Let The Sun In

The lord of the rings

Mit ynglingssmykke. Min Yves Saint Laurent ring, jeg købte i London i sommers. Har snart haft den et år. Den er smuk, og den klær virkelig et sort, enkelt outfit, som en sort kjole, strømpebukser og et par høje sko, som Atacomas. Den er sexet og speciel. Så sent som i går, så jeg på 3 blogge, at bloggeren bag bloggene (wow, blog), havde modtaget den. Den er sgu også lækker! JEg købte den i London sidste år, fordi den var lidt speciel, og der var ikke særlig mange danskere der havde den dér.  Men jeg vil sige, til de bloggere, der har købt den: TILLYKKE, det er et fantastisk køb, den er smuk!
Hvad synes I?

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let The Sun In