FAVES FOR THE SPRING #4

GIVE-AWAY CALVIN KLEIN

IMG_6555
Sponsoreret indlæg 

Til de af jer, der så mit indlæg i fredags med denne fine parfume, har jeg en god nyhed: Du har nemlig chancen for at vinde Calvin Kleins nye parfume “Endless Euphoria” lige nu. Endless Euphoria har en dejlig, blomstret duft, og den er perfekt til lige netop denne årstid. Jeg har selv anvendt den lige siden, jeg fik den ind ad døren. For at deltage i konkurrencen, er alt du skal gøre, at skrive en kommentar med dit navn og email, og så fortælle, hvorfor netop du skal vinde denne parfume. Du kan forresten læse mere om parfumen i dette indlæg, og også inde på Matas’ hjemmeside, lige her.

93 kommentarer

  • Sofie

    Jeg har udelukkende hørt godt om duften, og det faktum, at du kan bruge den når din krop heller ikke er for vild med parfume er et stærkt plus i min lille verden. Derudover super tip med at spraye hår og tøj i stedet for!

    Når det er sagt, har min antidepressiv fucket lidt op i min lugt balance eller hvad det hedder, og det virker lidt mindre voldsomt at slæbe rundt på en parfume end en deo i tasken. Den er jo så fin og flot?

    Desuden har jeg snart (snart og snart) fødselsdag, så det ville nærmest være en fødselsdags gave fra Lærke Jedig herself. Og hvor fedt ville det ikke være? 😀 Anyway, du kan jo se min mail i kommentaren eller kontakte min giveaway-mail (på trods af jeg aldrig har vundet en giveaway, tud tud): sofiebysofie@gmail.com.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofie

      Og så har jeg været en af de første til at like opslaget på din private facebook og på and the blacks facebook, samt den første kommentator (findes det ord?) og tjekket +10 gange for at sikre mig den var blevet sendt :p jeg vil bare så gerne vinde jo!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanne

    Plejer normalt ikke (dvs. Aldrig sket før) at kommentere, men følger fast med på din blog og nyder den utrolig meget! Da jeg så netop denne parfume blev jeg nødt til at kommentere, da jeg for lidt siden spottede den på min søsters ønskeliste.. Jeg ville super gerne købe den til hende, men som udeboende på SU var der desværre ikke råd.. Jeg ville elske at vinde parfumen til min søster – hun fortjener en lækker gave for sit søde væsen og for at være den bedste søster i verden! Jeg flyttede hjemmefra i sommers og mig og min søster bor nu 300 km fra hinanden. Jeg savner hende enormt meget, og vi ringer tit sammen, hvilket selvfølgelig hjælper en del, men ikke helt. Hun er den første jeg ringer til når det hele brænder på og jeg ved, at hun altid er der for mig. Det ville glæde mig utroligt meget, hvis jeg kunne give hende en gave, som jeg ved, hun bliver glad for. Og så kan hun tænke på mig og vores søster-skab, hver gang hun bruger den 🙂

    Til sidst, tusind tak for en dejlig blog 🙂 synes du gør det super godt og du forstår at blande mode med det personlige, men uden at overskride dine egne, personlige grænser 🙂

    Jeanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Jeg skal vinde fordi jeg ALDRIG vinder – og en ny parfume kan man altid bruge!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Paulsen

    Hej lærke
    Jeg ville blive umådelig glad, hvis jeg vandt Endless Euphoria, da jeg desværre har opbrugt min anden Eupohria som både min kæreste og jeg var utrolig glade for. Jeg kunne derfor godt bruge en ny, og en dejlig duft af blomster her til foråret, lyder lige til at være mig.

    De kærligste hilsner fra
    Cecilie Paulsen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Metz Jensen

    E-mail: miametzjensen@hotmail.com

    Jeg skal vinde, fordi jeg har brugt den samme parfume i evigheder. Det har resulteret i, at den ikke længere rigtigt passer til mig. Jeg trænger altså til fornyelse, men jeg er fattig studerende og har ikke råd til at købe en ny parfume – Hvilket er ret træls. At jeg er fattig studerende i 2.g betyder, at jeg ikke kan få ny parfume før jeg har fødselsdag ca. (fordi jeg skal spare op til studietur i 3.g, og så rækker SU’en ikke så langt igen..)
    Desuden har jeg duftet til lige præcis denne parfume i Matas, og den er fantastisk. Jeg prøvede den, og jeg fik faktisk komplimenter på duften..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna L

