekt.

6 kommentarer

  • Kirstine

    Det er jo naturligt slanke piger skal tage mere på under graviditeten, de skal danne sig fedt til at bækkenet klarer en fødsel samt fedt så man kan danne mælk.
    Bare rolig det forsvinder af sig selv. Jeg lå 100 % stille fra uge 17 og jeg mangler her 4 mdr efter at smide 2 kg og jeg har levet mere end godt, hvis jeg ikke spiste lidt sødt hver dag var jeg nok langt under min vægt igen.
    Som du selv siger er din datters velbefindende langt vigtigere end hvordan du ser ud mens du er gravid, det er en sommer ud af et helt liv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Præcis, du har helt ret 🙂
      Jeg er også bare helt rolig og glad, og slet ikke bange for at tage på! Det er jo bare en del af det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

    Det er bare så rart at der endelig er en som tør stå frem på de sociale medier og sige det ikke er hendes krop der er vigtigst. I disse dage er der meget fokus på hvor meget kan du træne under din graviditet. Desto mere desto bedre næsten.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      MAnge tak! Og ja, du har helt ret. Det bliver lidt trættende at se og høre på i længden! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

    Hvordan kan du løbe et halvmaraton som 12-årig?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Det var bare lige så langt 🙂 Det gjorde jeg tit.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ ET INDBLIK I MIN HVERDAG