BANG BANG(S)

TALENTSKOLEN

386565_2696316761086_1051596644_2772725_825963087_n
Billedet har intet med talenskolen at gøre, men er et billede fra vinteren 2011(mener jeg), hvor jeg deltog i en teatergruppe, der hed “Tag os”

Jeg har nemlig fået forspørgsler på et indlæg om teater, så her kommer historien: Da jeg var 7 år, startede jeg i en musicalgruppe, der hed sceptor. Jeg elskede at synge, og det har jeg altid gjort. Som jeg blev ældre, fik jeg større roller, hovedroller, danseroller, sangroller og så videre.
Jeg begyndte især at interessere mig for teater. I musical skal man helst kunne det hele: danse, synge og spille teater, men der er selvfølgelig altid noget, man er bedre til, eller bedre kan lide. Jeg synger rigtig meget, og er vild med det, men teater har ligesom fået mig helt ind i en ny verden.

Når jeg spiller teater, føler jeg, jeg er fri. At jeg kan gøre og sige som jeg vil, og jeg er ikke bange for noget. Det er den dejligste følelse i verden, og jeg bliver så glad, når jeg spiller teater. Har altid været med i hvad der nu har været af musical og teater i næstved, men desværre er mulighederne ikke mange hér. Så da jeg var 14 startede jeg på Eventyrteatret i København. Det var vildt at opleve noget, så professionelt, alle var dygtige, og jeg følte mig godt tilpas. Jeg gik på eventyrteatrets dramaskole i to sæsoner, men da jeg igen er startet på uddannelse, er der simpelthen ikke tid til at tage til københavn.

Men så læste jeg om noget nyt. Et projekt, der tog udgangspunkt i talenter. TGK. (Teatergrundkursus). et 3-årig forløb med alt, hvad der hører til teater. Stunt, sang, dans, teater og alt muligt, som jeg elsker. Jeg gik derfor (selvfølgelig) til audition, og var så heldig, at blive optaget.
Vi startede den 23 (mener jeg), august, så så har vi ellers bare været på talentskolen i cirka 10 timer om ugen. Forrige uge, var vi der faktisk både tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag, så det var en del mere end 10 timer, men det er jo også fint, når man kan lide det, man laver.
Vi er 12 elever på skolen, i alderen 15-25 år, og vi har det rigtig godt og hyggeligt sammen!

Vi får gennem året forskellige lærere inden for de forskellige fag.
Lige nu har vi Niels Anders Thorn som lærer, som de fleste nok kender fra film, tv-serier og teater, ham skal vi have i 5 uger, 2 gange om ugen, hvor vi så bagefter får en ny lærer, og sådan kører det bare, indtil vi skal lave en forstilling i februar og marts. Det bliver et hårdt program, da vi faktisk skal øve hver dag i februar, bortset fra 3-4 dage, men hvad faaaen… Jeg glæder mig sgu!

Vi kører generelt med professionelle lærere, og vi får også undervisning i sang og dans senere hen, med rigtig dygtige undervisere.

13 kommentarer

  • Maja

    Det er flot at du er blevet optaget på kurset. Det skulle være ret svært, har jeg hørt – så tillykke med det!! Desuden er det jo også fedt, at kunne skrive på sit CV, og jeg vil våge at påstå, at det øger din chance for at komme ind på skuespillerskolen ! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Mange tak! Og ja, det er jeg sikker på 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Hold da op hvor lyder det bare fedt!! jeg elsker selv at lave/være med i skuespil, og har også altid ville have en rolle når vi lavede noget på skolen. Ville du ikke fortælle noget om hvad du lavede til din audition? Kan man godt blive optaget selvom man er ved at tage en uddannelse? Ham i har som lære lige nu, han er ædermane en virkelig god skuespiller 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Det var over en weekend. Først lavede vi en masse fælles øvelser, så var vi til danseaudition, så skulle vi synge foran alle, og dagen efter skulle vi lave en monolog. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Og jeg er selv igang med uddannelse, så ja. Men man skal fandeme prioritere det over alt! for ellers bliver man ikke optaget næste år 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor lyder det bare pisse spændende og inspirerende og udfordrende og lærerigt Lærke!
    Håber af hjertet at du er enormt stolt af dig selv, for det bør du fandeme være.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    At lave noget man elsker, er det ikke en hver piges drøm?? Du er heldig at lave det du elsker 🙂 Og det er bare super sejt, at du klare begge ting så godt. Er virkelig imponeret over at du både kan klare teater på højt plan, blogge på højt plan og fuldtids-skole. Så FLOT! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Regitze

    Hej 🙂
    Jeg kunne super gerne tænke mig at se nærmere på det, men jeg kan simpelthen intet finde om skolen nogen steder? kan du smide et link til hjemmesiden eller noget?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Klara

    Er det egentlig ikke dyrt? hvor meget koster det om året?
    Og tillykke, godt gået. hvor er du sej!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Jeg har ikke lyst til at fortælle, hvor meget det koster 🙂 men penge skal heller ikke stå i vejen for ens drømme, og mine forældre betaler gerne for, at de skal gå i opfyldelse 🙂
      Og tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BANG BANG(S)