    Jeg trænger bare virkelig til en ny parfume. Jeg bruger normalt Clean, men har længe manglet en lidt mere fyldig duft til byture – på SU er budgettet dog ikke lige til det, og jeg har desværre først fødselsdag om et halvt år, så den ville falde i god jord her hos mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Ayoe

    Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vinde denne parfume, da jeg ikke har råd til at forkæle mig selv med sådan en luksusting. Det ville være fantastisk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helga Negendahl

    i sidste måned boede jeg i aalborg centrum, du bor jeg i en lille etværelses ude på landet, og om få uger begynder de at sprede gylle! Jeg er nød til at vinde den her parfume så jeg kan blive ved med at dufte som et storbymenneske, der har styr på sit liv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Barbara

    Den vil jeg meget gerne have, da jeg har ønsket mig en ny parfume i lang tid og lige den parfume er en af de få af de mange, jeg har duftet til på det sidste, som jeg rigtig godt kan lide 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Ingvardsen Vemmelund

    Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at vinde parfumen, fordi jeg tror, at jeg ville få rigtig meget gavn a denne her parfumen. Den både pynter og dufter godt (kunne jeg fornemme i indlægget), så den vil jeg selvfølgelig gerne have hjem til mig 🙂

    louise.iv@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinne

    Super fed konkurrence!
    Jeg vil gerne vinde denne parfume fordi jeg er inviteret til en masse fester her til sommer(bryllup, konfirmation og 60 års fødselsdag). Det kunne være godt at dufte lækkert! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

    Uha sikke en lækker give away! Jeg vil gerne vinde parfumen, fordi jeg lige er begyndt at date den sødeste dejligste fyr, og måske går det lettere med at score ham, hvis jeg dufter godt..? 😉 Krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise R.

    Jeg har i mange år haft Euphoria Blossom som fast inventar i mit toiletskab – I love it… Selvom jeg ELSKER Euphoria Blossom, er det tid til at prøve en ny duft og derfor vil jeg elske at vinde den nye duft fra Calvin Klein.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Poulsen

    Juliegpoulsen@hotmail.com

    Jeg vil virkelig gerne vinde denne Calvin Klein parfume. Det vil jeg, da jeg (mildest talt) er rigtig træt af, at alt omkring mig dufter af min eks-kæreste. Han er gået fra mig, men det er som om, at han stadig befinder sig alle steder omkring mig. Jeg har vasket mit sengetøj op til flere gange, rengjort hele min lejlighed og vasket næsten alt mit tøj (selvom det ikke var beskidt). Men han hænger seriøst stadig i luften og det er virkelig ikke fedt når man nu går og prøver at få ham ud af hovedet. Selv min nye date dufter af ham og de bruger ikke samme parfume…. Er det psykisk – altså bilder jeg mig selv det ind eller har du selv prøvet noget lignende?
    Nå, men jeg kunne i hvert fald virkelig godt bruge en ny lækker parfume, som kan få ham VÆK!

    Kærligst Julie Poulsen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde denne lækre parfume, fordi jeg er en glad pige, som elsker sommeren og forårets blomstrede dufte. Jeg elsker at sprede glæde, og at kunne gøre det med en lækker blomstret duft fra Calvin Klein, ville være perfekt! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sand

    Jeg synes, at jeg skal vinde fordi, at jeg pt. kun har parfume prøver, da jeg har opbrugt min absolutte yndlings parfume, og ikke kan finde den nogen steder i en stor størrelse til en acceptabel pris, hvilket er virkelig surt! Parfumen vil falde på en tørt sted (bogstavlig talt!), og jeg er sikker på, at jeg vil blive glad for den.

    Line Sand, musse.line@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Dahl

    Hey, sikke en god konkurrence, vil virkelig gerne vinde, da jeg lige nu står og har brug for en ny parfume, den lyder rigtigt lækker.
    PS. elsker dig blog

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Det er altid svært og sige, hvorfor lige man selv skal vinde. Der er sikkert mange med livs situationer gør, at de ønsker den ekstra meget.

    Mit bud er, at min kat væltede og ødelagde min favorit duft, så nu mangler jeg en lækker duft.

    Krydser fingre!
    Mvh Nina, hofdinghoff@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine Holzendorff

    Hvis jeg vinder denne skønne duft, vil jeg give den til min mor, da hun er en rigtig sucker for dufte, men mest af alt fordi hun altid rigtig travl mor, med tusind bolde i luften, som arbejde, lederstilling, sin politiske karriere og meget mere. Så tænkte at hvis jeg vandt, kunne jeg overraske hende med denne fine duft og minde hende om hvor god en mor hun er i alt det stress/travlheds halløj :).

