INGEN TRÆNING OG INGEN STRESS

3D SCANNING – SÅDAN SER LILLI UD

IMG_4098 IMG_4097 IMG_4102 IMG_4126

I mandags var jeg til scanning hos Jordmoderhuset i København. Kristoffer var allerede derinde, da han havde været på arbejde, og jeg selv tog toget – halvanden time i et PROPFYLDT tog, hvilket betød, at jeg måtte stå op hele turen, og jeg havde så mange smerter og væske i kroppen, den dag. Det var altså ikke et opturs-oplevelse.

Hvad der til gengæld var det, var min oplevelse hos Jordemoderhuset. Jeg har jo allerede været derinde én gang før til kønsscaninning (link til indlæg), så jeg vidste godt, at alt derinde bare er helt i orden! Man bliver taget så godt imod, og venteværelset er rigtig hyggeligt. Klokken 17 blev vi kaldt ind til scanning, og så gik vi igang! Desværre lå hun og krammede sin navlesnor, så vi kunne slet ikke fange hende træk i ansigtet. Men så gik jeg lige en tur rundt i rummet, og så havde hun flyttet sig. Hun var meget aktiv. Suttede på tommelfinger, sparkede mig i ribbenene, lå med knæene HELT op til næsen, åbnede sin øjne, og spiste fostervand. Ja, man kan virkelig se meget til sådan en scanning – også fordi vi var derinde hele 40 minutter – som sådan én 3Dscanning altså tager. Det var vildt rart, for vi gennemgik også lige hendes krop, og alt så ud, fuldstændig som det skal. Perfekt hjertelyd, vægt og så videre.

Jeg var faktisk aller mest nervøs for det med vægten – for tidligere har vi hørt at hun er en smule lille. Men hun vejede altså 1029 gram – og det er HELT perfekt og gennemsnitligt – hun bliver ikke nogen stor baby, ser det ud til, men hun holder sig stadig inde for gennemsnittet, og bliver altså heller ikke alt for lille.

Da vi endelig fik et ordentligt blik på hende derinde, og jordemoderen fik taget et rigtig godt billede, var det jo helt tydeligt: Hun ligner sin far rigtig meget! Hun har et lille, sødt “skihop” på næsen, præcis som sin far – og det ELSKER jeg heldigvis! Kristoffer har ret store læber, og de er meget hjerteformede, og det kunne vi også se, Lilli har. Hendes profil ligner meget en blanding af os begge – så der er da også lidt Lærke gemt i hende. Hovedformen er klart min, og så har hun allerede et par tykke æblekinder, ligesom jeg. Så alt i alt – en rigtig god blandingsbaby, tror jeg.

Det er ubeskriveligt, så meget, jeg glæder mig til at kysse hendes lille trutmund og nusse hende, og kramme hende, og røre hendes lillebitte krop! Det hele er bare så virkeligt nu, og  jeg har aldrig før glædet mig så meget til noget før. Det er som om at alt andet end hende er ligemeget lige nu. Jeg vil bare have hende i mine arme. Snakke med hende, holde hende, se på hende. Det bliver verdens største oplevelse.

I dag er der kun 81 dage til termin. Altså cirka 2 en halv måned. Hvor blev tiden lige af?

Hvis du nu selv er gravid, og overvejer en tidlig scanning, 3D scanning, kønsscanning, tryghedsscanning, eller andet, vil jeg KLART forslå Jordemoderhuset. Det ligger perfekt i forhold til ALT, og hvis man ikke bor i København, kan man jo lave en lille tur ud af det! Jordemoderhuset har de fineste lokaler, de tilbyder alt fra graviditets-massage, yoga og andre aktiviteter til diverse scanninger.

2 kommentarer

  • Kirstine

    Åh hvor skønt alt ser fint ud.
    Min baby var lille helt frem til uge 33, først der blev han normalvægtig til de vægtscanning vi gik til. Gik til en del grundet min søn forsøgte at snige sig ud af maven for tidligt.

    Men uanset hvad nu er hun over 1 kg det er også en god ting

    Træls ingen rejser sig for en gravid kvinde :-/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Jeg er heldivis heller ikke sådan meget urolig 🙂 Hun skal nok blive helt perfekt jo! 🙂 Jeg er rigtig glad for at hun vejer over et kilo nu, det er lidt en lettelse!

      God dag <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INGEN TRÆNING OG INGEN STRESS