Just some sweetness

About who I am

Lige for tiden er det vidst blevet ret populært at skrive personlige tekster her på blogland, hvilket jeg mener jeg egentlig altid har gjort. Men nu tænkte jeg, at jeg vil lave et super-personligt-hvem-er-jeg-indlæg.
Vi starter heeelt fra begyndelsen. Jeg er blevet født ind i en helt fantastisk familie med en mor der er pædagog, en far der er major, og en storesøster, der er 4 år ældre end mig. Som barn var jeg lidt af en ballademager. Jeg gik og talte ret hurtigt, og ville hele tiden på opdagelser alle mulige steder, hvilket mine forældre altid har givet mig lov til.
Jeg opbyggede hurtigt et tæt bånd til min søster, og allerede dengang så jeg meget op til hende, og ville 
altid lege med, når hun havde venner på besøg. 
Jeg begyndte så i skole og fulgte egentlig godt med. Jeg lærte hurtigt og læste allerede som 5-årig. Desværre var jeg nok ikke så god til at lytte til hvad læreren sagde, og var meget næsvis, for ingen skulle da bestemme over mig, ha ha. 
Da jeg startede i 3. klasse havde jeg en masse gode venner – dog mest drenge, da jeg syntes piger blev for fjantede, og i 3. klasse fik vi så ny lærer. Vores nye lærer havde af én eller anden grund set sig sur på mig, og det var altid min skyld, hvis der var sket noget i klassen. Hun gav mig skylden for de mærkeligste ting, og dette begyndte at udbrede sig til mobning. Jeg blev simpelthen mobbet af min lærer i 3. klasse. Jeg mistede lysten til at lave lektier, læse og gå i skole generelt.
 Da jeg skulle starte i 4. klasse fik jeg tilbuddet om at rykke en klasse op, men i stedet besluttede mine forældre at jeg, at det nok var bedre bare at skifte skole, ligesom resten af min klasse skulle – så jeg altså fik ny lærer og flere klassekammerater. Jeg besluttede at starte på en frisk, og glædede mig til at starte i 4. klasse. 
På den nye skole startede alting godt. Jeg var begyndt at være mere sammen med de piger der gik i min klasse, fordi jeg var nået den alder, hvor det var sjovest at være sammen med sit eget køn. Jeg fik gode evalueringer, og blev dygtig i alle de fag jeg havde, men pludselig ville pigerne i klassen drille én af mine veninder lidt, og det syntes jeg ikke, jeg gad være med til, og sagde stop og forsvarede min veninde. I stedet for at drille min veninde, begyndte de at snakke om mig, snakke grimt til mig, skubbe og sige nedladende ting til mig. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, så jeg gik ind i mig selv og gik fra at være en glad, udadvendt pige, til at gå i mine egne tanker, og være ked af det.
 Jeg fortalte selvfølgelig ikke nogen om de ubehageligheder jeg oplevede i skolen, og det blev værre og værre. Pludelig var der flere der snakkede grimt om mig, og jeg følte slet ikke, jeg kunne gå i skole, og gik altid lige hjem på mit værelse og græd. Mine forældre spurgte selvfølgelig ind til, hvad der var galt, men jeg svarede “ingenting” og smilede. 
I 5. klasse, blev drilleriet i skolen ved og udviklede sig til mobning, og jeg begyndt at løbetræne hver dag, samt lave mave-ryg og armbøjninger dagligt, samt hverken spise slik eller andet usundt. Ikke fordi jeg tilnærmelsesvis var tyk, blot fordi jeg ikke havde det godt. Efterår 2009 blev mit vægttab enormt, og jeg begyndte at “glemme” at spise morgenmad, middagsmad og aftensmad. Jeg lod som om, så mine forældre ikke skulle blive mistænksomme, men en dag besvimede jeg i skolen, og var nødt til at fortælle det hele, som det var. Min mor kørte mig til Psykolog, og jeg havde en samtale, hvorefter jeg fik fortalt at jeg havde en spisefortyrrelse. Mine forældre og min søster var ulykkelige, og ligeså var jeg. Jeg blev dog ved med ikke at spise og trænede