    Mange hilsner Kristine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Måske det er parfumen som skal afløse min Daisy Eau so fresh? Jeg er ved at løbe tør, og jeg har været rigtig glad for den friske, søde og feminine duft. Jeg har gået og sendt lange blikke efter nye dufte, men pengene har endnu ikke siddet så løse, at jeg har smidt dem efter en ny – jeg skal have overbevist mig selv om, at det er en god ide med en anden parfume til lidt afveksling.

    Parfumen ser vældig fin og elegant ud; jeg skal i hvert fald forbi Matas og ‘snuse’ lidt til den. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Jeg skal vinde denne parfume, da jeg virkelig elsker Calvin Kleins produkter, og deres undertøj er helt fantastisk! Mine parfumer er ved at være brugt op, så en ny lækker en kunne være helt perfekt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Jeg er lige pt i den situation at min elskede Marc Jacobs Daisy er løbet tør – jeg har derfor fået en rest af en gammel billig parfume af min søster, jeg føler mig som en 13-årig når jeg har den på, så vil inderligt gerne vinde denne konkurrence. Med et stramt su budget er det altså en stor udgift at købe en ny god parfume, og oven på en stor følelsesmæssig omvæltning i mit liv (jeg har slået op med min kæreste gennem 1,5 år) har jeg brug for noget nyt! Jeg er allerede taget det første skridt på vejen, og erhvervet mig pandehår – den bedste beslutning! Jeg er sikker på parfumen vil, sammen med den nye frisure, give mig mod til at starte forfra, og derfor bør den lækre Calvin havne på mit skød!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Jeg er lige pt i den situation at min elskede Marc Jacobs Daisy er løbet tør – jeg har derfor fået en rest af en gammel billig parfume af min søster, jeg føler mig som en 13-årig når jeg har den på, så vil inderligt gerne vinde denne konkurrence. Med et stramt su budget er det altså en stor udgift at købe en ny god parfume, og i øjeblikket har jeg virkelig brug for en ny duft! Oven på en stor følelsesmæssig omvæltning (break-up) har jeg brug for noget nyt – jeg har allerede taget det første skridt på vejen og fået pandehår (den bedste beslutning), og mangler nu bare et ekstra lille skub i form af parfumen, for at komme ordentligt videre. Derfor bør parfumen lande i min postkasse!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pia sroka

    Jeg skal vinde ,da jeg har hørt den dufter rigtigt godt,og har længe ønsket mig den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Uuuuh, Calvin Klein laver jo de lækreste dufte og “Beauty” har de sidste par år været min yndlingsduft. MEN de dyrebare dråber holder jo desværre ikke for evigt, og min flaske er efterhånden ved at være godt tom, så dette tilbud er da helt fantastisk. Jeg ville elske at have denne roste duft til stående hjemme på beautyhylden. Og min grund? Jaaaaa som netop hjemvendt fra udenlandsrejse, med et dårligt betalt job og en fremtid på SU, så er det sgu bare lidt småt med pengene til den slags ting.
    Mail: sarahjakobsen.92@live.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Kæreste Lærke, jeg synes som de fleste andre at jeg skal vinde denne fine parfume, da jeg er mest en Gucci Flora pige, men jeg burde prøve noget nyt. derfor håber jeg at jeg vinder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Skønt med en give-away Lærke!

    Jeg ønsker mig at vinde parfumen, da jeg godt kunne bruge noget ”ny energi” i hverdagen. Selvfølgelig gør en parfume ikke at man får det bedre, men det hjælper ofte at føle sig tilpas i sin krop, og det kunne parfumen godt hjælpe mig på vej med.

    Kh Amalie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil gerne vinde den på vegne af min mor. Hun er sådan en type, der tænker på alle andre før sig selv, og formår derfor ikke at få forkælet sig selv. Jeg ville elske at kunne komme hjem på påskeferie og se smilet på hendes læber, hvis jeg kunne fortælle, at jeg havde vundet en ny parfume til hende. Man skal huske at sætte pris på sin mor <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Eriksen

    Min mor synes at jeg stinker

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde L

    Jeg har haft den originale Calvin Klein Euphoria parfume og kunne godt trænge til at dufte af noget nyt, derudover har jeg aldrig nogenside vundet noget som helst, så jeg prøver lykken og hååååååber 🙂 Knus Mathilde

