PERFECT BASIC WARDROBE

FAVORITE TIME OF THE YEAR

290940_223647184370568_145948488807105_528179_226001785_o
N
U er det efterårsferie, og jeg tror det bliver den bedste, nogensinde. På tirsdag fylder min aller dejligste far nemlig 50 år. Og på lørdag, skal dét fejres! Vi har inviteret over 50 mennesker i et stort festlokale, og så skal min kære fader altså bare fejret med manér.

Jeg elsker efterår, og jeg tror faktisk måske, at det er mine yndlingsmåneder. I oktober er der ferie, og i november har jeg fødselsdag. Og denne november bliver jeg hele 18 år, og der skal holdes kæmpe fest med både familie og venner. Iiiih, hvor jeg glæder mig. Billedet ovenover er taget på min fødseldag, da jeg fyldte 16, og skulle til at spille forstilling.

Udover de glade måneder med fest og hygge, så er efteråret også den tid på året, hvor man kan klæde sig pænest, og nærmest matcher vejret. Jeg elsker selv de mørke farver, og især grå er smuk, når det er efterår. Jeg har mit dejlige, grå bomuldshalstørklæde, som jeg anvender enormt meget i denne periode, og så selvfølgelig min fantastiske Alexander Wang jakke, som jeg fik i 17 års fødselsdagsgave af mine forældre.

Skal I lave noget sjovt i ferien? Efterårskys fra Lærke!

4 kommentarer

  • Kan godt følge dig i det med, at efteråret faktisk er skønt:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maia

    Efterårsferien er også en klar favorit her!!! Arbejder i Legoland, og efterårsferie i Legoland betyder HALLOWEEN! Ligmed alle medarbejderene går amok med at pynte op, det er SÅ hyggeligt! Alle burde opleve det! Den vildeste stemning, hver dag når man er på arbejde i ferien! Plus alle kan vinde slik ved at skære græskar, så fedt!
    Og mange gange tillykke med din far selvfølgelig! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Årh, det lyder bare sindssygt hyggeligt i legoland altså! Jeg håber du får en fantastisk ferie! Knus herfra! Og tak<3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFECT BASIC WARDROBE