enormt meget i skjul, og da jeg havde tabt mig igen, blev jeg kaldt til psykologsamtaler én gang om ugen. Jeg var 12 år og blev mere og mere syg. Jeg blev ved med at tabe mig, og livsglæden var helt ude af mig. Jeg var så bleg som aldrig før, radmager, begyndte at tabe håret, og havde næsten gråt går. Jeg græd hele tiden, og forstod ikke, at det var nødvendigt, at nogle skulle blande sig i, hvad jeg spiste. Jeg blev forbudt træning, og fik en kostplan med hjem, som jeg skulle følge. Jeg snød mig selvfølgelig ud af den, og smed maden ud, når alle kiggede væk…
Men pludselig en dag kom der nogle af pigerne fra min klasse og sagde, de gerne ville være venner med mig, og jeg blev selvfølgelig lykkelig, og begyndt at snakke med dem. Efter et 3-ugers venskab med dem, kom min ene veninde fra klassen hjem til mig og sagde, at der var blevet sendt en gruppebesked rundt i klassen: “hvad ville du gøre mod Lærke, hvis hun stod foran dig nu? Slå hende? spytte på hende? eller slå hende ihjel? Hvis i er ligeså kloge som os, vælger i selvfølge den sidste”, og jeg blev helt ødelagt. De veninder, jeg troede jeg havde fået, havde gået bag min ryg, og de følgende uger gik de og fortalte hele klassen alle de hemmeligheder, jeg havde fortalt dem og lignende. Jeg havde fortalt dem, at jeg havde en spisefortyrrelse, som de eneste ud over min familie, og det havde de sagt videre. Så nu kørte mange fra klassen på mig, og efter noget tid fik jeg konstateret “Anorexia Nervosa” – altså anorexi. Min familie passede heldigvis på mig, og tilbød, jeg kunne flytte ud på “Herlufsholms Kostskole”, hvor jeg startede, efter et kort stykke tid i hjemmeskole, resten af 5. klasse. 
Da jeg startede i hjemmeskole, gik det bedre, og jeg blev erklæret rask – ihvertfald rask nok, til ikke at skulle til psykologsamtaler. Jeg begyndte på Herlufsholm, og det 1. år, i 6. klasse var fantastisk. Gode lærere, dejligt mange, rigtig søde venner og veninder og et godt fællesskab. Desværre syntes jeg ikke, jeg kunne være den, jeg havde lyst til at være i 7. klasse, og derfor skiftede jeg skole igen. Til Næstved Fri Skole. Og det var fantastisk. Jeg sprang dér 8. klasse over, og gik derfor fra 7. til 9. klasse, og efter 9. kom jeg på gymnasiet, hvor jeg er nu. 
Nu har jeg en kæreste, en (stadig) fantastisk familie, og jeg har det skønt, spiser helt normalt og er på ingen måde fanatisk med min træning. Jeg løber et par gange om ugen og laver maveøvelser og andet lignende også. Jeg er stadig en lidt undervægtig, men det er nu bare sådan min krop er og er indrettet. Jeg vejer nu 48.8 og er 169 høj.
Jeg følte, jeg havde brug for at fortælle jer min livshistorie, så I ved, hvorfor jeg for eksempel har gjort, så anonyme ikke kan kommentere på bloggen – jeg kan stadig være skrøbelig og blive meget hurtigt ked af det, så dårlige kommentarer har jeg ikke brug for, så bliver jeg altså et trist menneske. Jeg synes det er HELT fint med konstruktive kommentarer, men hvis det bare er et negativt surt opstød I komme med, så kan I vel nok forstå, det ikke er rart. Der sidder sikkert nogle derude nu, og tænker: “vi er ligeglade med dit liv”, eller sådan noget – og jeg mener helt seriøst, at hvis I ikke kan lide min blog, så er der absolut ingen der tvinger jer til at læse den. Jeg elsker de læsere jeg har, der trofast følger og kommentarer min blog og kommentarer med enten positiv eller konstruktiv kritik, men jeg synes på ingen måde at det er klogt at læse min blog, hvis ikke I kan lide mig som person, eller de ting jeg skriver, eller de indlæg jeg laver. Ingen grund til at spilde tid på noget, man ikke kan lide. 
Så vil jeg bare sige tak, fordi du har givet dig tid til at læse om mit liv.