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dette er en af min mors yndlings parfumer og jeg vil rigtig gerne vinde den så jeg kan give den til hende i fødselsdagsgave når hun fylder 47 her i starten af maj. Det har været et ret så uheldigt år for os og det har nærmest kun været dårlige nyheder der har væltet ind. Min mor blev fyret i juni og de valgte at tilbageholde hendes løn, det lykkedes hende dog at finde nyt job blot en måned efter, men hun har indtil nu (med fuldtidsarbejde) måtte kæmpe med advokater og skal snart i retten. Selvom hun har haft dette at kæmpe med har hun alligevel altid stået parat til at hjælpe mig da fx: min lærer dumpede mig til min eksamen og sagde jeg burde droppe ud af universitetet, da både min farfar og farmor døde i sommers og da Udlændingestyrelsen sendte et brev til min Argentinske kæreste om, at han ikke længere måtte opholde sig i landet. Min mor bor i jylland og jeg selv i københavn og ved emails og telefonopkald hjalp hun os og gjorde alt hvad hun kunne for at få klaget over afgørelsen og lægge pres på dem så min kæreste heldigvis for en måned siden fik lov til at beholde sin opholdstilladelse og bo med mig i København. Jeg valgte at fortsætte mit studie på KU, men fordi jeg er bagud pga. den dumpede eksamen (har i mellemtiden bestået andre eksamener) og mit manglende overskud efter nogle hårde måneder til at gå til den eksamen hos den lærer igen har jeg her i april mistet min Su og har derfor ingen penge til at betale husleje på mit kollegieværelse – her er det igen min mor der står parat til at låne mig penge indtil sommer hvor jeg skal flytte ud.

    Fordi jeg ikke længere har Su og derfor kun lige har penge til mad ville det her være en perfekt gave som jeg kunne give videre til min fantastiske mor!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Silje

    Hej!
    Jeg har aldrig før kommenteret, men jeg følger med i den blog. Så fin og stille og rolig på den gode måde. Men: Jeg vil rigtig gerne vinde parfumen. Jeg var ude at rejse, til Malta, i marts måned og i lufthavnen på vej derned faldt jeg for parfumen. Jeg tænkte på den hele ferien, og jeg besluttede mig derfor for at købe den i lufthavnen på vej hjem. Men den var desværre udsolgt. Havde lige glædet mig sådan til at få den øvøvøvøv…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin

    Jeg mangler virkelig en ny lækker parfume til min konfirmation her i April, da min Marc Jacobs Daisy Eau snart er brugt op. Jeg har udelukkende kun hørt godt om parfumen, så derfor har jeg selv overvejet at købe den, men nu så jeg at du lavede en Giveaway, så jeg tænkte, at jeg ville deltage her først. Udover det ville den være rigtig flot at havde stående, så det er jo bare et plus.
    Jeg håber virkelig at jeg vinder den her Endless Euphoria parfume!

    – Jasmin / Jasmin@jasminen.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne T.

    Lækker give away!
    Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg trænger til en ny duft. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Svane

    Som indakneret hestepige, der bruger samtlige penge af min løn på mine hestes udgifter, ville det være en stor fornøjelse at kun påføre mig en lækker Calvin Klein parfume, jeg sjældent selv ville have råd til.
    Min familie, og en smule mine venner, ville nok heller ikke have noget imod at jeg lugtede af lidt andet end hestepærer og hø 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin

    Hej Lærke
    Jeg vil virkelig virkelig gerne vinde den her parfume, da jeg snart skal konfirmeres og kunne virkelig godt bruge en ny duft, da mine Marc Jacobs Daisy Eau snart er brugt op. Jeg har udelukkende kun hørt godt om den parfumen og derfor har jeg overvejet at købe den, men da jeg så så at du lavede en giveaway med Endless Euphoria, så tænkte jeg at jeg ville deltage her istedet. Udover det er den jo vildt flot at have stående, så det er jo bare et plus.
    Jeg håber virkelig at jeg vinder!
    Jasmin / Jasmin@jasminen.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Bjorholm

    Den helt simple forklaring er at jeg ønsker mig denne parfume, fordi den er skøn og dejlig, men det syntes vi alle. Grunden til at jeg skal vinde er at jeg netop er omkommet igennem en større personlig rutsjetur siden december, hvor jeg har mistet min bedste veninde gennem fire år uden at opdage det, for bare at finde ud af at en anden veninde havde gået bag min ryg, og alt i alt har det været et par elendige måneder. Derfor kunne jeg godt bruge lidt lethed, og friskhed i min hverdag ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine S Jensen

    Jeg ville gerne vinde parfumen så jeg kunne give min mor en dejlig overraskelse. Jeg ved hun er vil med calvin kleins parfumer, så det er helt perfekt. Hun fortjener den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Nielsen

