BACK TO SCHOOL + AN UPDATE

NO MORE STRESS

IMG_1839IMG_1839

Smykker fra Jane Kønig

Som jeg tidligere fortalte om, har jeg taget en lidt stor beslutning i mit liv. Jeg har nemlig valgt at holde orlov fra talentskolen. Sidste år endte jeg op med 17% fravær på gymnasiet, fordi jeg måtte gå tidligere fra hvert modul, mindst én gang om ugen – og det gjorde jeg med glæde. Min aller største drøm er jo at spille teater, så der er intet, jeg hellere vil – men! Jeg går nu i 2.HF, hvilket betyder rigtig, rigtig, rigtig mange eksaminer til sommer, op i alle fag, og derudover har jeg jo fået drama på B-niveau, uden at have haft det på C. Så der er lidt, som skal læses op på. Derfor så jeg ingen anden udvej end at droppe talentskolen for i år, og så være fuldt på næste år, efter jeg er blevet student.

 

 

3 kommentarer

 • det altid ærgerligt at skulle sige fra til noget man virkelig gerne vil! – men lyder som en god plan du har lagt og som du selv siger så kan du være fuldt på næste år 🙂

  //N.K.L
  http://www.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg synes virkelig, at det er flot, at du formår at mærke efter og handle ud fra hvad du føler er bedst for dig. Det må være svært at skulle indse, at man ikke kan have 10 bolde i luften ad gangen. Jeg ønsker dig et super godt HF år – og glæder mig meget til, at se dig med huen på om et års tid. Jeg tror nemlig, at den kommer til at klæde dig meget! Et stort virtuel kram herfra. Ps. jeg savner virkelig dine indlæg i de dage hvor der er stilhed på bloggen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder fornuftigt – det er vigtigt at følge hvad mavefornemmelsen sig.
  Det mest ender heldigvis med, at løse sig i sidste ende (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO SCHOOL + AN UPDATE