BOURBON ROOM

SÅDAN EN DAG

Fotografi den 01-10-14 kl. 13.29
Starter dagen ud med hovedpine, alt er galt, da jeg har ligget og stresset over dårlig løn hele natten. Efter jeg har spist morgenmad vil jeg børste tænder, og så får jeg kastet min helt nye (og alt for dyre), foundation ned på badeværelsegulvet, så den totalt-smadrer. Købte den i fredags (efter at havde gjort præcist det samme med min gamle foundation) – og jeg har virkelig ikke penge til en ny denne måned. Og problemet er: jeg skal lave forestilling i efterårsferien, hvor det er vigtigt at have foundation, og da det er den eneste, jeg kan bruge på min sensitive hud, er der ikke nogen anden løsning end at gå ud og købe en ny. Endnu engang. Tror bare jeg ligger mig under dynen igen… Når jeg altså lige har været ude at køre…

9 kommentarer

  • C

    Jeg har det lidt ligesom dig Lærke. Der skal ikke meget til lige pt. for at få bægeret til at flyde over. Som da jeg i går ikke fik min S.U og bagefter ødelagde min helt nye sko. Men der skal dumme dage til for at have gode dage!
    Håber du får en bedre dag i morgen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha, det lyder da ikk som en god dag, jeg havde selv lige købt tre mascaraer, og jeg mistede dem dagen efter, da jeg glemte min taske i toget. Jeg har selv ret sensitiv hud, så må jeg høre hvilken foundation du bruger, for den jeg altid har brugt er begyndt at irritere min hud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh hvor lækkert, det må jeg kigge nærmere på ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Årh, søde Lærke. Der må findes en “jeg-har-en-heldig-dag-forsikring” og speciel til makeup! Hvis du trænger til at høre noget musik er Lykke Li og Tina Dickows nye albums super gode! 🙂 Et stort virtuel kram herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOURBON ROOM