    Siden du skrev om den, har den stået på min ønskeseddel. Jeg synes nemlig, det kan være svært at finde en duft, hvor det er mig der bærer den og ikke omvendt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina K

    Jeg skal vinde fordi jeg har brugt den samme duft i over ti år, så jeg kunne godt bruge en ny favorit.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

    Jeg skal vinde parfumen fordi jeg så fucking gerne vil! Ærlig talt. Nej, jeg kommentere aldrig herinde, men læser alligevel alle dine indlæg og du er så mega inspirerende! Især hvis man ikke lige har verdens største garderobe, er du god til at mikse det på forskellige måder. Ros til dig!

    – Desuden mangler der lidt pynt til vindues karmen ;)) haha

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamma

    Mit første parfume ønske var Euphoria, som jeg aldrig nogensinde har fået købt af uforklarlige årsager… Jeg ville derfor elske at eje denne verison af den som virkelig dufter fantastisk! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Kousgaard

    Jeg skal vinde, fordi jeg ikke har fundet min signaturduft endnu, og det kunne jo være denne 😉 Hvis jeg vinder, tager jeg det i hvert fald som et tegn 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

    Jeg skal bare vinde, fordi husstanden også vil blive glad for lidt luftforandring. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Laursen

    Jeg trænger ganske enkelt bare til en ny parfume! Jeg har brugt den samme i alt for lang tid. Har stort set lige taget hul på en ny og så kommer min kæreste hjem med endnu en til mig i feriegave. Åh, skulle jeg aldrig prøve noget nyt eller hvad 😉 Så det vil være dejligt med et nyt frisk pust og så kunne det være lidt sjovt at give ham en ny parfume, som han ikke har i forvejen 😛 jeg krydser i hvert fald fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Henriksen

    Jeg er på udkig efter en ny spænende parfume, så denne her er jo oplagt. Og også til at få prøvet noget nyt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Jeg havde længe været på jagt efter en parfume, jeg ville blive rigtig glad for og tilfreds med. Jeg er typen, der altid ender med at gå på kompromis med mig selv og købe et aller andet billigt alternativ. Endelig fandt jeg en lækker en fra Chanel, som jeg så besluttede mig at investere i. MEN hver måned ender det ligesom med, at jeg har andre, mere fornuftige ting at bruge min løn på. Det er så gået ud over min mor, eftersom jeg i smug har brugt hendes, haha.
    Derfor vil jeg virkelig gerne vinde denne smukke parfume. Ikke mindst for min egen skyld, men også for min mors 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara D.

    Min hverdag er bare pisse nederen i øjeblikket, grundet det at være særlig sensetiv og so on. Så en parfume som opmuntring ville ikke skade! Og så dufter den jo fantastisk 🙂

    Clara D.
    clara.dam@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Kyhn

    Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da min kollega på kontoret dufter bedre end jeg, pt. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Åh hvor lækkert!
    Jeg skal vinde fordi, at jeg står og mangler en parfume og er for nærrig til at få købt en selv…. Og der er lidt for lang tid til at jeg har fødselsdag 😛 Også vinder jeg ALDRIG noget….
    Knus !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg skal vinde fordi jeg vil gerne give min kæreste noget dejligt at dufte til!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Holst

    Jeg skal vinde parfumen fordi jeg har brugt den samme parfume i over fem år, og det nok er ved at være på tide at prøve noget nyt! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    D. 16 april er det 10 år siden jeg kom til skade og syntes dagen gør lidt ekstra ondt i år fordi 10 år bare er lang tid, så istedet for at side hjemme og græde for nedrullede gardiner (som jeg har mest lyst til) Har jeg købt en ny kjole, en Rabbit Foot jeg skal ha i gave og inviteret alle mine veninder til fest for at fejre, at jeg trods alt har overlevet de første 10 år og at jeg efter 6 års genoptræning kan klare dagen delvis uden krykker for første gang i år. Så derfor syntes jeg, at jeg skal vinde duften, så jeg den aften også kan dufte lækkert 🙂

    Tak for en god blog 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    jeg kun godt tænk mig at vind den så jeg kunne giv den til min storesøster som altid har gjort så meget for mig og vores søskende.
    vi er blive meget tætter på hinanden med åre og da hun forstår mig og altid vil hjælpe mig så kun det vær så skønt at giv hende sådan en fin gave. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde Gøtke

    Jeg skal vinde, fordi jeg mangler en signaturduft, og Endless Euphoria af Calvin Klein virker helt perfekt til mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

