TO RUSSIA WITH LOVE

JANE KØNIG LOVETAG + GIVEAWAY

love-tag-kuglehalsk_de-s_lv-3love-tag-kuglehalsk_de-s_lv-3
Som de fleste af jer nok ved allerede, er jeg pænt meget en sucker for Jane Kønig. Derfor vil jeg, i forbindelse med den forrige kærligheds-uge, sætte prikken over I’et med en give-away med et valgfrit love-tag smykke. Det eneste, du skal gøre, er at “like” Jane Kønig på facebook, samt følge bloggen på bloglovin og facebook. Ud over det, skal du selvfølgelig skrive en lille kommentar, hvor du fortæller, hvorfor det lige skal være DIG, der skal vinde, og hvilke bogstaver, der skal stå på halskaden/armbåndet, samt dit navn.

294 kommentarer

  • Rebekka Boyding

    Der er så mange mennesker at elske, og så mange måder at vise det på – vigtigst er dog, at man aldrig kan gøre det nok.

    rebekka@boydingconcept.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rebekka Boyding

      *bogstaverne skal være M og F, for mor og far, fordi de er de mest elskværdige personer i hele verden, og jeg er evig taknemmelig for alt det gode de har bidraget med og stadig bidrager med til mit liv.

      rebekka@boydingconcept.dk

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie

    Jeg vil gerne vinde, så jeg kan give præmien til den jeg elsker allermest i verden, nemlig min søster. Hun har to børn, og derfor skulle bogstaverne være deres forbogstaver: F&A:)
    Kh Rie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tenna Brodersen

    Jeg har så længe ønsket mig denne halskæde, og nu vil være det perfekte tidspunkt for mig at få den. Min kæreste er udvekslingsstudent det næste år, og kommer derfor ikke til at se ham. Derfor ville denne halskæde være perfekt til at mindes ham.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susan Petersen

    Jeg mistede min moster for 5 år siden, og hun var virkelig som en mor for mig. Altså (dette skal jo ikke være en medlidenheds besked) jeg har i længe ville have et minde om hende, der kan huske mig på at det er okay at savne hende, men at det også er okay at komme videre. Derfor, ville en love tag halskæde med hendes og mine initialer, være en drømme ting at få – som et udtryk for min kærlighed til hende 🙂
    Tak for en lækker blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Lykke Johansen

    På mit armbånd skal der stå M og L for min kæreste Michael og mig selv Lærke. Jeg synes at jeg bør vinde, da vi lige om lidt har været kærester i 3 år og fordi vi mødtes på en knap så normal måde. Vi sad overfor hinanden i toget og snakkede slet ikke sammen. Vi kunne dog ikke lade være med at kigge på hinanden og smile. Så da han skulle af gav jeg ham en seddel hvor der stod ” Hej jeg synes du ser rigtig sød ud, hvis du vil lære mig at kende, kan du bare sende en sms. (Efterfulgt af mit navn og nummer) han sendte en SMS og mindre end en måned senere vidste vi bare det skulle være os og efter 3,5 måned flyttede vi sammen og har ikke været adskilt siden. Jeg elsker ham overalt på jorden og han er den jeg vil giftes med og have børn med.
    Så jeg synes klart jeg fortjener at vinde et smukt armbånd som jeg har gået og kigget på i laaaang tid 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Jeg har i lang tid ønsket mig lovetag armbåndet i sølv eller oxyderet med bogstaverne C & M, for mig og min søster som har et helt specielt og utroligt nært bånd. Da hun snart skal flytte hjemme fra og det ligesom vil “skille” os lidt ad, ville det være fantastisk at “have hinanden på” håndleddet hverdag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Falkenløwe

    Fordi jeg har fundet den sødeste fyr at dele det hele med lige pt.

    Der skal stå F og H

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Elkær Schenstrøm

    Hej Lærke!
    Jeg ville rigtig gerne vinde, da jeg har været sammen med min kæreste i 7 måneder.. Men han er desværre taget afsted på efterskole. Så jeg ser ham kun hver anden weekend, og jeg savner ham jo selvfølgelig hver dag, og det her ville være en sød ting at have for at minde mig om ham hver dag.
    Kærlig hilsen Emilie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Elkær Schenstrøm

    Hov glemte at skrive hvilke bogstaver der skulle stå. Men E og S

    Emilie 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er lige netop mig, der skal vinde love-tag smykket, fordi jeg snart tager et år til USA hvor jeg skal bo. Når jeg tager afsted, kommer jeg til at efterlade en af de mest fantastiske veninder tilbage, og det ville derfor være en dejlig tryg fornemmelse, hvis jeg kan gå rundt med love-tag smykket med hendes og mit for bogstav. Så vil jeg, når jeg bliver ked eller andet, altid kunne se ned på smykket, og tænke på at det vi lavede sammen tilbage i Danmark.

    Bogstaverne skulle være L + F

    Louise Jakobe Bom

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linnea

    Jeg mener at jeg burde vinde den fine halskæde fordi den ville pynte så fint om min hals og så ville det være en god måde også at fejre mine 2 år med min dejlige kæreste! Så jeg hver dag kunne gå og tænke lidt mere på han end jeg i forvejen gør 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Ørsted Larsen

    Har længe kigget på denne halskæde. Synes den er så fin!
    Hvis jeg skulle være den heldige skulle det være et N. Det er for min bror.
    Han betyder så ufattelig meget for mig.
    Er pt i gang med et hårdt forløb i mit liv, hvor han støtter mig. Og det er jeg taknemlig for.. Nu ser jeg frem til at kunne være der for ham, som han er der for mig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Amalie

    Hvis jeg vinder, vil jeg gerne have et J og et S.

    Min kæreste og jeg bor et godt stykke fra hinanden og ses kun hver 2.-3. uge. Det vil betyde noget for mig at have ham “tæt på mig” på denne her måde. Han er min eneste ene, min bedste ven og han gør altid min dag bedre, og det er -altid- det værd selvom vi ikke ses hver dag. Jeg ved, at vi en dag kommer til at bo sammen, og i weekenden har han netop erklæret, at jeg er den han vil giftes og have børn med. Det betyder noget, fordi det kom efter et år som kærester og 1,5 år hvor vi har kendt hinanden, så det er velovervejet – og jeg har det på samme måde.
    Men indtil da ville det være dejligt at have ham på mig på denne måde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

    Hvis jeg vandt, ville jeg vælge bogstaverne F og F for Fie og Far, jeg ser ham ikke så tit da han har et alkohol problem, og ville med denne halskæde vise ham at lige meget hvad så vil jeg altid elske ham, og at det er okay at han har et problem, og jeg ikke bebrejder ham!

    Elsker din blog og er fast læser! Du gør det godt Lærke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

    Hej Lærke, da min far har et alkohol problem ser jeg ham ikke specielt tit! Så derfor kunne jeg godt tænke mig at vinde halskæden med bogstaverne F og F for Fie og Far. For et hvæser ham at lige meget hvad det sket så vil jeg altid elske ham, og at det er okay og at jeg ikke bebrejder ham! Og så har jeg ham altid tæt på mig!

    Er fast læser af din blog, og du gør det super godt lærke!

    Hilsen Fie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde Jepsen

    M+C.
    Min mor er hende der får mig til at fungere. Hun er min bedste veninde, støtter mig hver eneste dag og er det menneske jeg elsker aller højest.
    For et år siden flyttede jeg 400 km væk fra min mor. Hver eneste dag savner jeg hende og mangler hende ved min side. Med love-tag halskæden, vil hun være en smule tættere på, og jeg ville vide, at jeg altid havde hende ved min side.
    Mathilde Jepsen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nethe

    Hvis jeg vandt et lovetag-armbånd fra Jane Kønig, skulle det være med initialerne R og N, for min storebror og min storesøster. Selvom vi efterhånden alle er blevet ældre, flyttet hjemmefra og fået hvert vores liv uden for familien, så er vores bånd til hinanden helt fantastisk, og jeg ville for intet i verden bytte det. I dagligdagen går vi ikke rundt og snakker om hvor meget vi betyder for hinanden. – Så jeg ved, at det ville røre dem begge (og mig selv) hvis sådan et armbånd fandtes.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Hansen

    Min kæreste og jeg har 2 årsdag på onsdag. Han er min første kæreste og vi har været gennem meget. Vi flyttede sammen for et år siden, jeg var kun 17, og den 15. juli friede han til mig. Han er min eneste ene og vi vil være sammen for altid!
    Han og jeg vil begge elske halskæden!! Hvis jeg vinder skal der stå L og R, for Louise og Rasmus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria B

