MADE FOR ME

BANG BANG(S)

Foto den 16-09-2013 kl. 22.29Foto den 16-09-2013 kl. 22.28 #24 pr. ark den 20-09-2013 kl. 16.30 Foto den 18-09-2013 kl. 15.33 #2 Foto den 16-09-2013 kl. 22.29 #3
De fleste af jer har nok godt set det på min instagramprofil, men jaaaaa…. Jeg har sgu fået pandehår. Jeg var super, super meget i tvivl om dette valg, da jeg mange gange før har haft pandehår, og altid har elsket det, men perioden perioden, hvor at man ikke vil have pandehår mere, og det skal vokse ud, er den grimmeste af alle… Og den har jeg haft i godt og vel et halvt års tid nu, og nu ville det altså ikke vokse mere, på grund af slid.

Så jeg valgte, i lørdags, at klippe en ordentlig masse hår af, da jeg på samme tidspunkt også klippede det sidste af mit slidte, farvede hår af. Så nu er der altså kun naturligt, blødt og tykt hår tilbage. Så jeg er helt sikker på, at det er det rigtig valg. Jeg har simpelthen været SÅ ked af mit hår, det sidste halve år, og det er blandt andet også derfor, at jeg stort set ikke har vist mit ansigt på bloggen, men det vil der blive lavet om på nu.

Jeg er selv meget glad for resultatet, og jeg håber også, at I kan lide det. Jeg har ihvertfald fået en masse ros på min instagram for det. God lørdag, og pas på jer selv!

6 kommentarer

  • Lea Sørensen

    Lærrrrkkeee mus, du må aldrig glatte dit hår mere, det er så flot dit naturlige hår. hehe <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina L Møller

    Nøøøøj hvor ser det bare super sødt ud Lærke! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    dit hår er mega lækkert som naturligt og ikke glattet i den der frisure! faktisk det flotteste hår til dig efter min mening 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MADE FOR ME