    Jeg vil gerne vinde fordi man altid kan bruge en ny parfume 🙂

    Kira Tanggaard
    Kira.jorgensen@live.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid Thomsen

    Jamen jeg skal da vinde, fordi jeg aldrig nogensinde vinder noget! Det kan måske lyde som en dårlig grund, men jeg tror aldrig jeg har prøvet at vinde, og denne her parfume er jo så lækker!
    Mail: astrid.thomsen@live.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • laura

    Jeg har brugt min parfume helt op, og lidt broke for tiden, så for at være helt ærlig mangler jeg bare sindssyg meget en ny parfume for tiden;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Jeg har lige læst nogle af de andres kommentarer, og må ærligt indrømme, at nogle af dem har bedre grund til at vinde end jeg. Men jeg har utrolig meget lyst til at vinde alligevel. Jeg har kun en parfume, som jeg har haft længe og er rigtig træt af den. Jeg mangler at finde en parfume som er “mig”, og synes at din beskrivelse er duften er lige mig. Så nu lægger jeg lige billet ind og krydser fingre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann-Sofie

    Hver sommer, har jeg en ny sommerduft, så dette år skal jo heller ikke være en undtagelse. Dog har der været for meget shopping, og penge er ikke lige, hvad jeg bare kan tage af, her for tiden. Man kan jo heller ikke komme udenom, at Endless Euphoria er en utrolig lækker duft (har været henne i Matas, og du kan tro, at jeg faldt pladask for den, den er lige mig!), og det ville bare være så dejligt at være den heldige, der vandt den 😉

    annsofiepallesen@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Den vil jeg bare virkelig gerne vinde! 🙂 Jeg studerer og har ikke mange penge, når alt er betalt, den ville derfor skabe enorm glæde her!
    God dag! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ane Brandt Eriksen

    Jeg ville elske at vinde denne parfumé, da jeg på nuværende tidspunkt kun har en enkel, som næsten er tom. Jeg er tilsyneladende den eneste 2’ger som ikke er på SU (er blot 17 år), så jeg kan ikke engang bruge statens penge på at dufte godt, hehe.
    Desuden holder jeg meget af din blog 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Schou Jönsson

    Åh, jeg havde Euphoria parfume for lang tid siden (da jeg var 14-15 år eller sådan noget), og jeg ELSKEDE den! Jeg har efterhånden haft mange parfume (som i rigtig mange) og har derfor valgt at smide dem ud, jeg ikke synes så godt om og dem som er blevet lidt mærkelige i lugten pga. at de er gamle. Jeg har derfor kun én parfume tilbage, som jeg dog også elsker – den fra Chloé 😉 Men jeg kunne virkelig godt bruge lidt variation 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Hansen

    Jamen, jeg skal vinde, fordi 1. jeg kun ejer en eneste parfume, 2. parfumen lyder virkelig god, og 3. jeg kunne godt bruge noget afveksling 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Jeg burde vinde, fordi jeg har rigtig rigtig svært ved at finde en duft der passer til mig. Jeg har så meget lyst til at have en duft, hvor når folk dufter til den tænker de ‘det er Carolines duft’, eller hvis de er i nærheden af mig, så kunne dufte at det er mig. Samtidig tror jeg at en duft af kirsebærblomster, ville passe perfekt til mig – jeg har altid ELSKET kirsebærblomster. Og så ville den bestemt heller ikke være grimt at have stående fremme. Og kunne sige at den er vundet på andtheblack ville også være lidt cool;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Reich

    Jeg har i langt tid ledt efter en ny duft, da jeg ikke har en rigtig parfume, så derfor kunne det være VIRKELIGT lækkert at vinde denne parfume. Krydser fingre! <3
    Julie Reich – juliereich99@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg ville super gerne vinde parfumen – men jeg ville dog ikke vinde den til mig selv. Den skulle udelukkende gå til min søster, som endelig og længeventet har fået sit kørekort, samt kæmper helt ad helvedes til derudaf med sit studie. Hun har hverken tiden eller pengene til at købe noget lækkert til sig selv, så hun fortjener da i det mindste en god gave til sin fødselsdag, som ligger på Onsdag d. 23. Jeg er sikker på, at den ville gøre glad, da hun opbrugte sin Euphoria, som hun fik i studentergave, for ikke så længe siden. “Ny duft, ny dig” – for lige at sætte prikken over i’et på en noget så sød salgstale, but you know what i mean. Hun har ikke været ude for noget forfærdeligt, og fortjener materielle ting (selvom det selvfølgelig giver shoppe-genet et klap på skulderen), men hun fortjener den simpelthen bare fordi, at hun altid er sit uselviske selv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine B

    Hvis ikke Nadja som vil give den videre til sin mor vinder den – så vil jeg virkelig gerne vinde den!
    Jeg synes jeg skal vinde parfumen, så jeg kan give den videre til Nadja… Jeg kender hende ikke – men nogle gange er livet bare lidt op af bakke og så har man brug for at der bare er lidt, der går i ens retning – sådan tror jeg Nadja har det….

