BLOGANBEFALING 1

What I Hate

Ligegyldige ting jeg hader:

1) Når danske bloggere udelukkende skriver på engelsk, selvom alle ved, at person bag bloggen kun har danske læsere. Been there – men det er sgu stadig lidt nederen at se på. Jeg kan sagtens forstå engelsk, og jeg forstår godt de bloggere, der skriver en opsummering af deres danske indlæg på engelsk. Ja – vi kan godt se du er god til engelsk – men husk nu for søren at lav indlæg til dit publikum. Hvis du er dansk blogger, er der højst sandsynligt også flest danskere der læser din blog, og det gør det hele meget mere personligt at skrive på dansk. Jeg gider ikke høre, hvem du hang ud med, hvad du røg, hvad du drak, hvilken fest du har været til, på engelsk hvis du er dansker. Jeg synes også selv det er sjovt at skrive engelske tekster – men vent til gym, der får man masser… Dette er min personlige holdning til dette emne. Intet had, bare irritation.  Og man skal selvfølgelig selv vælge, hvordan man vil blogge – men det interesserer simpelthen ikke mig. Det bliver for upersonligt.
2) Folk der skriver “like” statusser. “like”mit billede, og jeg liker dit. Eller en så upersonlig status, at man ved den kun er skrevet for at for likes. Omg, kom nu videre fra 8 klasse maaand. “Sidder og blogger med et glas rødvin i hånden” for eksempel. Wtf? – Jeg har aldrig set dig drikke rødvin. Ej, det er lidt sjovt med de statusser og kommentarer, der er “skabt” for likes. Men sådan er livet endnu engang, jeg griner bare lidt ad det.
3) Sure, gamle lærere, der overhoved ikke har forstået at mennesker lærer forskelligt. 
4) Matematik. Har aldrig været noget der har interesseret mig, på nogen måde. Jeg skal ikke bruge mere end det jeg ved til noget senere i min karriere som sådan. Så klog er jeg nemlig. Jeg gider ikke koncentrere mig og de fag der ikke interesserer mig, og vælger derfor en karrierer der ikke omhandler matematik. Kun det grundlæggende selvfølgelig – de ting man bruger i hverdagen.
5) Måden jeans, Cheap Monday blusen (den med print), og converse er blevet”god stil”. Ja, det er et fint, klassisk, stille og roligt look, men at se 1000 mennesker på facebook poste billeder af sig selv, hvorefter 30 piger skriver “Du har verdens fedeste stil”,er forfærdeligt. Alle mennesker kan vel forfanden finde ud af at style dette simple look, og hvad er der specielt over det, når alle teenage piger bærer det? 
Det var min hade liste. Jeg synes i er dejlige og søde, og jeg elsker kommentarer og respons på mine indlæg, så kommenter for søren gerne på dette indlæg. I må for djævlen ikke tro jeg er en bitch, dette er ikke en hentydning til nogen speciel eller nogle specielle, jeg synes bare det var et lidt sjovt indlæg at lave. Så kom gerne med jeres meninger om disse emner. 
Kys, og god aften. Hjerte, hjerte

60 kommentarer

 • helt og aldeles enig i alt hvad du skriver, det kunne seriøst ikke være taget mere fra min hjerne.
  Men du ved jo, store hjerner tænker ens hehehe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er specielt enig i dit sidste udsagn! For fanden altså. Det er ikke som sådan god stil, det er det vi alle ser hver dag, og det er det vi alle (forhåbentlig) godt kan finde ud af at style.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh fuck hvor har du ret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Lærke.
  din blog er så fucking cool!
  ved du sikkert får det at vide ofte, men du inspirere mig så meget – hvis jeg mangler lidt inspiration kigger jeg din blog igennem og er så helt “fyldt op”.
  du er så pisse sej.

  knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg brød mig ikke om det 🙂 Det er let at ramme folk med det, selvom jeg godt ved det ikke var din hensigt, men jeg kan da godt komme i tanke om nogen folk, der kunne falde i dine kategorier 😉 Derudover er du sgu meget sødere når du er… ja jeg ved det ikke, den Lærke jeg synes jeg “kender” 🙂
  Men din blog og dine valg, det er jo igang også okay, at lave noget lidt anderledes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne virkelig ikke være mere enig, det helt vildt, især det med matematikken og “godt stil” tingen! Det må være vores stjernetegn 😉

  xx.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hahahaah jeg er vild med første kommentar, og ja Lærke, du har sgu egentlig ret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er dansker men bor i USA, derfor skriver jeg min blog paa engelsk. Selvfoelgelig hvis du kun har danske followers, ja saa burde du goere det paa dansk, men jeg ser intet i vejen med at ramme et bredere publikum, isaer da mange af mine followers taler engelsk som 1. sprog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det var dejligt med et anderledes indlæg fra dig. Desuden må jeg give dig ret i det hele! 🙂

  – Bolette
  http://www.ouch-b.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den sidste er fucking genious!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne ikke være mere enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også enig i meget af det du siger! Det er jo fuldstændig hjernedødt at skrive på engelsk, og jeg tror mange bloggere gør det, for at udstråle “jeg har så mange udenlandske læsere, at jeg simpelthen er nødt til at skrive på engelsk” – det pisser mig sgu lige af, men intet personigt!
  Like-statusser er vel bare folk som har brugt for noget anderkendelse af en art, men den kan også vendes om, for mange siger, at personlige statusser om, hvordan man har det, eller hvad man har lavet i løbet af dagen, bare er noget af det mest røvsyge at poste på facebook.. :-))
  Jeg er til gengæld ikke enig med din sidste hade-ting. Bare fordi det er opreklameret og mange går med det, behøver det jo ikke at betyde det ikke er stil? I vores verden i dag, er det meste jo set før.. Converse går aldrig af mode, og jeg synes det er fucking stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg elsker brokkeindlæg! Især når det, som her, kunne være taget ud af mit eget hoved 🙂
  Jeg synes ikke du er en bitch, fordi du siger din mening.

  Mia
  -Letitrainwithglitter.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne ikke have skrevet det bedre selv! Og især nummer 3 er jeg enig i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er til dels enig med det meste. Udover at jeg elsker matematik 🙂
  Det med Converse er rigtig nok, men jeg synes nu stadig de er fede. Man skal gå efter, hvad man selv kan lide, og hvis man kan lide dem, så skal man da være ligeglad med, at alle andre også har dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bryder mig virkelig ikke om dette indlæg. Jeg ved godt at du til tider skriver nogle personlige indlæg, men du burde overveje det en ekstra gang alligevel, for selvom du skriver, at du ikke vil støde nogen, så gør du det altså alligevel. Måske sidder en af dine søde læsere i converse, jeans og cheap monday sweater. Altså come on, du går i en sort bluse, sorte NB og sorte jeans.. Og så er du blogger, så du er ligeså mainsteam som f.eks. cheap monday sweateren. Dette er ikke et angreb, men mere et eksempel. Jeg synes, du skulle overveje dine indlæg en ekstra gang! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det er et fedt “emne” at trække op af skuffen. Den sidste er mig, når jeg sidder og kigger på “Danmarks fedeste stil”.. Jeg kan blive så indebrændt og provokeret, men det gør mig bare mere tiltrukket (hvad siger man?) at være anderledes..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åha, godt indlæg. Vi går vel alle med noget der irriterer os i hverdagen. Noget jeg bla. kan blive træt af, det er når jeg sidder og læser blogs. Efterhånden er de alle sammen blevet ens. Mary kate, balenciaga city, acne, chanel neglelak. Det er små ting, men synes virkelig at folk tager for meget fra hinanden, og jeg er gået fra at læse ti blogs til at være nede på de 5. Kan godt forstå der er så mange der holder pause for tiden, for de fleste blogger ærlig talt igennem andre. Hvis du forstår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nummer 8 på up and coming!
  Lærke kører jo stilen igen! 😉
  xx

  anne-sofie-ringheim.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Al respekt for at du laver dette indlæg, og jeg synes det er fedt at du skriver noget der kan udvikle sig til en debat.
  Det er din søster også god til, og det er ret fedt! 🙂

  Jeg er enig i alt hvad du skriver, bortset fra den første.
  Jeg er da ikke bleg for at indrømme at jeg er en dansk blogger, hvor flertallet af mine læsere er danske, men som kun skriver på engelsk.
  Jeg foretrækker at skrive på engelsk, og personligt vil jeg så hellere skrive på engelsk så ALLE kan læse med, end at skrive på dansk så udenlandske læsere muligvis frasorterer min blog, men de danske synes det er mere personligt.

