1 up and coming

Spring

Nu er det jo snart forår, og tanken om dette emne, gør mig lykkelig. Jeg er generelt et meget gladere menneske, når det er forår og sommer, så man kan være udenfor, tage billeder i solen, spise jordbær, være på stranden og alt hvad der hører til. Well, om vinteren går jeg nærmest i hi under min dyne og min computer, noget slik og en god film. Det er også hyggeligt nok, men en smule trættende i længden. 
I sommerferien skal jeg med min familie til USA. Jeg glæder mig for sindssygt, da jeg aldrig har været der før. Jeg er blevet gen-ansat i bonbonland, som er en forlystelsespark, der kun ligger 100 meter væk fra mit hus, og jeg regner med at skulle spare helt vildt op. Sidste sommer var jeg jo i London med min søster, og jeg nåede at spare næsten 12000 op. Var ret stolt!
Tanken om at der kun er meget lidt tid til jeg er færdig med 1.g gør mig desuden også ret glad. Så er der kun 2 år tilbage. Wow, tiden den går ualmindelig stærkt. Jeg kan huske, da jeg var lille, hvor det virkede som om at 6 klasse var så langt ud i fremtiden, at man tænke man aldrig ville komme til det punkt, hvor man var “en af de store” men efter 6., ville man bare i 9. og der var også lang tid til. Men nu er jeg altså i 1.g og jeg synes det føles som i går jeg startede på gymnasiet. 
Spørgsmål: Hvad skal I lave i sommerferien? 

Billedet er forresten fra sidste forår.

9 kommentarer

  • Jo

    Glæder mig også ualmindeligt meget til foråret lige om hjørnet!!

    Og ligesom dig skal jeg faktisk også til USA i ferien. Jeg rejser nemlig til New York med min mor og lillebror, det skal nok blive vildt. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ÅRH er så enig, bliver meget gladere om foråret.. det er somom der er så meget mere plads over alt, når solen skinner..
    Jeg skal muuuuligvis også til USA i sommerferien.. Vi har familie i Seattle så måske der en uge, og så videre til Californien! Håber virkelig det bliver til noget 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder fedt med USA, kan godt forstå du glæder dig! Jeg skal måske en uge til syden med min far, men intet er bestemt endnu. Jeg flytter nemlig et år til England efter sommerferien, så vil gerne nyde sommeren herhjemme i Danmark!

    xx
    http://www.amalieiengland.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønt indlæg! 🙂

    Jeg skal ikke rigtig noget, være hjemme og arbejde! Fedt fedt fedt…….

    Clara / blaaaura.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ser også frem til varmere vejr, grill aftner, festivaller og baretær i græsset. Kom sol, kom sommer 😀

    Mvh. Michelle-Marie
    http://www.asinmichelle-marie.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • i sommerferien skal jeg med min familie til frankrig, her skal vi besøge min faster og kusine. Vi har tænkt os at leje et hus dernede i 14 dage.
    Udover det kunne jeg godt tænke mig at komme på Nortside, men har ikke købt en billet, da det ligger i eksamens perioden. Men synes virkelig der er nogle gode navne i år!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • rigtig fin blog du har 🙂 Håber du vil kigge forbi min!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • rigtig fin blog du har 🙂 Håber du vil kigge forbi min!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej lærke. Er fuldstændig enig med dig, og kan total følge dig!
    Til sommer skal jeg også til USA med hele min familie, vi skal både til vest og østkysten, deriblandt new york! Jeg glæder mig helt vildt(:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 up and coming