SNEAKERS RABATKODE 20 %!!

KRISTOFFER OG BABY

IMG_2883IMG_2883

Jeg har fået et par henvendelser på det seneste: Hvad er Kristoffers rolle med hensyn til baby? Vil Kristoffer gerne være far? og så videre og så videre.

Det er jo sådan, at det hér, det er min blog – og derfor er det mine tanker, der kommer til udtryk herinde. Det er simpelthen derfor, jeg sjældent nævner Kris herinde. Kristoffer er fuldstændig lige så klar til at starte familie, som jeg er. Jeg tror måske ikke, han har tænkt så meget over det før, som jeg har, men efter vi blev kærester, er han ihvertfald blevet klar til at blive far. Vi snakker om Lilli og om at blive forældre HVER dag. Næsten hele tiden, faktisk. På de udfordringer, glæder og sorger, som følger med, og på alt det, vi skal nå sammen, inden vi får et nyt familiemedlem. Det er rart at vide, at han er lige så engageret som jeg, og når han kommer hjem fra job og snakker til mig, giver Lilli altid lidt ekstra spark inde i maven. Sådan: HEY FAR, kom lige og mærk hvor stor jeg er blevet. Og så mærker Kristoffer, og bliver helt glad og stolt.

Jeg glæder mig til at se ham med Lilli. Og jeg er meget stolt af, hvordan han håndterer alt, der sker om ham for tiden. Jeg er så glad og lykkelig lige nu!

2 kommentarer

  • Mille

    Kris bliver den bedste, sødeste og mest omsorgsfulde far. I takes one to know one!
    Ligesom du bliver en fantastisk mor!
    JEG GLÆDER MIG.

    Kys Onkel Mille

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAKERS RABATKODE 20 %!!