THE ROLE I PLAY

386565_2696316761086_1051596644_2772725_825963087_n IMG_1472 IMG_1525 IMG_1501498_51253591135_9992_n
Dag 8: Gamle musicalforstillinger og billeder derfra (samt forklaring på min teater-interesse)

Billede 1: Fra en “Tag os” øver i Maries lejlighed, hvor jeg spillede en pige på et sindssygehospital, der var blevet misbrugt hele sit liv. Pigen, jeg spillede var omgivet af følelser som blev udtrykt i form af 12 andre mennesker, som spillede mine følelser. 
Billede 2, 3 og 4:
 All that Jazz forestilling på min 16års fødselsdag. Jeg spillede forskellige roller, og sang et par sange. Jeg sang blandet andet Couple of swells – Quando,  quando – Jeg fik ikke en eneste solosang i denne forestilling, og jeg tror egentlig, at det var hér, jeg begyndte at blive træt af det.
Billede
5: Sceptors Vinter Varieté. Vi spillede denne teaterkoncert, da jeg var 12 og 13 år gammel. Jeg fyldte 13 under én af forestillingerne. Jeg var rigtig glad for denne forestilling, hvor jeg skulle rappe på spansk og synge kvindedelen i “Seasons of love” – Til jer, der kender den: Jeg sang faktisk High Noten, og JA – jeg ramte hver gang. Jeg savner min lille, lyse barnestemme. 

Jeg har gået til musical i cirka 10 år. Jeg startede i en musicalforening ved navn Sceptor, hvor jeg var den yngste af alle. Sådan var det i mange år, og som jeg efterhånden blev ældre, kom der flere yngre piger med, og jeg var ikke længere den yngste. I mine “unge” år fik jeg altid roller, jeg var rigtig glad for. Mit yndlingsrolle of all time var, da jeg spillede fortæller i “En historie om kærlighed”, som spillede på dagen, og dagene omkring min 14års fødselsdag.

Siden den rolle fik jeg desværre aldrig rigtig nogle af de roller, jeg synes var interessante og udfordrerne, og jeg begyndte da på Eventyrteatret i københavn.
Jeg fik øjnene op for teater og dans, hvor jeg før mest var til sang. Jeg begyndte i en teatergruppe, som min søster oprettede, kaldet “Tag os” og senere “Profiler”. Jeg elskede det. Det var for det meste improteater, og jeg oplevede at nogle af følelserne kom meget tæt på – men på en god måde.
Jeg blev gladere, når jeg udtrykte mig i form af teater.
Og efterfølgende har jeg faktisk fundet mig selv. Jeg gik til audition på talentskolen. TGK – Teatergrundkursus. Jeg kom ind, og her skal jeg så gå de næste 3 år. Det er en forberedelse på teateruddannelserne. Både statens teaterskole og musicalakademiet har kæmpe interesse for mig. Jeg vil gøre alt for at blive skuespiller, for jeg elsker og nyder at spille teater, danse og synge.

7 kommentarer

  • Du skal nok blive skuespiller:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Du ser meget dygtig ud, og jeg er sikker på, at du nok skal blive til noget stort.. Men hvorfra ved du, at statens teaterskole har kæmpe interesse for dig?? Og I så fald, bør du så ikke søge ind nu på uddannelsen mens interessen er der? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Altså, det har en kæmpe interesse for mig – som i at JEG har en kæmpe interesse i det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maja

      Ahhh… Nu forstår jeg.. 😉 Men self. bliver du skuespiller! Du har jo dedikeret nærmest hele din tid til det, og det er sgu for sejt !

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Haha 😀 Og mange tak, hvor er du bare sød <3 God fredag! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie-Oline

    Det er virkelig dejligt at vide, at når man klikker ind på din blog om morgenen som det første (ja, det gør jeg faktisk), at der så er et nyt indlæg! Det er skønt, der er så meget liv i bloggen, og at man kan mærke, at det ikke blot er indlæg for at tiltrække læsere og kliks (og penge), men at det er indlæg, der er skrevet med interesse og passion fra din side af! Keep up the good work, smukke! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *