det første tigerspring

første shoppetur som ikke-gravid – det skal jeg have:

PicMonkey Collage-4 PicMonkey Collage-5PicMonkey Collage-6

Denim skirt // Demin A-line skirt // A-line pocket skirt  // Check mini skirt // A-line mini skirt // Crochet Prairie Skirt // Knittet jumper /funnel neck knit sweater / Rib Knit Jumper

I morgen skal Lilli og jeg til København. Min mor har nemlig inviteret os på shoppe-tur, og så skal moster Marie selvfølgelig med. Jeg glæder mig helt vildt! Min mor lovede mig en shoppetur, når jeg havde født for længe siden, og nu har jeg smidt de første 10 kilo, og derfor giver det god mening, at det er nu, der skal shoppes.

Jeg har virkelig følt mig utilpas, det sidste stykke tid. Mit hår er virkelig forfærdeligt, og jeg føler ikke, jeg har noget pænt tøj. Derfor har jeg også selv sparet op til denne tur, så jeg kan forkæle mig selv. Min mor har lovet at give mig et sæt tøj – og jeg tænker nederdel og sweater, og så giver hun mig også en frisør-tid. Det betyder bare så meget for mig, og jeg er sikker på, at det kommer til at gøre så meget for mig, og at jeg kommer til at føle mig meget mere tilpas!

Jeg har ovenover samlet en collage med nogle af de items, jeg tænker, jeg skal ud og kigge efter. Jeg lover en update, så snart, jeg får tid!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det første tigerspring