PREGGO SHOOT PART 2

JEG REJSER I DAG!

IMG_5601
Billede taget i Sverige sidste år, da jeg var afsted med Kristoffer

I dag rejser jeg til Sverige med min familie. Min mor og far har nemlig inviteret Kristoffer, Marie, Philip, og jeg til vores fine, røde sommerhus in the middle of nowhere i Sverige. En køretur på cirka 4 timer. Jeg bliver hentet af min mor og far lige om lidt, og Kristoffer er på arbejde i København, og tager derfor bare Marie og Philip med derinde fra!

Det er forventet, at Kristoffer og jeg er hjemme allerede på søndag – for jeg tør sgu ikke tage chancen og blive alt for længe, SÅ tæt på termin. Jeg frygter lidt, at jeg får veer i sommerhuset, for så er der alligevel 4 timer hjem til Næstved, hvor jeg allerhelst vil føde, da jeg er med i en kendt jordemoderordning, og derfor er sikker på at føde med én af de tre jordemødre, der har fulgt mig gennem forløbet.

Men fortvivl ej – jeg har planlagt indlæg til jer, (blandt andet et indlæg, som Kristoffer har lavet), så I kan stadig kigge herinde, hvis I keder jer i weekenden! Hav det bra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PREGGO SHOOT PART 2