SELLING

WINTER IS HERE

IMG_0155_zpsc97dc8e2 IMG_0152_zpsf1a55fb7
 Jeg er selv et forårs-sommer menneske, og efterår kan også lige gå, da det helt klart er dér, der er mulighed for at klæde sig pænest (altså, efterår). Desværre er jeg ét af de mennesker, der bliver vinterdeprimeret. Jeg bliver ualmindeligt træt og sur, når det er koldt og vådt udenfor, og især de mørke morgener er en killer i mit univers.

Men her er en lille vinter-guide til jer andre, hvis I skulle have det ligesom mig.

1: SOV. Om vinteren er det, for mig, virkelig vigtigt at få sovet en masse. Ja, det er pisse nederen at gå tidligt i seng, men derfor er det, jeg forslår, en masse søvn om dagen. Efter skole, så tag lige en time eller to til at få sovet til middag. Så er du klar til at lave lektier og spise aftensmad senere.

2: KØB EN SWEATER. Ja, det lyder dumt, for de fleste mennesker har selvfølgelig en sweater. Men hvad der er vigtigt, er, at I køber jer en favorit sweater. Jeg selv er rigtig glad for turtleneck/rullekrave, og sådan én vil jeg forslå jer alle at købe. I sort eller grå, så den passer til alt.

3: KØB NOGLE ORDENTLIGE STØVLER. Well, et par gode vinterstøvler et et must-have. De skal kunne klare sne og slud og regn. Jeg selv har cirka 100 par vinterstøvler, deriblandt mine doc martens med for, og også et par uden. Det er fantastisk med varme støvler, så bliver hele kroppen hurtigt varm.

4: LUFFER OG IKKE FINGERVANTER. Vigtigt at have nogle gode luffer(!!!), som virkelig holder på varmen. Ligesom ordentligt vinter-fodtøj, er det ENORMT vigtigt, at have noget ordentligt til at holde på varmen om fingrene. Jeg har selv et par lækre læderluffer, som holder alt kulde ude.

5: HUE OG HALSTØRKLÆDE OG VARM JAKKE. Brug lidt ekstra penge på at købe en god vinterjakke. Ja, det er skide ærgerligt at bruge penge på, men hold kæft, det er vigtigt. Jeg selv fik den smukkeste Alexander Wang jakke af mine forældre i 17 år fødselsdagsgave i november sidste år, og den holdt uden én skramme, hele vinteren igennem. Det er også vigtigt med en varm hue og halstørklæde, selvfølgelig.

6. VÆR KÆRLIG. Det er vigtigt at vi alle er søde mod hinanden – især i de kolde og hårde måneder. Hvis vi alle møder hinanden med et smil, bliver hele ens dag meget bedre, og jeg er sikker på, at verden bliver et gladere sted at være.

7: SPIS GOD MAD. Det er vigtigt at spise sundt og meget mad, når det er koldt udenfor. Og så er det pisse hyggeligt at sidde og se serier eller film med noget frugt, nogle nødder eller noget mad.

Det er faktisk mine simple råd til at klare sig igennem vinteren.

13 kommentarer

  • Hvor ser du fin ud 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv Langvad

    Ååååårh Lærke. Du er så flot – du ser helt engleagtig ud!!!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejlig lille “guide”! ;)- er selv en af de mennesker, der bliver en smule vinter deprimeret af alt det kolde våde og mørke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Det er sindssygt belastende, men man må jo bare finde sine egne måder at komme over det! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

    Jeg har det fuldstændig ligesom dig Lærke, og især at få sovet meget er også vigtigt for mig! Jeg har faktisk endnu et råd, som du måske også kan prøve: Om vinteren er man tit i underskud af D-vitamin, da hovedkilden til det er sol, og det bliver man tit træt og tvær af. Så prøv med et tilskud af det, det har gjort underværker for mig! :))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Hej Lærke!
    Fin guide, men studser over rådet med at sove om dagen..
    Jeg bliver selv vinterdeprimeret, men synes at sove om dagen har en negativ effekt. Så føler jeg, at dagene er nyttesløse, når man sover dem væk 🙂
    Bare lige min tanke. Knus!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Hvor er din trøje fra?
    du ser smuk ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ines Jensen

    Tak for de gode råd <3
    Kan du tage et billede af de vinterjakke. Vil rigtig gerne se den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

    Hvor er din rullekrave fra? 🙂 Den er ret så flot!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELLING