DET GØR MIG SUR, NÅR

EN KNAPT SÅ VOKSEN BESLUTNING

Fotografi den 16-03-16 kl. 10.40
Jeg havde egentlig besluttet, at mit hår var helligt under denne graviditet – og månederne efter. Men det er sådan, at mit hår lige for tiden ligner… Ja, jeg ved faktisk ikke hvad det ligner, og jeg er derfor er NØDT til at gå med knold konstant.  Derudover har jeg klippet det til skuldrene, fordi det stadig var slidt, det nederste, og det ser helt horribelt ud. Dette er også grunden til, at I næsten aldrig ser billeder af mig herinde eller på instagram længere.
Derfor spurgte jeg min jordmoder, hvad der nu ville ske, hvis jeg valgte at få nogle striber i håret hos en frisør. De professionelle må selvfølgelig ikke opmundre os gravide til at farve hår hele tiden, da man ikke ved, hvad effekt det har på barnet i maven at farve hår.

Én ting ved man: At baby ikke har godt af at mor er ked. Og i mit tilfælde er mor meget ked. Mit udseende betyder ikke alverdens for mig – men det betyder dog noget. Og lige for tiden kan jeg ikke børste tænder foran spejlet, fordi jeg føler mig så hæslig.

Så min jordmoder sagde faktisk, at en enkelt frisør-tid til et par striber ikke var helt forbudt. Så længe, jeg sørger for at hårfarven ikke rører hovedbunden, og at frisøren har gode udluftnings-muligheder.

Så nu skal jeg altså til frisør – på tirsdag i København, og jeg GLÆDER mig helt ubeskriveligt! Aldrig har det været så tiltrængt.

Og det var så dét. En rigtig umoden og egoistisk beslutning – som i sidste ende gavner rigtig meget, er jeg sikker på!

6 kommentarer

  • Anna

    Hej Lærke – det kan jeg sgu godt forstå du gør. Og en glad mor er en god mor, så det synes jeg ikke du skal have det dårligt over!
    God søndag

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Dejligt at du er forstående! God søndag til dig også <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal du da også bare gøre, med god samvittighed :*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Catharina

    Hej Lærke.
    Først og fremmest tillykke med graviditeten! 🙂
    Jeg synes bestemt ikke, det er en dum og umoden beslutning du har taget mht. hårfarvning, og for at bakke dit valg lidt op, kan du læse lidt om det i linket her:
    http://pudderdaaserne.dk/2013/02/21/daseposten-gravid-og-kosmetik/

    Der er så mange ting, man kan gå rundt og bekymre sig over, så bekymringerne skal da i det mindste have en årsag! 😉

    God søndag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Ja, der må enhver jo prioritere. Nogle drikker jo også vin og ryger under graviditeten, og hvis man ikke kan nedprioritere sig selv lidt i nogle måneder, så må man jo gøre de ting.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

    Hej 🙂

    Forstår udemærket dig behov for det, men ikke hvorfor du evt gør det dog. Jeg ville konstant efterfølgende tænke om det skadede mit barn og ved jeg ville have tænkt efterfølgende om det ville cære årsag til det ene og det andet.

    Jeg fandt derimod glæde og lykke i alle de spark jeg fik dagligt og huskede mig selv på, at som mor ville der alligevel altid være ting der var værre.

    Mit hår har også haft enormt godt af en meget lang pause med farvning, hvilket faktisk også ses på det, så trods jeg ikke er blevet klippet i over et år heller, får jeg ofte kommentere om mit hår er blevet ekstrem flot, ja jeg går stadigvæk rundt med 15 cm udgroning og jeg farver det helt lyst og er helt mørk.

    Men håber da det kan give dig lidt ro og glæde som du håber på, og ikke mindst at du i hvert fald ikke vil fortryde det efterfølgende.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET GØR MIG SUR, NÅR