I GÅR FIK VI OS ET KÆMPE CHOK...

DE FØRSTE TING TIL BABY

BIBS Latex sutter (40 Kroner for 4) // Emmajunga Big star Surpreme  black barnevogn // Håndklæde // Puslepude // Ammepude

Indeholder affilliate 

Jeg synes det er meget rart at være på forkant, så jeg ikke står en uge inden termin og mangler ALT til Lilli. Lige nu har vi sådan 5-10 stykker babytøj, nogle huer, vanter, en børnesangbog, og en lille bitte smule “legetøj” – altså, to små rangler, og så har vi nogle strømper og sutter.

Snart skal vi kigge på barnevogn, og der har vi kigget på denne fra Emmajunga. Vi får en tremmeseng af Kristoffers far og papmor, og så har vi tænkt, at hun skal ligge i sin babylift indtil hun er stor nok til at ligge i tremmesengen selv. Barnevogn har mine forældre været så søde at sponsorere, så nu skal vi bare vente til sommer eller forår, når det giver en smule mere mening at købe.

Ting, jeg skal købe i den nærmeste fremtid:

Flere sutter. Disse fra sundesutter.dk koster kun 40 kroner for 4, og de har alverdens fineste farver! Selve gummiet i sutten er  100% naturligt materiale og UDEN tilsætningsstoffer. De er allerede klikket hjem! Du kan forresten betale med mobilepay på hjemmesiden, det er virkelig det smarteste, jeg længe har set!

Håndklæder: Det hér er seriøst det sødeste, jeg har set længe. Og så er det lyserødt! Døøøør!

Puslepude: Kristoffer laver selv vores puslebord, og så mangler vi kun en fin puslepude. Denne hér så jeg i en butik i Næstved for et par uger siden, og synes den er SÅ fin!

Ammepude: Nu matcher denne så fint puslepuden, men jeg er ikke sikker på, at det lige er den hér ammepude, jeg skal have. Den er fin, men jeg må indrømme, at jeg ikke har styr på, hvad der er bedst endnu, så det vil jeg forhøre mig om i nærmeste fremtid!

5 kommentarer

  • S

    Jeg har været rigtig glad for min Doomoo ammepude 🙂 Den er så behagelig, og så er den en god støtte for ryggen. Jeg har denne, men den kan fås i forskellige varianter: http://www.mammashop.dk/doomoo-medium-ammepude-hvid-og-gra.html

    PS. Det er vildt hyggeligt at følge med. Vi har været og skal til scanninger samtidigt med henholdsvis den 18. januar og 7. marts 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Inden du køber dig fattig i sutter, så vent og se hvilke baby vil tage og om den overhovedet vil have sut 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura

      Og husk endelig også først at tilbyde den når amningen er fuldt etableret og kører! (Hvis du altså vil amme). Som jordemoderstuderende har jeg set så mange kvinder, der fortryder at de tidligt har givet sut; det kan stimulere barnet til at blive snydt for måltider hos mor, og kan i sidste ende betyde at den lille ikke tager ordentligt på og foretrækker sut over bryst. Bare et tip! Men er sikker på at du engagerer dig i din graviditet og i din lilles trivsel, så du dag på dag bliver klogere på det! :*

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

    Og husk strømpebukser ofte frem for sokker. Vi brugte slet ikke sokker herhjemme, stadig ikke ret meget men strømpebukser istedet. For sokker falder Af hele tiden hvis man har en hurtig aktiv fyr el pige og så bliver de væk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Jeg har også allerede 4 par strømpebukser i forskellige størrelser! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I GÅR FIK VI OS ET KÆMPE CHOK...