81 kommentarer

  • Hvor er det sejt, at du er kommet så langt som du er, og at du oven i købet har turde oprette en blog – hvor man jo kan være rigtig meget udsat. Stor ros herfra!
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er en meget stærk person, Lærke! Hold altid hovedet højt! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er så sejt du deler alt det her med os. Du har oplevet en masse svære ting i dit liv, og du er kommet stærkt igennem det!
    Du er for sej! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Syntes det er sejt du har kunne lave det her indlæg. At du har kunne sætte ord på hvordan du havde det, og hvordan det var. Så respekt herfra for, du kunne skrive om det, og at du er kommet godt videre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er godt nok en stærk livshistorie i sådan en ung alder. Beundrer dig for at stå så åbent frem omkring mobning og din spiseforstyrrelse. Du er virkelig sej og så utrolig smuk Lærke.. keep up the good work her på bloggen!!

    Hilsen Sofie
    http://www.backsidebird.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har virkelig stor respekt for dig Lærke – ud fra det du har skrevet om dig selv, ikke kun i dette indlæg men generelt, lyder du som en virkelig sød pige! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tager hatten af for dig… du er sej og din blog er virkelig god – keep it up, for nu har du i hvert fald bevist verden en gang, at du kan 🙂
    knus Marlene Lykke

    http://marlenelykke.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du inspirerer mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvor er du skøn og sej lærke 🙂
    den er det skønneste indlæg noglesinde og det har fået mig elske dig og din blog endnu mere (troede ikke det var muligt) 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow Lærke! Synes virkelig at det er flot at du tør stå frem og fortælle din livs historie og må indrømme at man da helt klart bliver lidt rørt af at høre om dine problemer i så ung en alder. Du kan være stolt af dig selv for den styrke du har vist selvom det er gået ned af bakke for dig dengang. Synes helt klart din livs historie fortjener at blive læst, for jeg kan regne ud at du har brugt tid og kræfter på at fortælle det og sikkert også været i tvivl om du overhovedet skulle poste det. Og tænk over det, den pige som du forsvarede dengang i skolen, hun sidder sikkert idag og er lykkelig for det valg du tog – igen tvivl om at du i hvert fald har sat dine spor i hendes liv. Jeg følger dig hver eneste dag og elsker når der kommer et nyt indlæg op, forsæt det gode arbejde og hold humøret oppe! Mange tusinde knus og kram fra en af dine mange læsere 🙂

    Du kan besøge min blog på http://www.bysarabusch.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvor er du sej, modig og bare helt igennem skøn lærke 🙂 det er virkelig den sejeste indlæg jeg noglesinde har læst 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • var lige ved at begynde at græde der.. fik faktisk en tårer i øjet. Lærke du er simpelthen så perfekt alt ved dig tænker man bare wow og jeg ville virkelig ønske at jeg i hvertfald så ud som dig. Har været det samme igennem som dig i samme alder bare i en del mildere grad. Du har altid min støtte fordi din blog er fantastisk! Fortsæt det gode arbejde, du er fantastisk!
    Mange knus og tanker fra Karoline

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow! Hvor jeg synes det er stort af dig, at fortælle sådan en kæmpe og følelsesmæssig stor ting, til alle os. Det synes jeg sku du skal have respekt for, det er ikke lige alle, der kan gøre det.
    Synes det er pisse flot, at du er kommet igennem det hele og stadig har det godt nu, men hvor er det ikke lang tid siden, at det sket – synes det er utroligt, at du kan være så åben, når det er så kort tid siden.
    Du har godt nok noget at være stolt af, alt det du har opnået, både, at have gennemgået mobning, anorexi og at du stadig er dig. Fandme flot Lærke! 🙂

