GIVE-AWAY CALVIN KLEIN

LAST WEEK UPDATE

guggigagga
Jeg har haft den mest travle uge i meget lang tid – men for første gang længe, har jeg ikke følt mig stresset over at lave noget hver dag. Jeg har været sammen med mange forskellige veninder, denne uge – alle sammen nogle af mine aller tætteste, og så var jeg i byen både fredag og lørdag. Fredag var jeg også i københavn med min klasse, og bagefter kørte min veninde, Stine, og jeg rundt i københavn, og pludselig havde jeg brugt hele min løn og SU på shopping – og I skal nok få det hele at se! Søndag inviterede Marie, min mor og jeg ud at spise til frokost, og ellers lavede jeg bare en masse lektier, afleveringer og så film fra da Marie og jeg var små.

Jeg er rigtig glad for tiden – jeg hører musik, shopper, ser gode serier, griner og hygger med dejlige mennesker. Jeg vil også gerne lige benytte lejligheden til at takke jer alle sammen for den opbakning, jeg har oplevet fra jer, de sidste par uger – det betyder SÅ meget, at jeg har jer og bloggen.

8 kommentarer

  • Sofie

    Der er simpelthen ikke noget mere hyggeligt end at se barndomsfilm! Og at læse om dig og Maries søsterforhold, det er simpelthen så beundringsværdigt, hvordan I har det med hinanden 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Nej, lige præcis! Det er så dejligt og hyggeligt! – og mange tak <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Hvor er det dejligt at se, du har det så godt. 🙂
    Du må have en dejlig aften!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Mange, mange tak, Charlotte! 🙂 i lige måde <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Hej Lærke, jeg har lagt mærke til det sidste stykke tid, at dine outfitbilleder er blevet flottere (ikke at de ikke var det før, men nu er de virkelig flotte!!) – bruger du et nyt kamera eller? Må man spørge om hvilket kamera du bruger?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Lige her er det min søsters kamera – men generelt er jeg bare blevet bedre til at indstille mit kamera! Jeg har canon EOS 500

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror faktisk, det er første gang, jeg kommenterer herinde. Jeg har aldrig rigtigt været en fast læser, men vender alligevel tilbage til din blog en gang imellem og ender med at kigge din blog igennem helt tilbage til sidst, jeg var herinde.

    Jeg vil bare lige fortælle dig, at du er så super smuk! Du er så fin og unik at se på, og du har det pæneste hår.
    Bliv ved med at blogge, som du gør! Du er interessant, har fantastisk flot tøj, og jeg elsker den balance mellem mode og det personlige, som du har på din blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE-AWAY CALVIN KLEIN