  Hvis de danske synes det er upersonligt på denne måde, eller ikke orker at læse den engelske tekst, så er det dér jeg tænker “Fair nok.”, man kan ikke tilfredsstille alle, men jeg vil da starte med at lave noget jeg selv er tilfreds med 🙂

  xxCaroline
  http://thefashionfrog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sådan set første gang, at jeg kommentere noget på din blog, men har fulgt dig i et stykke tid.
  Jeg synes det er et befriende dejligt indlæg. Især fordi vi bloggere kan også være negative, vi har altså også hade ting. Vores blogge flyder med kærlig og glæde konstant, men for fanden vi er vel også mennesker? Tak for dette indlæg, om man er enige eller ej, så har alle en “hade” liste, og man skal nok også tage det hele med et gran salt, altså. Det er ikke personlig mod nogen eller lignende, det er bare sådan du har det, hvilket jeg respektere. Blogger skal også have lov til at lave sådanne indlæg uden at det mod én bestemt person, så det bliver mobning. Tak for et befriende ikke “lalleglad” indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow Lærke. Dette indlæg skal du have et skulderklap og en masse respekt oveni for 🙂 En rigtig blogger efter min mening, skriver sine meninger, præcist som du lige har gjort.

  Kan på samme tid nikke genkendende til dem alle. Især den med CM sweatshirt og converse, damn et outfit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 6) Folk der laver hadelister, hvor man kan mærke irritationen og hadet ind i ens egen krop..

  ØV….. Ville ønske denne her liste havde været lidt sjovere. Man kunne desværre godt mærke at der bare lige var noget der skulle ud her.. Men det er sgu egentlig også lidt sjovt, for sådan har vi det vel allesammen en gang i mellem. Ha ha, så jeg tror lige, at jeg har ombestemt mig til at jeg lidt godt kan lide listen alligevel..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så enig. Jeg vil sige at jeg da også sagtens kan sætte mange folk jeg kender ind i disse katagorier, f.eks. den sidste og Cheap Monday trøjen, men det er jo da for søren klart når der er så mange med “den fedeste tøjstil”

  big up til dig Lærke, du gør det igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes sgu det er skønt at se flere sider af dig Lærke! Og jeg er så enig med dig, ISÆR nummer ét. Jeg hader virkelig dårlig-dansk-engelsk, eller selvom bloggerens engelsk er godt, kan jeg bare ikke lide det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu bliver jeg nok hende den sure, men jeg er helt enig med Sille!
  Selvom jeg godt ved, at det ikke var din hensigt, følte jeg mig ramt!

  Jeg synes du sætter folk i kasser specielt under “jeans, cheap monday og converse” afsnittet. jeg har både cheap monday blusen, jeans og converse. Jeg forstår godt, hvor du vil hen, med det du skriver, men jeg syne,s du fik skrevet det på en nedladende måde..

  Derimod synes jeg at det du fik skrevet under matematik var fint, der rammer du jo ikke nogen personligt, men under de andre afsnit synes jeg, du bør tænke dig om før du “udstiller” folk 🙂

