ENDELIG

INSECURE GIRL

IMG_0904
J
eg har fået lidt efterspørgsler på et indlæg med nogle tips til en usikker pige.

Alle piger i teenageårerne er usikre, vil jeg tro. Du er ikke alene. Jeg vil ovenikøbet våge at påstå, at denne usikkerhed aldrig rigtig stopper. Jeg har selv været usikker omkring rigtig mange ting. Jeg har været ked af mit udseende, min vægt, mine talenter (eller mangel på samme), og så videre – Lige præcis som så mange andre. Men jeg tror, at det aller vigtigste er, at du  holder fast i nogle ting, du er god til. Noget du kan lide ved dig selv, og som du er stolt af. Det er for mig ikke noget nederlag, at vise, at der er noget, man kan lide ved sig selv, eller er god til. Det er for mig, mere et nederlag, at være usikker på sig selv. At føle sig utilpas, grim, dårlig eller hvad det nu er, man er usikker på.

Jeg føler mig ofte selv utilpas i min egen krop. Men i de tider, hvor min usikkerhed er værst, sørger jeg for at dyrke de ting, jeg kan lide, eller er god til. Det ender altid ud i noget teater, sang eller dans. For det ved jeg, jeg kan finde ud af, og det gør mig glad. Det er vigtigt at opleve succes, hvis man er langt nede, mentalt.

Så husk: der er altid noget ved dig selv, udseendemæssigt, eller personligt, der er smukt. Sørg for at være et menneske, du selv kan stå inde for. Sørg for at sprede smil, latter og glæde, for så vil du altid kunne sige “Jeg er god nok”. Tænk ikke for meget på, hvad andre tænker om dig, men bekymre dig hellere om, om du er det menneske, du har lyst til at være. Dyrker du dine talenter?

10 kommentarer

  • Man kan vel aldrig være sikker på, at man dyrker sine talenter.. Måske har man nogle, som man ikke kender til endnu:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Men så skal man nok forsøge at finde dem 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke et modent indlæg Lærke 🙂

    Du har fuldstændig ret, man er altså nødt til at fokusere på det gode i stedet for det dårlige. Det kan bare være rigtig svært. Men ingen tvivl om at det virker!

    http://www.myybody.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Hvilket rart indlæg. Jeg vil bare sige tak, for det var lige det jeg havde brug for.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alt i dette indlæg ramte mig. Jeg har oplevet få gange, hvor jeg synes, at du havde tendens til at gentage dig. Men jeg synes det er stærkt, det du gør. Du bliver ved med at opmuntre folk til at tro på sig selv – og dette kræver jo gentagelser. Men overstående budskab er jo, på sin vis, det samme, men dine formuleringer og vendinger sidder bare lige i skabet. Så jeg kan ikke andet end at smile og takke for at have reddet min dag. Så tak, Lærke.

    http://www.barnafnatten.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Andersen

    Dejligt skrevet Lærke, og hvor er det fedt, at du i en så ung alder har fundet ud af, at man ikke skal gå op i hvad andre tænker om en!
    Det har jeg været 27 år om, og jeg har det nu bedre end nogensinde!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG