NEW YEARS EVE 2013/2014

THIS YEAR

Fotografi den 26-12-13 kl. 21.30Jeg er pænt blevet bedt om at lave et nytårs-fortsætter-indlæg. Sandheden er: Jeg har ingen nytårsfortsæt. Men så alligevel. Jeg har da de sædvanlige danske nytårsfortsæt. Jeg skal træne. Eller: Jeg skal holde fast i min træning, som jeg har haft kørerende over de sidste 4 måneder. Stille og roligt. Ikke noget, man kan se, bare noget, jeg kan se, og jeg kan mærke i kroppen.
Jeg skal holde min sunde livstil, og jeg skal være glad.

Jeg må ikke klippe mit hår, og jeg må heller ej farve det. Jeg skal få mit lækre, lange jomfruhår igen. Og nej, mit hår flipper ikke ud, hvis jeg ikke klipper det, så drop det sure opstød af en kommentar, der siger, at det bare ved ødelægge det endnu mere. Jeg har før prøvet, ikke at klippe det meget længe, og det fik blot lidt spaltede spidser, det kan jeg altid klare med lidt hårkurer og olier.
Jeg vil desuden forsøge at droppe vinter-depressionen i år, det er det aller vigtigste nytårsfortsæt. Jeg vil holde gang i bloggen, også selvom jeg lige om lidt går ind i en voldsomt stresset periode, hvor jeg skal spille teater stort set hver dag. Spændende! Egentligt er det pretty much it. Jeg er glad, har det godt med mig selv – derfor: Ingen specifikke nytårsfortsæt.

Har du nogle nytårsfortsæt? – Hvilke?

4 kommentarer

  • rebecca

    Ikke for at være “et surt opstød”, men bare lige for at fortælle dig det – når du først har opdaget de spaltede spidser er der ikke rigtigt så meget at gøre udover at klippe håret. For håret spaltes mere og mere og længere op, hvis det ikke klippes og kan dermed ikke rigtig vokse, ej heller vokse sig sundt, for det fortsætter jo bare længere op. Selvfølgelig kan man bruge olie og kur, men det forebygger blot de spaltede spidser, hvis man altså anvender det flittigt og ikke styler sit hår voldsomt meget 🙂
    Godt nytår og hilsen fra hende med det lange jomfruhår 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det undrer mig altså lidt, at du i et tidligere indlæg sagde, at man skulle huske at få klippet spidserne jævnligt, for ikke at få et langt stykke med spaltede spidser – og du så alligevel ikke selv gør det? 🙂
    – og husk at hårkur osv. skal i inden spalterne kommer, ellers nytter det intet. 🙂

    Held og lykke med det hele, jeg glæder mig ihvertfald til at følge med i de nye år. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Og det mener jeg stadig. Det tideligere indlæg skriver jeg jo bare, at det er dét, der skal til for at få sund hår. Jeg har aldrig sagt, at jeg gerne vil have det sundt – bare langt i løbet af det næste år.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Sundt*

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YEARS EVE 2013/2014