FAVES FOR THE SPRING

LCHF DAY #3

IMG_5961 IMG_6128
Morgenmad:  To spejlæg og 1 stykke kernerigt rugbrød, samt en lille klase vindruer
Frokost: 1 spejlæg og vindruer
 Aftensmad: Kyllingefrikadeller (uden mel) og med hvidløg, chili, gulerødder og porrer. En lille sauce lavet af porrer, hvidkål, spinat, champignon, fløde, ost, salt og pebrer.
Snacks: Jordbær, blåbær, banan, vindruer, brombær, hindbær
Fysisk aktivitet: 50 mavebøjninger, 10 armbøjninger, hullahop i 5 minutter

I går var dette, hvad jeg indtog i løbet af en dag. Jeg hyggede hjemme hos den dejlige Sillehvem, og vi tog outfitbilleder (som kommer ud i næste uge), så dexter, og spise al den lækre frugt, hun havde købt til mig.

Jeg må sige, at jeg er begyndt at kunne mærke, at jeg ikke spiser slik, pasta, ris og brød. I går havde jeg rigtig meget hovedpine, og jeg har hørt, at 4. dagen vil være den værste – og i dag er min 4. dag, åh-åh. Jeg skal selvfølgelig nok opdatere og fortælle jer, hvordan det går i dag, i morgen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVES FOR THE SPRING