    Lauragravergaard.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er meget rørt. Først forstod jeg ikke hvorfor du valgte at starte indlægget så langt tilbage i dit liv, men det er en meget rørende livs historie, men også noget som kan gøre mig så vred indvendig. Da jeg læser til pædagog interessere jeg mig meget for sådanne livshistorier. Det er forfærdeligt nogen kan være så onde mod andre mennesker, men husk på – det er misundelse. Det skal du ikke være i tvivl om. Du en utrolig smuk pige. Nu kender jeg dig ikke, men igennem din blog virker du også som et godt menneske.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • åh, hvor er du stærk, lærke!!
    den største respekt til dig – nu fortjener du da også kun succes, efter alt du har været i gennem.
    til gengæld tror jeg på en måde, at det kan være “sundt” at møde modgang i sit liv, selv fra en tidlig alder, fordi det styrker en, og giver en nogle egenskaber, man ellers ikke havde fået – det har jeg i hvert fald oplevet med mig selv. dog ikke sagt, at det er godt, at få sådanne oplevelser overhovedet.
    knus, amalie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er virkelig, virkelig fedt, at du tør fortælle alt det! Stor respekt!
    Hvor er du bare en sej og stærk person! 🙂
    Jeg elsker virkelig din blog, så forsæt endelig det gode arbejde! Du er for vild!

    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har så meget respekt for dig, Lærke. At fortælle sin livshistorie til over 1000 personer er ikke noget jeg ville kunne gøre – især ikke, da jeg stadig skammer mig over at være syg. Du er så fucking stærk, og nu også en endnu større inspiration end før.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • har så pisse stor respekt for dig lækre! utroligt at efter alt det, du stadig kan være så stærk 🙂

    hjerter og alt held og lykke fremover..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • kæft hvor er det flot at du tør at fortælle din historie til nette! kæmpe respekt her fra!
    Og rart at høre at du har overvundet kampen mod sygdommen, du skal bare vide at du er skide flot som du er Lærke! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det fucking stærkt og smukt, det her.

    http://juliegruber.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg syntes at det er så fedt at åbne op om sådan et personligt enme og ligge det ud på bloggen i fuld offentlighed, stor ros til dig Lærke!
    Jeg syntes også at det er virkelig flot af dig at du er kommet ud af din spiseforstyrrelse, det er virkelig synd for dig at du har skulle udsættes for mobning, det er der ingen der fortjener!
    <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det fedt at du tør åbne op om sådan et personligt emne og så endda på bloggen!
    Jeg syntes at det er rigtig flot af dig at du er kommet ud af din spiseforstyrrelse og virkelig synd for dig at du har skulle udsættes for mobning, det er der ingen der fortjener!!
    <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det fedt at du tør åbne op om sådan et personligt emne og så endda på bloggen!
    Jeg syntes at det er rigtig flot af dig at du er kommet ud af din spiseforstyrrelse og virkelig synd for dig at du har skulle udsættes for mobning, det er der ingen der fortjener!!
    <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor er det stærkt at du poster dette på din blog. Kan forestille mig, hvor grænseoverskridende det må være, men alligevel gjorde du det. 1000x respekt til dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er for sej Lærke! Virkelig sej!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • F*CK hvor er du bare sej Lærke! Jeg synes virkelig du har gjort det godt.
    Jeg er en forholdsvis ny læser på din blog, men den inspirerer mig utroligt meget. Den lyser hverdagen op på en helt ny måde 🙂
    Du får stor ros fra mig af, og ønsker alt godt for dig fremover!

    http://lauraslifeinblogging.wordpress.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stor respekt for at du skriver det her Lærke, det er fandeme flot! Jeg er trist over at høre alt du har været igennem, men du virker til at være kommet godt videre og har det godt nu. Selvfølgelig vil et sår aldrig hele helt, men efterlade et ar. Jeg synes virkelig du har været stærk, og jeg ville aldrig kunne klare alt du har været igennem.