    Kærlighed åh den kærlighed!
    Jeg vil rigtig gerne vinde denne. Hvis det skulle være, der blev så heldig, ville jeg have bogstaverne P og B. Det står for Pigebanden, som mig og mine 5 bedste veninders, ja, bande. Vi har været på efterskole og bor nu fordelt i hele landet. Det betyder, vi ikke ses så tit, desværre. Men på denne måde ville jeg kunne have dem tæt på mit hjerte hele tiden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • janne.kt@hotmail.com

    Jeg skal vinde, fordi min roomie her på efterskolen snart har fødselsdag, og dte her ville være den perfekte gave (sammen med et billede af os to)… Derfor skulle bogstaverne være E og J – for Emma og Janne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Hjeresen Wraae

    Fordi det ville være den bedste fødselsdagsgave til min kæreste. Der har stået ved min side de sidste to år.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Wraae

    Fordi det ville være den perfekte fødselsdags gave til min kæreste. Vi har på onsdag været sammen i 2 år. Han er min store kærlighed.
    L og P <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Egholm

    Jeg mødte min bedste veninde på efterskole sidste år. Vi blev utroligt tætte og hun er som en søster for mig, men vi har en del afstand i mellem os, da hun bor i Århus og jeg i København. Vi har set hinanden i løbet af sommeren, og hun har her til efteråret inviteret mig til Malaysia. Hun har fødselsdag under rejsen, og derfor ville det være den bedste fødseldagsgave jeg kunne give hende. Bogstaverne skulle være W & A for Wich (hendes efternavn) og A (mit navn) ♥

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid Wissing

    Min mor har snart fødselsdag og hun har lige startet egen café og arbejder hårdt med det og at være mor til 4 på sammen tid, kunne godt tænke mig at give hende et love-tag halskæde til hende i gave for at vise hvor stolt af hende jeg er og hvor meget jeg elsker hende for alt det hun gør for mig:) Der skal være et A og B på den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Milling

    Jeg er lige blevet kærester med den dejligste dreng man kunne tænke sig. Vi har egentlig kendt hinanden de sidste tre år, hvor vi har gået i gymnasieklasse sammen, men det er kun i løbet af de sidste fire måneder vi har set hinanden privat.
    Vi har haft rigtig mange diskussioner om, om vi skulle være kærester da der kun er et par måneder til jeg skal ud og rejse i tre måneder. Men i torsdags, spurgte han mig så, om jeg ville være hans og han gjorde mig til den gladeste pige i verden.
    Jeg vil rigtig gerne have halskæden, så jeg kan tage den med mig, når jeg er ude og rejse, så jeg vise hele verden hvor meget jeg holder af ham. Bogstaverne skal være M og F

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Har altid været helt forelsket i dette smykke. Min bror og jeg er meget tætte og jeg elsker ham ubeskriveligt højt, bogstaverne skulle være E og P, vi hedder begge to noget med E, Emil og Emma og P står for vores efternavn 🙂

    Det er en super give away, og er sikker på der er mange der er taknemmelig for denne chance!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Chalmer

    Min mor bor på Grønland, og jeg ser hende kun en gang hvert halve år. Hun er næsten lige flyttet derop, og det er bare ikke det samme at skype med hende, som det er at snakke med hende, og være sammen med hende. Jeg ved, at hun også savner mig, og derfor kunne det være en fantastisk gave at give hende, og vise at jeg tænker på hende. Der skulle stå M og I.
    Hilsen Ida Chalmer
    Ps. Tak for en fantastisk blog! Elsker, at der er så mange personlige indlæg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura F

    På mit armbånd ville der sgu stå P og L, for mig og min kæreste. Jeg bor i København, mens han bor på fyn, vi mødtes på efterskole og har været sammen i snart 2

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura F

    På mit armbånd ville der sgu være et P og et L, for mig og min kæreste. Vi mødtes på efterskole for 2 år siden og har været sammen lige siden, han bor desværre 200 km væk fra mig og vi er på hver sin side af Storebæltsbroen 🙁 der går 3 uger mellem vi ses, så det ville være rart at kunne kigge ned på armbåndet når jeg savner ham! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Åh, jeg vil så gerne vinde det smukkeste lovetag armbånd med ankerkæde.. Jeg har selv ønsket mig den i rigtig lang tid. Men min dejlige kæreste har 18 års fødselsdag d. 14. Og han fortjener den meget mere end jeg selv gør, han har ønsket den så længe.. Håber jeg er den heldige.. Bogstaver: E & C.

    Kærlige hilsner fra Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Scheuer-Hansen

    For et års tid siden fik min mors veninde og mit allerstørste forbillede, Trine, konstateret kræft i lungerne samt ryggen, hvilket var hjerteskærende og stadig er. Hun har kæmpet bravt, hvilket blandt andet er en af de mange grunde til at jeg ser sådan op til hende. Hun har hjulpet min mor og mig igennem nogle hårde perioder – også selvom hun selv er dødsyg. Hun er den sejeste kvinde i hele verden, hun har en fantastisk udstråling og holder humøret højt trods hendes svære situation. Hun har alle dage været familie for mig – en tante næsten – og jeg elsker hende og hendes familie enormt højt. Derfor vil jeg umådeligt gerne vinde denne halskæde så jeg ved at jeg altid vil have en del af hende ved min side, hvor jeg kan søge støtte og omsorg. Derfor skal der selvfølgelig stå T og S på armbåndet (rhodineret sølv)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Jeg vil gerne vinde, for at vise min kærlighed til min søster.
    Hun kæmper med en svær depression, og har gjort det længe. Den har både udviklet og styrket vores forhold utroligt meget, og jeg prøver så godt, jeg kan at passe på hende og gøre tilværelsen nemmere.
    Bogstaverne skulle derfor stå for vores navne og være C og S.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Scheuer-Hansen

    For et års tid siden fik min mors veninde, og mit største forbillede, Trine, konstateret kræft i lungerne samt dele af ryggen. Hende og hendes familie har alle dage været en del af min, og jeg holder enormt meget af dem. Derfor var det også enormt hjerteskærende og hårdt at få denne nyhed, og der går ikke en dag uden at jeg tænker på hende. Hun er verdens stærkeste menneske og kæmper bravt, men jeg kan slet ikke forestille mig hvor hårdt det bliver, at skulle undvære hende. Hun har altid været min livline, min inspiration og hun har altid været en stor støtte og hjælp for både for min mor og jeg – dette har hun selvom hun selv er dødsyg.
    Derfor vil jeg hjertens gerne vinde et lovetag armbånd (rhodineret sølv) med initialerne S og T, så jeg altid vil have en del af hende ved min side og huske alle de ting, hun har lært mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Hej Lærke.

    Jeg vil enormt gerne vinde det smukke lovetag armbånd. Jeg har selv ønsket mig smykket i rigtig lang tid. Men min dejlige kæreste fortjerner gaven meget mere end jeg selv gør. Han har 18 års fødselsdag d. 14. og ville elske denne gave, han har ønsket sig den meget længe.. Jeg ville blive så glad hvis jeg vandt!

    Jeg elsker ham højere end jeg elsker noget andet og han er den helt perfekte for mig og det vil jeg gerne vise ham med dette smykke..

    Hvis jeg vinder skal bogstaverne være. E og C, for en Emil og Caroline.

    Kærlige hilsner fra Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville elske at vinde halskæden, fordi min kæreste er taget på efterskole i et år… Jeg har en svær depression, og det kan derfor være rigtig svært for mig at huske på, at han altid er der for mig – trods han er langt væk, og at han ikke har tid til at være der fysisk. Jeg elsker ham så meget, og jeg vil ikke lade hverken depression eller efterskole ødelægge det.

    Det skulle være vores initialer, I og S – for Søren og Isabella.

    isabella.hem@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja Kas

    Jeg vil give den til min søster. Jeg er på efterskole i øjeblikket, og ser hende derfor ikke så meget, som jeg ellers ville ønske. Vi har det tætteste forhold, og jeg vil vise hende, at lige meget, hvor jeg befinder mig henne i verden, vil jeg altid være der for hende.
    R og M
    mc.kastensand@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gina-Maria

    Jeg har ønsket mig dette fantastiske smykke længe. – min kæreste og jeg har månedsdag ligepræcis Idag og det ville være fantastisk med sådan et lille fint kærlighedssmykke. Jeg elsker han så meget og er så stolt over de ting han har opnået på det sidste! Der skulle så helt klart indgraveres G & J selvfølgelig! Jeg er stadig smask forelsket i ham og det bliver mere og mere for hver dag der går!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Jeg har været sammen med min kæreste i 2,5 år og bliver stadig mere og mere forelsket for hver dag der går. