BIRTHDAY OUTFIT

HOW TO BE A BLOGGER

284046_2076731391839_3253352_n
Jeg får rigtig mange henvendelser om, hvordan man er en god blogger, og om hvad jeg har gjort, for at komme dertil, hvor jeg er nu, blogmæssigt.

1: Vær dig selv. Der er ingen der gider se endnu en kopi af Maries blog. Find din egen måde at skrive på, din egen stil, dit eget “navn”. Så er der bare så mange flere, der gider læse med.
2: Lad være med at bitche i dine indlæg. Well, dette er vel meget individuelt, men jeg gider ihvertfald ikke læse en eller anden blog, der laver negative indlæg konstant. Kritiserer sig selv, eller andre bloggere. Det er til at brække sig over. Det var det, vi havde “bitterfissen.dk”s blog til i “gamle” dage. Enten har du en modeblog, personlig blog, eller også er du en bitterfisse. Og det gider simpelthen ikke bruge min tid på. Det skaber negativitet, og sure miner i blogland mellem dine “kollegaer”. Be happy.
3: Find dig selv. Det er meget vigtigt for bloggeren selv, at finde ud af, om man er en modeblogger, en madblogger, en livstilsblogger, en personlig blogger og so on… Jeg vil personligt selv mene, at jeg har en modeblog med et meget personligt twist (eller den anden vej rundt). Men hvis du kalder din blog for en modeblog, så synes jeg ihvertfald, at der skal være noget mere end et basis tee fra H&M til. Og det er slet ikke for at lyde snobbet, men det er skam på ingen måde ment sådan – jeg elsker fandeme H&M, men det er noget, alle kan finde inspiration fra, alle kender H&M, hvor jeg hellere vil vise folk nye mærker, både highstreet og dyre mærker.
4: Blog regelmæssigt. Jeg er selv i perioder, dårlig til at bloggen regelmæssigt, men når jeg gør, får jeg simpelthen så mange flere views på bloggen, samt kommentarer. I starten så forsøg at lave et indlæg hver tredje dag, det er bedre end ingenting, og dine læsere er glade for hvad som helst. Nogle gange laver jeg nogle skodindlæg, hvor jeg er yderst pinlig over det,  men det er oftes det, jeg får flest kommentarer på, meget mærkeligt!
5: Lyt til dig selv. Dette punkt stemmer ikke rigtig overens med punkt 4. For samtidig med, at du skal forsøge at blogge regelmæssigt, skal du også mærke efter, hvis du er stresset. For så er det nemlig helt ok med en uge, eller sågar en måneds fri fra bloggen.

Det var det, jeg håber at I kunne bruge mine få råd – ellers så skriv en kommentar nedenunder!

5 kommentarer

  • Hej Lærke! Jeg synes du er vildt dygtig blogger, du inspirerer mig utrolig meget! Din blog er klart en af min mest læste blogs og sådan vil det altid være! Kæmpe Kram fra en fast læser! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Dejlig, dejlig kommentar altså! Mange tak!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig gode råd. -Tænker primært det samme mht. punkt 2 og 3. Dog arbejder jeg stadig selv på min blogging style. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg ved godt det ikke var ment ondt og snobbet, men det lyder virkelig sådan. H&M køb kan man da sagtens lave en blog ud af. Jeg kan godt se at basis-ting fra H&M måske ikke er det mest spændende, men jeg ville da helt klart læse en blog der inspirerede pisse meget i outfits, ved udelukkende at bruge H&M. Det er sguda for sejt hvis man kan have tøj for 200 kroner på og stadig se pisse godt ud.

    Tag Laura Holm fx. (http://www.lauraholm.com). Hun går udelukkende næsten kun i highstreet, og hun har da en virkelig god stil 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIRTHDAY OUTFIT