    Amanda, sort kaffe.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • stor ros til dig for at lægge dette på nettet! jeg synes, det er vildt modigt! jeg elsker virkelig din blog, og synes du er noget af det smukkeste.
    og det er så typisk fucking piger, det du har været ude for. jeg forstår ikke hvorfor hunkønnet skal være sådan?! de fleste piger sutter max røv. især i 4. klasse.

    Men ja, rigtig fint indlæg. Du er en vidunderlig person 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er sku da den sejeste Lærke !
    Blev helt grebet af at læse med, synes det er meget modigt at stå frem med hele din historie.
    Er helt vild med din blog, den er fyldt med så meget inspiration, så forsæt endelig det gode arbejde ! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var virkelig et rørerende indlæg. Fatter ikke at nogle folk kan finde på at mobbe andre. Synes virkelig du er så sej, specielt fordi du ikke gik med til at mobbe din veninde. Men også fordi du er kommet igennem alt det med din spiseforstyrrelse. Jeg har også selv haft en spiseforstyrrelse og er ikke helt ovre det endnu. Dog var det ikke helt så meget og vejer også normalt nu. Er bare ikke helt tilfreds.

    Men jeg synes godt nok du er sej! Du skal ikke tage dig af de dårlige kommentarer, for jeg er sikker på, at der kommer så mange flere gode.. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt gået, lillegug. Jeg elsker dig i al evighed 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt rørt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • This comment has been removed by the author.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smukt. Stor respekt herfra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er simpelthen den sejeste person i blogland! Jeg har så stor respekt for dig, og jeg håber du får det bedste liv i fremtiden! Vær glad for at du er kommet så langt i dit liv, for det er virkelig misundelsesværdigt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har stor respekt for dig, Lærke. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sej at du tør dele det med os! Stor respekt herfra!

    Emma

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow et flot indlæg, har dybt respekt for dig at du vil fortælle din historie til os og resten af verden <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Av jeg har lidt ondt i maven, men det er fantastisk at høre, du nyder livet igen! Virkelig smukt og hvilken kamp! Jeg tager hatten af for dig! Kram herfra

    Rikke, http://rikkewestesen.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det flot at du skriver det ! Det her skal nok hjælpe nogle, som har det på nogenlunde samme måse som du har haft det, jeg ville ønske at jeg ville have kunnet læse noget som dette da jeg var mindre. Du er et godt eksempel på at man kan komme videre og få et godt liv. Man håber at dem som har gjort en fortræd får det dårligt over at du har det så godt som du har det nu.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg blev rørt. Hvor er du sej, at du tør åbne dig overfor os på dén måde. Det er de færreste der tør det.
    Er utrolig glad for, hvor godt du har det i dag! Håber virkelig dit kun bliver endnu bedre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Laerke 🙂
    Jeg synes det vildt sejt af dig, du står frem og fortaeller om dit liv eller om din barndom. Det kan vaere virkelig svaert at snakke om. Jeg synes Det vildt fedt du har nydt at gå på NFS. Og da jeg startede der så det også ud som om hun var glad for at gå der. Jeg oensker dig alt held i fremtiden 🙂 Knus Josephine 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Laerke. Jeg har virkelig stor respekt fot dit indlaeng. Det virkelig flot du toer stå frem og fortaelle om din barndom. Det er virkelig fedt du har nydt at går på Naestved Fri Skole, det er virkelig også en dejlig skole, med dejlige laere 🙂 Knus Josephine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har virkelig min respekt. Det gør faktisk helt ondt, at sidde og læse om dit ‘tidligere’ liv. Jeg kender godt til det der med at være skrøbelig. Det er ikke rart. Jeg håber virkelig inderligt at du har det godt nu. Virkelig. Jeg har selv gået igennem en masse mobning med mine tænder fordi de ikke er pæne som alle andres. Men det har kun gjort mig mere fysiks og psykisk stærk. Stay strong. Du er smuk som du er, og dit værk er ubeskrivelig smukt.