    Egentlig ville mit argument have været – at jeg skulle vinde den, fordi mit liv lige for virkelig ikke går min vej! Men efter at have læst Nadjas indlæg, blev jeg enig med mig selv om, at det virkede ynkeligt at ynke mig selv – hendes liv er lidt mere op af bakke. Ydermere kan man slå to med et smæk – Nadja vinder den og bliver glad for at hun kan glæde sin mor – og hendes mor bliver dermed også glad! Det er et hit!

    Fin blog!

    Kh. Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna L

    Jeg vil gerne vinde parfumen, fordi jeg altid har været tilhænger af den almindelig Euphoria og mangler en ny lækker parfume!
    En anden grund er at jeg sidder og skriver speciale lige nu, og kunne godt bruge lidt opmuntring midt i al det skriveri 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Luise

    Fordi den dufter så lækkert, at den vil gøre de næste 2,5 eksamensmåneder lidt mere elegante 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine S.

    Det kunne være VILDT lækkert at tilføje en lækker parfume til min ellers meget-lille-kedelig-samling af parfumer. Jeg vil helt sikkert også elske at gå rundt med en lækker, blomstret duft i denne årstid og til sommer! Det lige mig. Hehe. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

    Jeg skal vinde fordi jeg sidder begravet i en opgave på uni og simpelthen er ved at dø over dårlige dage, men jeg tæller ned til sommerferie og frihed.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Ih hvor vil jeg gerne vinde denne parfume. Duften af forår på sig selv vil da kun kunne løfte mit humør! Jeg er nødt til at vinde denne parfume, da der her på landet i det mørke Jylland snart skal spredes gylle, og hvor charmerende er det lige?… Hjælp en fattig studerende og send foråret min vej :b

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma S.

    Fordi jeg TRÆNGER virkelig meget til en ny parfume. Eller at forkæle mig selv. Det er nok nærmere det. Er inde i en travl periode, hvor jeg ikke rigtigt har tid til at tænke på mig selv, fordi uni projekt kører på fuldt drøn lige pt. Så.. Jaaah. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Christensen

    Hej Lærke.

    Jeg har først lige fundet din blog, igennem et link, til dit indlæg om din spiseforstyrrelse.
    Jeg kan ikke forestille mig, hvor hårdt det har været at få din historie skrevet ned, og jeg vil gerne give dig min dybeste respekt.
    Jeg er selv meget hårdt ramt af anoreksi, jeg er langt fra rask. Jeg er i min værste periode lige nu, føler jeg. Jeg går i behandling 3 gange om ugen, og jeg hader det.
    Jeg er sikker på at du kender følelsen fra dit sygdomsforløb, at man bare har lyst til at give op og lade sygdommen slå en ihjel. Den har jeg i allerhøjeste grad lige nu. Men efter at have læst din historie, og at have hørt fra en der har været igennem det samme, at man rent faktisk kan blive rask, og få det godt igen, så har jeg lyst til at prøve igen, og gøre en kæmpe indsats for at blive rask. Trods de mange tilbagefald jeg har haft.
    Det betyder så meget for mig (og også de andre anoreksiramte der læser din historie tænker jeg), at der er nogle der er så modige og tør at stå frem og fortælle sin historie. Det hjælper os utrolig meget, det giver os håb, i en forfærdelig svær tid.
    Jeg har fået lysten til at prøve at blive rask igen, jeg vil starte på en ny begyndelse, og hahah måske kan en ny parfume være det første skridt på vejen <3
    Men det største formål med den her kommentar er, at du skal vide at jeg ved hvordan du har haft det, og at du har givet mig lysten til at kæmpe for at blive rask igen.

