A TRIP TO COPENHAGEN

SOMMER-PLANER

sommeren 2015
Sidste skoleår (altså fra 2014- sommeren 2015) var for mit tilfælde, én, stor fest. Jeg var helt ny-forelesket i Kristoffer, jeg var på 5 ferier gennem 2014 og 2015 – Barcelona, London, Prag, Sverige og Mallorca, og jeg var samtidig ulykkelig, fordi jeg ikke kunne se en ende på skole-livet. Jeg festede løs, jeg hyggede mig, jeg smilede og grinede mere end nogensinde før, og jeg blev ENDELIG student – med opbakning fra alle dem, jeg holder af!

Denne sommer bliver endnu bedre. Og det kan jeg næsten ikke tro. For sidste sommer var virkelig den bedste sommer, jeg nogensinde kan huske at have haft. I år går jeg på mit drømmestudie, jeg er højgravid hele sommeren (dejligt – men varmt, tror jeg), jeg skal på en mini-ferie med min dejlige familie, og så bliver jeg mor til Juli! Jeg forstår det stadig ikke.

Jeg skal til virkelig mange konfirmationer i år, og så skal jeg til bryllup i maj – så dette forår/sommer bliver lige så festligt som sidste år – bare uden alkohol for mit vedkomne! Dagen eftermin fætters bryllup, skal Kris og jeg jo til Spanien sammen i 6 dage, og i midt Juli skal min mor, far, søster, svoger, kæreste og jeg til Sverige i vores sommerhus, hvor Kristoffer og jeg var alene sidste år. Det er rigtig svensk idyl med skove alle vegne, stort træhus, masser af søer rundt omkring og MASSER af skovjordbær. Det er en lidt risikabel tur, for skulle jeg nu gå hen og føde 14 dage før tid, er vi ikke hjemme… Men sådan er det jo – men kan heller ikke planlægge hele siden sommer ud fra, om man føder før eller efter termin!

I septemper skal min familie og jeg på den årlige family-trip! Min far og hans to brødre, deres koner og alle deres børn PLUS børnenes kærester – altså, vi kommer til at være cirka 25 mennesker, og vi skal ikke lave andet end at hygge og have det sjovt, samt nyde hinandens selskab. Og til den tid ER Lilli født, så det bliver helt fantastisk at have en lille én med på sådan en tur.

Jeg glæder mig ihvertfald helt forfærdeligt meget til sommer. Hvad er jeres sommer-planer?

5 kommentarer

  • Signe w.

    Lige et lille tip, så skal du nok lige ringe til din rejseforsikring, for at hører om de dækker din tur til Sverige. Da de fleste rejseforsikringer ikke dækker nogle rejser en måned før termin, og nogle er det endda helt op til to måneder, med hensyn til din tur til Spanien. Men lyder som en god sommer, lidt sjov at vi har den samme termin dag, min var så bare sidste sommer 😀 BTW. sommerbørn er bare det bedste!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Turen til Spanien er bare en køre-tur til vores sommerhus. Kun 3 timer væk 🙂
      Ej hvor sjovt! Hvornår endte du så med at føde?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Signe w.

      Perfekt, så skal i nok nå hjem, hvis der sker noget 😉 jeg gik 13 dage over tid, og født kun den dag, fordi jeg fik hindeløsning dagen før på hospitalet, da jeg var til undersøgelse, pga. jeg ikke kunne mærke så meget liv den dag. Et lille råd, til den sidste tjek hos jordemoder, kan du be om en hindeløsning, som kan være med til at starte fødselen.
      BTW. Er smertemidler under fødselen det HELE værd, det gjorde jeg fik den bedste fødsel, som blev en fødsel med masser af grin og masse af glædeståre 👶🏼😊

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Hej Lærke!
    Hvor er den fine halskæde du har på, på det store billede fra? Jeg har ledt efter en der har den rette længde og jeg synes den du har på er perfekt! Jeg håber du får en mega dejlig sommerferie! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Den er fra Marlene Juhl Jørgensen 🙂

      Mange tak <3 og I lige måde!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TRIP TO COPENHAGEN