KAN I KENDE HENDE HER?

SOMETHING FOR MY BABY GIRL

IMG_3720 IMG_3721

Jeg har fra start været mega vild med Filibabba og deres design. Faktisk faldt jeg over deres fine, lyserøde puslepude, før jeg var gravid, og sagde til Kris, at når jeg først blev gravid, skulle jeg HELT sikkert have sådan én, hvis vi fik en pige! – og det gjorde vi jo. Så dagen efter kønscanning, smuttede jeg en tur i Kære Børn i Næstved – og købte mig denne puslepude i farven “Indian Dusty Rose”., og da jeg kom hjem, besluttede jeg mig for at undersøge deres hjemmeside nærmere. Filibabbas varer er økologiske, og så har alle deres designs de fineste farver. Jeg selv er jo blevet forelsket i “Indian Dusty Rose”, men jeg vil helt klart anbefale jer at undersøge siden nærmere.

Da jeg kom hjem, klikkede jeg straks endnu en ting i kurven! Nemlig deres fine babynest i samme farver som puslepuden. Og som om det ikke var nok – nu har jeg snart hele sættet! Deres sengerand – fordi den passer så fint i den hvide tremmeseng og den matcher babynesten, og så selvfølgelig deres ultra-nuttede håndklæde, som jeg SERIØST glæder mig til at putte min lille baby i, efter et bad!

Der er både ammepuder, sengetøj og rigtig mange af de ting, du skal bruge, når din baby ankommer, så skynd dig at tjekke Filibabba ud nu, eller følg dem på instagram: filibabba_denmark

4 kommentarer

  • Ditte

    Så fint et mønster – kan godt forstå du fleste for det! Selv venter jeg mig en dreng så kan desværre ikke hoppe på den støvet rosa farve – øv!
    Ang. sengerenden der læste jeg for nylig en artikel hvori der stod, at de tykke og høje skum kanter kunne forudsage vuggedød i sommerhalvåret idet der bliver for varmt i vuggen pga. manglende luftcirkulation. Det giver jo egentlig mening, men bare ikke noget man er særlig oplyst omkring!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Åh, det lyder ikke godt! Det var godt, du lige skrev det!

      heldigvis er denne sengerand ikke særlig “høj”, og jeg regner faktisk også med at hun skal sove i sin babynest ved siden af mig,indtil vinterperioden. Det synes min sundhedsplejerske lyder rigtig godt! 🙂

      God aften <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nafisa

    Har du egentlig gjort dig nogle tanker om børn og kønsidentitet ift. farver og tøj? Jeg har bare lagt mærke til, at mange unge forældre klæder deres børn neutralt, så det ikke er blå for drenge og lyserød til piger, og også vælger at have udstyr, værelse og legetøj nogenlunde neutralt. Har du gjort dig nogle tanker om det? Det kunne være spændende, hvis du ville lave et indlæg om det, og starte en debat (hvis du altså har lyst).

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Jeg har købt suuuper meget lyserødt indtil videre! 😀 Forstår godt ideen om det neutrale, men altså. Hun er jo en pige, og det synes jeg gerne må ses det første års tid – efterfølgende kan hun jo selv være med til, om det er noget, hun gider fremover 🙂

      Jeg kunne godt overveje sådan et indlæg, tak for idéen! Knus og god aften <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN I KENDE HENDE HER?