    Håber du vil tage din tid til at tage et smut forbi min blog – bymettegravesen.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har virkelig min respekt. Det gør faktisk helt ondt, at sidde og læse om dit ‘tidligere’ liv. Jeg kender godt til det der med at være skrøbelig. Det er ikke rart. Jeg håber virkelig inderligt at du har det godt nu. Virkelig. Jeg har selv gået igennem en masse mobning med mine tænder fordi de ikke er pæne som alle andres. Men det har kun gjort mig mere fysiks og psykisk stærk. Stay strong. Du er smuk som du er, og dit værk er ubeskrivelig smukt.

    Håber du vil tage din tid til at tage et smut forbi min blog – bymettegravesen.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stor respekt dig dig Lækre! Sej, det er du!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow hvor er du sej at skrive så personligt et indlæg! du har godt nok oplevet mange svære ting i dit liv men er kommet godt videre:)
    Knus en trofast læser
    danishrebel.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke et stærkt indlæg! Hvor er det smukt <3 Det er så flot af dig at du tør at stille dig frem på den måde og fortælle os om en så personlig ting. Kæmpe credit til dig smukke Lærke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det dejligt at høre at du har det godt nu!
    Hvorfor pokker kan vi alle ikke bare nyde hinandens tilstedeværrelse og livet. For pokker – der er jo ikke grund til at være røvhuller (-:

    Sejt indlæg at smide op, det viser eddermame styrke (-:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Hvor er du sej at du fortæller så åbent omkring dit liv og din sygdom. Jeg har selv haft og har stadig anoreksi, så at du skriver så ærligt og i så åbent et forum er utrolig inspirerende! Du kan være stolt af dig selv, du må være et meget stærkt menneske! Jeg er glad for at høre at du har det godt idag!
    Du er en meget smukt pige!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    This comment has been removed by the author.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • du er så fucking stærk og modig. alt respekt. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Respekt herfra!♥

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Virkelig flot kæmpet! :-). Jeg håber det ikke vender tilbage.

    Hvor gammel er du så nu? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da op en turbulent barndom du har haft Lærke!
    – Men hvad år er du egentlig født i?
    Jeg beundrer dig virkelig for din åbenhed og for helvede så vil jeg gerne tilføje.
    Ud fra et blogger perspektiv. Så er du satme bare fantastisk!!!! – På så mange måder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du modig at skrive et SÅ personligt indlæg – respekt for det. Og hvor er det sejt at du er kommet igennem det her!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig stor respekt til dig smukke Lærke, for at fortælle hele din livs historie. Jeg blev rigtig rørt.

    Jeg er utroligt glad for at du har det godt nu.

    Mange kram til dig♥♥

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det et rigtig flot indlæg. Jeg har dyb respekt for, at du deler det på din blog.

    http://anne-bro.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • har lyst til at skrive “what doesnt kill you, makes you stronger”, som du sikkert har hørt masser af gange – men den sætning passer virkelig her.
    Du har været meget igennem. Du er sej er du.
    Hold dit smukke ansigt mod solen, og mød verden med et smil – så må alle se sorte huller passe sig selv og deres sølle liv.
    Det er altid de gode og ærlige, der altid bliver trådt hårdest på – thats life.
    Du er stærk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hjerte til dig lærke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor det fedt, at du er kommet så langt, at du tør komme ud med hele din historie. Er dybt rørt, og jeg havde ingen idè om, at du har været ude for sådan noget. For du virker som sådan en selvsikker person. Men respekt! Og held og lykke fremover <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey, tak for kigget på din blog! 🙂

    God medvind herfra

    http://ninnak.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har lige startet en ny blog.

    tjek den her;

    http://www.blackflavour.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smukt skrevet, rigtig smukt skrevet.

    http://photoaslife.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er lidt som at høre min egen livshistorie. Desværre havde jeg ikke samme muligheder med at flytte skole, og da jeg gjorde det hjalp det ikke. har stadig problemer med venner og føler ikke altid, at jeg kan være mig selv. Så jeg ved, hvordan du har haft det!

    nckopp.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du skal virkelig have ros og respekt for du har turde fortælle alle om det! Det er super sejt. Og hvor lyder du da bare som den sejeste tøs. Fanme flot du er nået så langt.
    Credit, credit, credit til dig!! Så flot!
    // takecare-kamilla.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har al min respekt Lærke! Hvor er det smukt skrevet, og du er godt nok stærk 🙂

    ELSKER DIN BLOG!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha, det gav mig helt gåsehud.. Kan sagtens relatere til det med ens “veninder” i de små klasser. Det hele var én stor hønsegård.

