.. AND THE WINNER IS....

LONDON, BABY

asf1

Collagen er lånt af Marie

Som I, der følger både min søster og jeg på instagram nok allerede ved, var Marie og jeg i London fra den 20 Februar og fire dage frem.

Marie og jeg stod tidligt op fredag morgen og fløj fra Kastrup Lufthavn til Gatwick Lufthavn i London. Vi fløj med Easyjet, og da vi var så heldige at vi fløj ved en 7-tiden tidlig morgen, havde vi faktisk hele fredagen i storbyen. Jeg har allerede været i London nogle gange før, og så falder man heldigvis hurtigt “på plads”, og finder ud af metro og underground systemet med mere.

Vi boede på “Egerton House Hotel”, et femstjenet, forholdsvist lille hotel med helt igennem fantastisk service – og hotellet lå tæt på South Kensington station, så det var ualmindeligt nemt at komme til og fra hotellet og ind til byen. I nærheden var der både gode shoppingmuligheder og spisesteder.

Alle dagene shoppede Marie og jeg, og sørgede ind i mellem for korte pauser, hvor vi fik fantastisk mad (I kan læse om de forskellige restauranter og cafeer mm. i Maries indlæg hér). Jeg selv fik shoppet en anelse mere, end hvad jeg havde regnet med, og jeg lover, at I nok skal få et par af mine køb at se, snarest!

Søndag tog vi til London Bridge Experience – et uhyggeligt sted, vi også besøgte sidste gang, vi var i London, og var en smule uenige om, hvorvidt, vi skulle besøge igen. Jeg selv var så skræmt sidste gang, at jeg næsten ikke turde gøre det igen, men Marie var altså fast besluttet på, at vi skulle “forsøge” igen. Så det gjorde vi selvfølgelig. Som Marie har skrevet: ”
Ideen minder om London Dungeons, men er langt mere uhyggelig: Man tages gennem en del af London Bridges historie, som rummer skræmmende historier om dødsfald og spøgeri, og føres gennem en tunnel med liveactors – det er VIRKELIG uhyggeligt, og ikke for børn!”

Mandag tog vi ind og så “Wicked” – én af mine yndlingsmusicals, og det var selvfølgelig helt fantastisk.

Du kan læse mere om London og alle de fantastiske attraktioner, lige hér

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.. AND THE WINNER IS....