    Jeg vil være fast læser af din blog nu <3

    – Emma Christensen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Tved

    Hej 🙂
    Mit navn er Mie Tved Larsen og min e-mail er mie-tved-larsen@hotmail.com.
    Jeg går og mangler en helt fantastisk duft, nu når solen skinner, fuglene synger og sommeren er på vej. Og efter at have læst dit indlæg i fredags, tænkte jeg at det måtte være “Endless Euphoia” jeg måtte eje!
    Men da jeg er en fattig studerende, er der jo også mange andre ting, som også skal købes…..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne Nesting

    De gange jeg har ledt efter en ny parfume, har jeg altid været på udkig efter Calvin Kleins dejlige dufte. Jeg har næsten tømt min falske nummer to af deres Euphoria parfume. Den sidste dråbe har jeg valgt at gemme til en date, eller en anden vigtig begivenhed. Jeg vil dog føle mig super heldig, hvis jeg vandt denne, da jeg ville have parfume nok til mange skønne dates fremover! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

    Josefine Maisch
    josemaisch@gmail.com

    Jeg vil meget gerne vinde denne fine parfume for det første er designet da mega lækkert! Jeg har brugt min parfume fra marc jacobs i alt for langt tid nu, og kunne godt bruge en udskiftning! Jeg har hørt godt om denne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Vejlstrup

    Jeg har aldrig prøvet den , men kunne godt tænke mig det :0)

    eva_vejlstrup@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Andersen

    Fordi der er forår i luften, og jeg trænger derfor til at dufte af en ny dejlig duft.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg skal så meget vinde denne parfume.
    Nu er jeg ved at være godt træt af at jeg har brugt den samme parfume i flere år i streg, fordi jeg ganske simpelt ikke lige har penge til at købe en ny.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Jeg er i den situation, at jeg er løbet tør, og jeg har ikke pengene til at skulle gå ud og kaste nogen efter en parfume. Derfor ville jeg virkelig nyde at vinde en ny parfume, så jeg kunne gå sommeren i møde og stadig dufte skide godt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulrikke Blinkilde

    Der er ikke sådan en helt speciel grund til at det lige skal være MIG. Det kunne bare være super fedt at vinde denne duft, da jeg har hørt så meget godt om den. Jeg har kun én parfume lige nu, og det kunne være dejligt vis man kunne skifte lidt 🙂

    Ulrikke Blinkilde
    blinkilde@icloud.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Akselsen

    Jeg skal vinde den fordi det ville være super lækkert, og fordi jeg er ved at løbe tør, og en SU giver ikke det største budget 🙁 Skøn blog

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Fordi jeg elsker parfume, jeg elsker Calvin Klein og kunne godt bruge en ny parfume at variere med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

    Jeg fortjener at vinde denne parfume fordi det lyder som en parfume der er LIGE MIG og med stensikkerhed kunne blive min go-to hverdagsparfume – som jeg endnu ikke har fundet i mit liv endnu!:-)
    Desuden vil den smukke flakon også passe perfekt ind i min samling af andre lyserøde, lilla og orange flakoner.
    – Jeg krydser i hvert fald alle fingre!
    Hilsen Matilde

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg vil blive så glad, hvis jeg vinder denne parfume. Jeg vil ikke vinde parfumen til mig selv, men til min dejlige mor, som ønsker sig denne parfume rigtig meget. Hver gang hun ser reklamen for denne nye Calvin Klein “Endless Euphoria”, nævner hun altid, hvor meget hun ønsker sig parfumen. Og da min mor altid bruger hendes penge på mig og min bror, ville jeg blive så taknemlig, hvis jeg for én gangs skyld kunne overraske hende med noget, som hun vil blive glad for.

    Ida
    idalouisetop@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Det ville da være lækkert med en ny parfume, og så har jeg endnu ikke været så heldig, at have vundet en giveaway .. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Jeg har egentlig ikke nogle VILD eller medlidenhedskrævende grund til, at jeg skal vinde. Jeg er typen, som kun har én parfume, og jeg kunne godt bruge én til, så jeg kan veksle lidt imellem de to.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Jeg har egentlig ikke nogle vild eller medlidenhedskrævende grund til, at jeg skal vinde denne parfume. Mit liv er egentlig helt okay. Når det så er sagt, så kunne jeg virkelig godt tænke mig, at vinde denne parfume! Jeg har brugt den samme parfume i alt for lang tid (læs: flere år) og er blevet helt immun overfor den, så kan aldrig selv dufte den, desværre. Derfor kunne det være rart med en ny én, så jeg kan få min lugtesans tilbage 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg skal da vinde denne lære parfume, da min kæreste forlader mig for andet gang i et halvt år pga. Uddannelse 🙁 så det ville være dejligt at vide jeg hvert fald duftede dejligt i min græsenke periode 😉 og at han besluttede sig ikke at tage afsted, fordi han så ikke længere kunne undvære min duft 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVES FOR THE SPRING #4