    Det er virkelig flot at åbne dig sådan op. Jeg er sikker på du har klaret det hele fantastisk de sidste par år!
    Du fortjener sgu alt godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Din tekst kommer virkelig bag på mig, havde aldrig nogensinde troet at du har været så meget igennem. Du virker som en glad og stærk pige og du virker som en der har meget gå på mod. Din blog er også super skøn, og du er en rigtig køn pige, Lærke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan faktisk lide dig meget bedre efter, at jeg læste det her!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nok det mest rørende og ærlige indlæg jeg har læst! Pisse fedt at du tør spille med åbne kort og sige; sådan er jeg!. Du har virkelig fået respekt fra mig (har du altid haft, men det her satte ligesom punktum for det). Keep going!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fantastisk ærligt indlæg. Stor respekt herfra og ønsker dig alt det bedste.

    http://skinny-little-bitch.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Så synd for dig.
    Synes på ingen måde du ser usund eller anorektisk ud! Du har en flot og muskuløs krop.

    Fedt du deler det med os, og fedt du har det godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lærke Jedig Jørgensen

      Mange tak! Nej, det gør jeg ikke mere, men det har jeg desværre gjort. Var meget syg dengang. Heldigvis er det ovre nu!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow. Jamen hold da op!
    Hvor er jeg ked af at høre om din fortid. Det rammer dybt.
    Jeg forstår ikke hvordan nogen kan være så onde ved et andet menneske. Det må virkelig have været helt forfærdeligt. Men hvor er det fedt at du kan åbne dig sådan op og fortælle om det hele på en måde, så andre virkelig bliver lukket helt ind. Respekt for det.
    Jeg synes også at det er dejligt at høre at du i dag har det fantastisk 🙂

    http://www.cecilie-bruun.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Kære Lærke

    Følger dagligt din søsters blok og hun linker jo ofte til dig. Så idag blev jeg lidt nysgerrig og klikkede ind på din. Den er super spændende og inspirerende. Så faldt jeg over dette indlæg. Blev så trist da jeg læste det og mega vred. Men så tænkte jeg: Lærke du har så mange ting som andre misunder dig. En FANTASTISK familie som elsker dig ubetinget (det er meget tydeligt) Du har en dejlig kæreste. Du har et mega talent det er der bestemt ingen tvivl om, når man læser din blok. – og så er du mega SMUK på en dejlig naturlig måde.
    Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at du en dag får opfyldt dine skuespiller drømme med det gå-på-mod du er i besiddelse af. Fortsæt det og TRO PÅ DIG SELV..for du besidder sku hele pakken…Knus og kram til dig..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lærke Jedig Jørgensen

      Mange tak! Den her kommentar gjorde mig glad <3 god dag til et godt menneske!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Schou

    Kære lærke.
    Jeg er en pige på 12 år der har fulgt dig, din søsters, sille og nanna’s blog i over et år! Jeg elsker jer virkelig.. <3
    Jeg troede selv at jeg ikke kunne få det meget dårligere end jeg har det, og vær gang jeg spørg en, skal vi lege? -siger de åhh jeg har søreme så travlt med den stil! (til om 3 uger)!! Jeg går helt i sort og kan ikke registrere hvad folk siger til mig resten af dagen, jeg er også særligt sensitiv og det har jeg også været hele mit liv, jeg begyndte at græde da jeg læste dine historier til det med din spise forstyrelse og det rørte mig virklig, jeg gad så godt have gået i din klasse og ha' beskyttet dig! Jeg følger dig på instagram og hedder amal5375.. STORT kram amalie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes du virker som en super sej og stærk pige! Jeg har selv været syg og blevet mobbet i flere år nu. Hold hovedet højt og giv aldrig op 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just some sweetness