det' derfor, jeg er underlig

SHY TO BUY – FEMALITE

IMG_6654 IMG_6653
Sponsoreret indlæg

Jeg tror alle kvinder kender følelsen, man har i kroppen, når man har menstruation. Hormonerne flyver rundt i kroppen, man bliver træt og tvær, får lyst til usunde ting, og har mest af alt lyst til bare at ligge i sengen en hel uge. Sådan har jeg det ihvertfald.

Men der er kommet en hel særlig online webshop for problemer som dette. Nemlig Shytobuy.dk. Shy to buy er en side, hvor du kan købe diverse produkter for netop dit særlige, måske pinlige problem. Jeg er især blevet glad for denne “kur” mod menstruationssmerter. Native Remedies Femalite er en flaske, der indeholder en væske, som hjælper mod menstruationssmerter. Det eneste, du skal gøre, er blot at tilsætte 0.25 ml. af væsken i et glas vand eller anden form for væske, 3-4 gange dagligt, i de perioder, hvor dine symptomer viser sig på måneden – og på den måde hjælper Femalite. En hel flaske Femalite koster kun 199 kroner og kan købes hos shytobuy.dk, og det er et naturprodukt, som blandt andet indeholder produkter som Citronmelisse og Fennikel.

Jeg bliver ikke længere træt, som jeg gjorde før jeg anvendte produktet, og desuden føler jeg en helt anden form for balance i min krop før, under og efter min menstruation.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det' derfor, jeg er underlig