  Jeg håber, at du tager det som konstruktivt kritik, det er i hvertfald hensigten. Jeg elsker din blog og normalt kommentere jeg kun “søde” kommentarer, men her følte jeg lige for at lægge en kommentarer, som jeg håber du vil tænke over 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok provokerende og kontroversielt, men fuck hvor er det også lidt sjovt. Blogging er jo mange ting, og at komme ud med sin indebrændthed er vel en del af det (selvom meget få lader det gå ud over sin blog). Responsen er delt, men hey, det forventer man vel, når man skriver et sådan indlæg? Jeg er ikke nødvendigvis enig i alle udsagn, men FUCK hvor er det stærkt og alligevel lidt sjovt gået. Og jeg gætter på, at dine tal topper i dag, for DK elsker aggressive og letdiskuterbare indlæg… Og så er du jo bare verdens dejligste lille gug i virkeligheden, men selv de dejligste solstråler har en lille bitch gemt indeni (if you know what I mean…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This comment has been removed by the author.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Whuhu for debat, det er jo nok noget af det skønneste på denne jord!

  Vil først og fremmest sige;
  Kæmpe omgang respekt for at skrive dette indlæg! Synes at det er fedt med nogle bloggere der tør sige deres meninger!

  Om jeg er enig, det er en anden sag. Og helt ærligt, hvis folk føler sig ramt, så er det jo fordi de et eller andet sted godt ved det er sandt? (Lige til det med stilen) Ellers er der da godt nok mangel på selvironi. For det er meget muligt at man kan eje en CM trøje, og stadig have stil. Men du får altså ikke stil AF at eje en CM trøje. Det samme med alle andre alt for hypet items. Synes faktisk at det er ærgerligt at man kan, ved at eje disse ting, komme mere til tops i blogverdenen end de mere potentielle bloggere. De pladser burde for guds skyld være til de specielle og unikke.
  Nu kom jeg så også lige ud med mine aggressioner. Læser normalt ikke din blog fast Lærke, da din stil ligger langt fra min, men kigger da forbi i ny og næ, og sådan nogle indlæg her gør at jeg bestemt vil kigge oftere.

  Xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lærke! 🙂

  Jeg må desværre være enig med Sille og Alexandra… selvom du nok ikke mener noget stødende ved disse punkter og denne liste, så kan den hurtigt blive det… godt nok er jeg enig med dig i matematik, men den er også mere harmløs – end f.eks. direkte at skrive, at det er forfærdeligt når teenage piger går i jeans, cheap monday bluse og converse. Den synes jeg måske er en anelse dobbeltmoralsk og stødende? – jeg mener, er du ikke selv en teenage pige, der som regel styler dit tøj med simple jeans, NB og en simpel top – er det så meget mindre mainstream? 🙂

  Kan godt lide det lidt provokerende ved det – jeg siger bare, pas på hvad du skriver. Du virker nemlig som en super sød pige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Lærke
  Altså respekt for din blog, men synes virkelig at dette indlæg er lidt over grænsen. Det er meget jantelovs agtigt, og det er hvad jeg hader mest ved Danmark (ikke en decideret kritik af dig, bare af lige dette indlæg). ”Du skal ikke tro du er noget, så skriv bare på dansk. Du har alligevel kun danske læsere” eller ”Du skal ikke tro du har stil, for du går i det samme som alle andre”. Det er lidt taget ud af janteloven, hvilket jeg virkelig virkelig frastøder. Noget som man ikke finder i andre lande som USA, så hvis du har internationale drømme (som du nok ikke har, pga dit danske sprog. Endnu en grund til jeg synes det er ok, mange bloggere vil gerne nå ud til omverdenen, der er jo mere end BARE DANMARK ;-)), er det jo klart at du skriver på engelsk! Selvfølgelig kunne jeg godt følge tingene du bliver irriteret over, men når du har en blog, med et så bredt publikum som dig, er der helt sikkert folk du støder, ved at angribe på noget så personligt som normale ting, der irriterer dig. Virkelig, prøv at tænke lidt næste gang… Og jeg synes også som en anden sagde, at dine outfits med helt sort tøj ikke er meget mindre ordinære, end det du beskrev som kedeligt. Prøv nogle flere farver, hvis det er. Sort bliver såååå kedeeeeliiiigt for fanden altså! Men ellers kan jeg rigtig godt lide din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan da godt se at det kan være irreterne nogen gange når man er bitter og lidt træt. Så alt i alt synes jeg det er et bittert indlæg. Men din blog, dit valg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt og aldeles enig med BRIDGET. Din uniform er lige så fint, klassisk, stille og roligt.. Og “1000 mennesker går i det samme som du, alle mennesker kan vel forfanden finde ud af at style dette simple look og hvad er der specielt over det, når alle teenage piger bærer det?”
  Som du selv siger det ^
  Du beskriver jo dig selv bare i NB og en anden trøje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt enig! Men når jeg bærer nogenlunde dette look, synes jeg selv det er kedeligt og ikke særlig. Jeg synes bare det er forfærdeligt når unge piger skriver til de 10000 profilbilleder af smukke piger på face at de har verdens fedeste stil, når de bærer nogen alle går i. Jeg skiller mig ud en gang i mellem, og tit, ja! – går jeg bare med bukser, trøje og new balance. Men jeg prøver stadig at style det lidt federe end overstående 😉 Kan se i bliver ramt, uuuh.

  Og det var lige præcis det jeg ville. Se reaktioner fra jer, provokere… Det lykkedes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt og anderledes indlæg 🙂
  Jeg er meget enig i det du skriver, specielt det sidste punkt kunne jeg ikke være mere enig i!
  //Astrid

  Tankersfrirum.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt og anderledes indlæg 🙂
  Jeg er enig i meget af det du skriver – specielt det sidste punkt er jeg meget enig i 🙂
  //Astrid

  Tankersfrirum.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • my

  Hvorfor skulle dette indlæg være særligt provokerende og kontroversielt?
  Det eneste der skulle være provokerende, er da at hvis indlæg som dettee kan provokere folk. For så er det da virkelig et nosseløst land vi lever i.
  Jeg synes det er fint at skrive om de ting man hader, mere af det! Og der er endnu bedre at skrive hvad man synes er dårlig stil. Gør da det noget mere, så der kan komme en debat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nr. 5 er jeg helt enig i med dig! det er røv irriterende at se en pige få 100.000 likes fordi hun er med på “moden”, og så skriver folk hun har pæn stil? R.Ø.V irriterende man! dejligt at komme ud med det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • for satan BRIDGET… 🙂 Det er jo ikke Danmark der skaber en jantelov, det er nogle mennesker med et ikke så åbent sind, som skaber en jantelov, og der er vel også snæversynede folk i USA? Selvfølgelig er da da jantelov i USA. Det er der jo overalt.. hvorfor skulle der ikke være i USA? Fordi de er frie mennesker med åbne sind? Nogle er selvfølgelig, men vil da gerne nævne guantanamo basen, tea party bevægelsen, demonstrationer fra velstillede mennesker, som ikke ville tolerere at betale mere i skat så alle kunne få en sygeforsikring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lærke
  Jeg har virkelig overvejet, hvorvidt jeg skulle skrive denne kommentar, men nu gør jeg det. Jeg følger både din og Maries blog, og jeg synes, at I begge er hamrende smukke både, når det kommer til jeres udseende og til jeres påklædning, men jeg kan ikke undgå at komme til at tænke på jer begge to, når jeg læser din kommentar om Cheap Monday- trøjen. For selvom I begge har sindssygt meget lækkert tøj, så har I da begge om nogen, taget “blogger-uniformen til jer”. Med ynglingsitems som Balenciaga-taske, gode basic t-shirt fra Alexander Wang, New Balance sko og så videre, så kan I da også selv høre under kataegorien “folk som bliver komplimenteret for at have en sindssyg fed stil, men en stil, som så mange andre også har” ? Det er sgu heller ikke svært at tage en mini Brenda eller en City over armen og så ellers hoppe helt i sort og slutte af med et par New Balance eller måske bare cirka lige så svært, som det er, at finde et par Converse og Cheap Monday trøjen frem. Som sagt holder jeg af begge jeres blogs, men blev, som du også havde ønsket, lidt provokeret af dit indlæg, når jeg synes, at du hører fuldstændig under dit eget punkt 5 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det her indlæg er virkelig latterligt og kun lavet for at støde folk. Undskyld mig, men er det ikke dig, som er sprunget en klasse over og egentlig burde gå i niende klasse? – som jo kun er en klasse højere end ottende. Er det ikke også dig, som tog et billede af indholdet i din taske, hvor der var p-piller i? For at vise hvor “voksen” du er, når du kun burde gå i folkeskolen. Du udtrykker dig som om, at de ting du ikke selv bryder dig om, burde andre heller ikke bryde sig om – og hvis du er ude på ikke at lyde stødende, skulle du have formuleret dig på en anden måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må lige indvende noget til nummer 5. Det er altså også noget du mestrer. Jeans, new balance og en sort bluse er jo heller ikke nyskabende for fanden, det er mindst lige så mainstream. Ikke fordi jeg ikke synes det ser godt ud, eller er god stil, men jeg synes måske du skulle tænke over at angribe folk på den måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det her indlæg er virkelig latterligt og kun lavet for at støde folk. Undskyld mig, men er det ikke dig, som er sprunget en klasse over og egentlig burde gå i niende klasse? – som jo kun er en klasse højere end ottende. Er det ikke også dig, som tog et billede af indholdet i din taske, hvor der var p-piller i? For at vise hvor “voksen” du er, når du kun burde gå i folkeskolen. Du udtrykker dig som om, at de ting du ikke selv bryder dig om, burde andre heller ikke bryde sig om – og hvis du er ude på ikke at lyde stødende, skulle du have formuleret dig på en anden måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TRUE!! Alt hvad du skriver, er jeg helt enig i!! Især nr 2 og 5.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fashion addict.: Janteloven blev opfundet i Danmark, og nej, der findes faktisk ingen så snæversynede som en sur dansker 🙂 Så er det sagt (intet kritik mod dig Lærke, sådan er du IKKE!) Men teaparty bevægelsen, guantanamo osv., er da ikke et eksempel på jantelov? Janteloven lyder sådan: Du skal ikke tro du er noget. De politiske konflikter i USA, har intet at gøre med, hvor bredt folks hjerner tænker, og hvordan man dømmer andre, fordi de er anderledes/mainstream.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fashion addict.: Janteloven blev opfundet i Danmark, og nej, der findes faktisk ingen så snæversynede som en sur dansker 🙂 Så er det sagt (intet kritik mod dig Lærke, sådan er du IKKE!) Men teaparty bevægelsen, guantanamo osv., er da ikke et eksempel på jantelov? Janteloven lyder sådan: Du skal ikke tro du er noget. De politiske konflikter i USA, har intet at gøre med, hvor bredt folks hjerner tænker, og hvordan man dømmer andre, fordi de er anderledes/mainstream.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • snakker ikke om at det er eksempler på jantelov, men selvfølgelig er der en slags jantelov i USA, fordi for mig handler jantelov(eller noget der minder om) om snæversynethed.. og jeg kan ikke se hvorfor amerikanere ikke skulle være ligeså snæversynede som danskere. Er det ikke snæversynethed ikke at ville betale flere penge i skat fordi du da har det fint og hvorfor skulle du betale penge for at andre havde bedre vilkår? Det jeg mener med mine eksempler er simpelthen at amerikanere da kan være 100% ligeså snæversynede, ikke at det er eksempler på jantelov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver simpelthen nødt til at kommentere.
  Jeg er dansk og jeg skriver min blog på engelsk. og NEJ det er ikke fordi jeg vil blære mig med mit “fantastiske” engelsk, eller noget andet i den dur. Det er simpelthen kun fordi jeg kan lide tanken om at min blog kan læses internationalt, og at jeg derfor kan ramme et bredere publikum.

