YOU LOVED THIS

LAST WEEK

_MG_2834
S
idste uge var en ret fantastisk uge, på rigtig mange måder. De første par dage skinnede solen, og jeg var meget glad. Jeg bliver – som I nok ved – meget let påvirket af alting, også af vejret. Så jeg var glad, og jeg nød solen. Vi havde desværre projektuge, om noget så kedeligt som: Haslev.
Vi skulle skrive en synopsis, og om fredagen ville der så være “minieksamen”. Jeg skrev i dansk, og jeg lavede synopsen selv, selvom jeg dog var i en to-mandsgruppe. Jeg begyndte først at lave opgaven, onsdag aften. Jeg var simpelthen på bar bund, da emnet virkelig ikke interesserede mig. Jeg endte dog med, torsdag, at sende en ret god synopsis til min lærer, som jeg faktisk var ret stolt over, tingene taget i betragtning.

“Hvad for nogle ting taget i betragtning??” tænker I så. Jo, nu skal I høre. Det er sådan, at torsdag eftermiddag, besluttede Rasmus og jeg at slå op, efter 2 et halvt års forhold. Jeg har egentlig ikke meget lyst til at gå i detaljer, men vil blot fortælle jer: Jeg er okay. Jeg elsker stadig Rasmus rigtig højt, og han har været en kæmpe del af mit liv, og det vil han altid være.
Jeg var SÅ ked af det torsdag, og jeg manglede rigtig meget af min synopsis, men jeg tog mig sammen, og fik den afleveret. Fredag morgen var hårdt. Jeg vågnede, og var i tvivl om, hvorvidt det var virkelighed eller en drøm. Jeg tog i skole og gik til min “eksamen”. Jeg fik 10, og jeg var ovenud lykkelig.

I mandags (denne uge), blev jeg jo opereret – fik fjernet min ene visdomstand, meget ubehageligt oplevelse, da jeg er tandlægeskræk. Jeg fik en beroligende pille, inden operationen, som fik mig til at gå fra at være meget glad, og meget træt. Jeg valgte derfor at synge en lille sang, mens jeg var på operationsbordet – det skal lige siges, at jeg følte mig en smuuuuule drugget, haha. Resten af mandagen holdt jeg fri fra skole, og tirsdag med. I dag har jeg været i skole, og for søren, jeg har haft det dårligt i dag, øv. Nu skal dagen i morgen bare overstås, så jeg kan få tidlig weekend. Jeg skal nemlig ikke i skole fredag, da min klasse har terminsprøve i matematik, som jeg jo allerede har afsluttet. Slut for denne omgangs “Hvordan går det med dig, Lærke?”

38 kommentarer

  • Ineke Fen

    Smukke søde Lærke. Ej hvor har jeg altså bare ondt af dig. Jeg har selv lige slået op med min kæreste og puha hvor gør det ondt. Husk at selvom livet ikke er en leg lige nu, skal det nok blive bedre! Og indtil da skal du huske at vi er en hel bunke piger der beundrer dig, støtter dig og ser op til dig! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Mange tak for de søde ord, det betyder så meget <3 God onsdag til dig!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette

      Var det ikke meningen, at dig og Rasmus skulle flytte sammen til sommer? Hvad skal du så nu?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Jo, det var det, men sådan er det jo så bare ikke nu??

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Jeg plejer aldrig at kommentere, på trods af at jeg er fast læser gennem laaaang tid, men det her gjorde mig oprigtig ked af det på dine vegne. Øv Lærke, hvor lyder det bare til at have været en skrækkelig uge. Jeg er ked af at høre om dig og rasmus – i virkede ellers meget gode for hinanden. Knus til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Hej Tine, tak for kommentaren! Ja, en lidt skrækkelig uge, haha. Det kan kun blive bedre fra nu af, heldigvis! Igen; TAK <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalie

    Kender alt for godt det med at vejret har rigtig meget at sige i forhold til humøret, og det er ret trist på en dag som i dag. Jeg håber du må hygge dig indenfor, høre noget god musik og måske netshoppe lidt, for du har i den grad fortjent en omgang selvforkælelse <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophia

    Hej kæreste Lærke.
    Hvor lyder det træls. Jeg har også lige været igennem en hård uge, hvor jeg følte, at alt bare faldt sammen – så jeg forstår dig 100%.
    Som der står i en af de andre kommentarer, så vil vi læsere giver dig alt den støtte, det nu er muligt at give!<3
    Vi ønsker jo kun det bedste for dig:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Al kærlighed i din retning, søde Lærke!
    Det er noget rigtig skidt, når man er i det, men det lyder som om, I skilles som venner, og det er jo altid rigtig rart!

    Kæmpe kram fra en anden Lærke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gertrud

    Håber at du bliver okay 🙂 Det lyder som en ret forfærdelig uge!

    (Men hold kæft hvor ser du (og dit tøj) godt ud på det billede 😀 )

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sillewholikeren

    Dejligste Lærke. Først og fremmest: Tillykke med 10 tallet, det er rigtig flot gået! Ikke bare alt taget i betragtning, men også i sig selv.

    Derudover sender jeg knus, kærlighed g varme tanker i retning a dig. Jeg håber du ved, du fortjener det bedste og så krydser jeg fingre for at du snart har lidt mere held, hvis man kan sige det sådan ..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Mange tak <3 Og knus og kærlighed right back at ya!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Meget ked af at høre om dig og Rasmus. Nu ved jeg ikke, hvorfor I gik fra hinanden, men kender til det med bruddet på et forhold. Det er så absolut forfærdeligt. Jeg håber, du snart får det bedre! <3

    Btw, så er jeg vild med din blog – og din stil;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Øv, øv, øv! Jeg håber alt det bedste for dig, Lærke, for du fortjener det virkeligt! Kæmpe knus og kram!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Jeg sender alle mine varmeste tænker i den retning <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Årh smukke Lærke!
    Sikke en omgang, håber du er ved at komme dig!
    Ønsker dig alt det bedste i fremtiden.
    Lække blog, god stil og fantastisk personlighed <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie-Oline

    <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Jepsen

    Håber den næste uge bliver bedre og kan “make up for” den sidste uges modstand!
    Jeg synes du er sej !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Jakobsen

    Ligsom så mange andre, er jeg ikke en læser der plejer at lægge kommentar, og ved godt at jeg er liiidt sent ude, men du fortjener sku lige en med på vejen – om du ser den eller ej.

    Som en god film har lært mig: så er noget aldrig slutningen – uanset hvor slemt det er -, men snarre starten på noget nyt og fantastisk.

    Masser af gode tanke til dig fra mig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Kærlighed og positive tanker din vej <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Selvom jeg er on/off fast læser af din blog, har jeg aldrig rigtig kommenteret. Men får det næsten dårligt over at høre at I er gået fra hinanden. Er selv kommet ud af et forhold på 2 år. Men livet går jo videre det er bare så hårdt lige efter det er sket. Hvor er det bare øv nå sådan noget sker. Knus til dig og forsæt det gode arbejde 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Det er aldrig sjovt, men er som sagt helt okay! knus <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Sophie

    Krammere, kærlighed og solskin sendes i massevis til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Ej, Lærke! Jeg får næsten helt tårer i øjnene af at læse, at dig og Rasmus er gået fra hinanden. Jeg synes slet ikke man har kunnet fornemme det på bloggen – hvilket jo også er nødvendigt, fint ! Jeg sender dig en masse tanker og virtuelle knus herfra! Du er en dejlig pige, og jeg er sikker på – at du får en fantastisk fremtid med eller uden Rasmus !

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Dejlig kommentar, mange tak! Har også prøvet at få det til at gå så lidt ud over bloggen, som muligt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOU LOVED THIS