TILBAGE PÅ BLOGGIS

Kristoffer

kollage til lærkeSom nogle af jer nok har bemærket – hvis I har fulgt med på instagram – så har jeg fået mig en kæreste. Han hedder Kristoffer, og jeg tror faktisk ikke, at jeg har præsenteret ham for jer, sådan “rigtigt” endnu. Så nu er det vidst tid!

Kristoffer er 21 år gammel, og så er han model hos Diva Models. Han vil gerne uddanne sig som møbelsnedker, og hey – så er han MIN kæreste!

Jeg mødte ham for over 9 måneder siden, da vi begge var i byen. Vi faldt sådan set rimelig pladask for hinanden, selvom det ikke var længe siden vi begge var kommet ud af længere forhold. Vi havde faktisk aldrig haft det bedre end i hinandens selvskab, og jeg ved, vi gjorde meget godt for hinanden, selv i starten. Jeg blev hurtigt meget, meget forelsket, og jaa – sådan var det også den anden vej rundt. Vi havde så meget at snakke om, og vi kunne faktisk fortælle hinanden alt. Jeg har aldrig oplevet at stole på nogen – andet en familie – på den måde, jeg stoler på Kristoffer. Der er ikke én eneste ting, jeg ikke ville kunne fortælle ham.

Kristoffer (eller “Kris”, som han oftes bliver kaldt” er, ligesom jeg, særligt sensitiv. Han har haft nogle meget, meget svære perioder i sit liv, særligt lige inden vi mødte hinanden, og jeg tror vi begge var meget heldige at møde hinanden på det tidspunkt, vi gjorde, for vi har hjulpet hinanden mere end man nogensinde kunne forestille sig.

Kris er den mest snaksagelige person, jeg kender, men det tror man slet ikke, hvis man ikke kender ham. Han kan nemlig udstråle, at han er genert, eller ikke har lyst til at snakke med folk, men det er en helt anden sag: Han lytter virkelig meget, og tænker utrolig meget over, hvad der bliver sagt. Han er meget omsorgsfuld, tænker nogle gange “lidt for meget” på andres følelser, og glemmer sig selv lidt. Han er bare alt i alt et fantastisk godt menneske. Og ikke nok med det, så er han verdens bedste kæreste. Han giver mig præcis dét, jeg har brug for. Ubetinget kærlighed, men stadig modstand. Han vil gøre alt for mig og omvendt. Vi kan være så fjollede sammen, lave grimme ansigter, kilde hinanden, og bare virkelig få hinanden til at bryde ud i latter på de mærkeligste tidspunkter.

Ikke nok med, at Kristoffer selv er helt uimodståelig, så har han også verdens (jeg gentager) VERDENS sødeste familie. Jeg tror efterhånden, jeg har mødt hele familien, og hold kæft, hvor blev jeg bare ikke skuffet. Han er skilmissebarn, og har derfor 4 “forældre”, som alle har hver deres fantastiske personlighed. Så har han 4 søskende – Katrine på 24, Alberte på 15, Gustav på 7 og Laura på 5. Jeg har simpelthen været så heldig med min svigerfamilie, og er taknemlig over at de har lavet Kristoffer så ganske perfekt, som han er.

De sidste 4 måneder har Kristoffer boet hos mig, og nu glæder vi os bare til at starte studier/arbejde op og så videre, så vi kan flytte ind sammen, sådan “rigtigt”. Lige nu kunne jeg ikke forestille mig et bedre liv – og det kan jeg særligt takke Kristoffer for. Min familie elsker ham – og vigtigst af alt: jeg elsker ham ubetinget, og så højt, at det ikke engang kan forklares.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGE PÅ BLOGGIS