  http://www.ceciliamervig.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det her indlæg er virkelig latterligt og kun lavet for at støde folk. Undskyld mig, men er det ikke dig, som er sprunget en klasse over og egentlig burde gå i niende klasse? – som jo kun er en klasse højere end ottende. Er det ikke også dig, som tog et billede af indholdet i din taske, hvor der var p-piller i? For at vise hvor “voksen” du er, når du kun burde gå i folkeskolen. Du udtrykker dig som om, at de ting du ikke selv bryder dig om, burde andre heller ikke bryde sig om – og hvis du er ude på ikke at lyde stødende, skulle du have formuleret dig på en anden måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det her indlæg er virkelig latterligt og kun lavet for at støde folk. Undskyld mig, men er det ikke dig, som er sprunget en klasse over og egentlig burde gå i niende klasse? – som jo kun er en klasse højere end ottende. Er det ikke også dig, som tog et billede af indholdet i din taske, hvor der var p-piller i? For at vise hvor “voksen” du er, når du kun burde gå i folkeskolen. Du udtrykker dig som om, at de ting du ikke selv bryder dig om, burde andre heller ikke bryde sig om – og hvis du er ude på ikke at lyde stødende, skulle du have formuleret dig på en anden måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lol, hvor latterligt, at du ikke gider poste de kommentarer, som har noget konstruktiv negativ respons. Grow up

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er virkelig mange konstruktive negative kommentarer, som Lærke ikke gider poste, så det passer ikke, at “der kun er få, som ikke kan lide posten”. lol

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Omg peeps, skal vi ikke lige slå én ting fast? Janteloven er IKKE en rigtig lov. Det er et fiktivt begreb, skabt af af den danske forfatter Aksel Sandemose i hans roman ‘En flygtning krydser sit spor’ fra 1933. Slå det op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Omg peeps, skal vi ikke lige slå én ting fast? Janteloven er IKKE en rigtig lov. Janteloven er et fiktivt begreb, skabt af den danske forfatter Aksel Sandemose i hans roman ‘En flygtning krydser sit spor’ fra 1933. Slå det op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er et rigtig ærgerligt indlæg. Du kunne have lavet det sjovt, men i stedet virker det som om, at du sidder i stresset moment, og du bare skal ud med dine aggressioner. Samtidig bliver jeg simpelthen nød til at kommentere på dit udsagn omkring Cheapmonday-tøjet. Jeg har virkelig lyst til at sige, OH MY GOD!, men jeg lader vær…. Helt ærligt? Du er muligvis den mest forudsigelige og trivielle blogger. Ja, undskyld altså. Men i en tidligere kommentar skriver du, at “ja, du har tit sådan på, men du også skiller dig ud nogle gange”. Hvornår? Hvis du hentyder til dine Atacomas, Yves Saint Laurent ring og Alexander Wang-taske. Så uha ja. Dem har jeg aldrig set før herinde på blogland. Hvilke mærke var det nu igen??
  Men jeg er ikke bekymret, du er blot en lille ung pige. Så det skal nok gå op for dig, at du altså er en del af denne mainstream-hipster-periode som vi går i gennem. Jeg selv hopper også godt nok med. Men jeg synes, at din snæversynlige holdninger er for latterlige. Du laver et decideret hetz mod dine søde følgere som, lad os være ærlige, nok mest består af 14-årige i sådan tøj. Så hvis du har ret på at kommentere på os som læsere, så har jeg også retten til at kommentere dette, uden at du skal sidde og blive fornærmet over min kommentar. Men din blog og dit valg. Lad os bare sige, at du da også har været en stor tilhænger af den engelsk skrift, og stilen. Måske dette indlæg er til dig selv?
  Tak for en god blog ellers! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://www.youtube.com/watch?v=otFmtLe9NvM

  Den passer meget godt med dit indlæg..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JJT

  Jeg er til dels enig!

  Matematik, likehuntere, bitre lærere og folk med en stor trang til at overbevise folk om hvor særlige og unikke de er, er ikke vildt charmerende eller inspirerende..

  Men i forhold til det at blogge på engelsk selvom man er dansker, der må jeg nok sige mig uenig.. Jeg blogger på engelsk af den simple grund, at langt over halvdelen af mine læsere er fra Staterne og andre lande verden over. Engelsk falder mig lige så naturligt som dansk, så derfor har jeg valgt at skrive på engelsk. Jeg prøvede hele det der 50/50, men det synes jeg var ligegyldigt, så nu er det udelukkende engelsk. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGANBEFALING 1