OUTFIT WITH NEW SHOES

FOR YOUR LOVED ONES

IMG_8334IMG_8337IMG_8340

Lille fletring, skjoldring

Valentines day nærmer sig med hastige skridt, og derfor synes jeg lige, at jeg ville give et tip. Som mange af jer nok har bemærket, er guld smykker blevet et hit, og derfor har jeg erhvervet mig disse to meget simple og klassiske ringe fra Jane Kønig.

Personligt er jeg helt vild med smykker generelt, da jeg synes de kan give et elegant touch til alle outfits. Nu da det er ved at være valentines day ville det jo være en perfekt gave til dig selv, din veninde, eller din kæreste med Love tags.
Love tag findes både som halskæde, og armbånd, jeg selv er stor fan af begge ting.

Jeg har et armbånd med tre led på, nemlig “E, O og L” For mine to veninder og jeg selv, og derudover har jeg et stort love-tag led med M som halskæde for min storesøster, Marie.
Jeg har lige netop bestilt dette  love tag i guld med bogstaverne “K” og “L” for min kæreste og jeg, det er en fin – og ikke alt for pladderromantisk måde at vise kærligheden på, og jaa – så er det jo et fantastisk smukt smykke.

Hvis du bare har lyst til at forkæle nogen på denne dag, for eksempel din mor, din søster eller veninde, så kan du tage et kig på Jane Kønigs hjemmeside lige hér

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT WITH NEW SHOES