ET SJÆLDENT OUTFIT

STATUS PÅ PROJEKT HUS: STUEN

img_3640 img_3773
Flere af jer har efterspurgt billeder af vores hus. Vi starter lige hér: Stuen. Det ene hjørne er spisestue, det andet er vores hyggespot med ny, stor læder-sofa og brændeovn. Det er selvfølgelig mit favoritspot de kolde vintermorgener.

Spisebordet + stolene er købt brugt og vi har sparet 8000 kroner på sættet, det er jo helt fantastisk.

Tripp Trapp stolen fra Stokke er en dåbsgave fra mine forældre til Lilli, og Lilli spiser i den hver aften. Hun er blevet så dygtig til grød/mos og sidder rigtig fint i stolen. Hun sidder der selvfølgelig kun kort tid ad gangen, men hun vil allerhelst sidde der, når vi spiser aftensmad.

Billedet over bordet er lavet af min dygtige veninde, Mille. Hun har tegnet Kristoffer og jeg, og det var en gave, vi fik til mit babyshower.

Lædersofaen er også købt brugt – med en besparelse på cirka 16.000 kroner, og den er vi bare helt vildt glade for. Jeg vidste, at jeg gerne ville have en lædersofa, da det klart er smartest, når man har børn og de kan få lov til at grisse på den. Desværre er sådan nogle lædersofaer bare rigtig dyre. Men jeg besluttede mig for at det var okay at bruge mange penge på noget, som også holder længe!

Tæppet er min farmor og farfars gamle tæppe – og lige sådan et, Kristoffer og jeg var på udkig efter.

Sofabordet fandt jeg på den blå avis til den nette sum af 225 kroner. Jeps! Et glasbord, men uden skarpe kanter – perfekt, når man har en baby.

3 kommentarer

  • Nicoline

    Så fin en stue!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Måske er jeg gammel og sur, men siden hvornår holder man babyshower i Danmark…? Er det ikke bare endnu en undskyldning for gaver, som dåben ellers gør så glimrende?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Migoglillimy

      Hmm, det tror jeg faktisk, man har gjort længe. Man holder jo ikke selv babyshower, det er noget, ens veninder gør for én og bestemt ikke en selvfølge. Jeg havde personligt slet ikke selv regnet med, at få et babyshower, og gaver er jo aldrig et must. Slet ikke i min verden. Man kan vel ikke fejre, at man har fået en baby, med sine bedste og tætteste veninder, for meget, kan man? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET SJÆLDENT OUTFIT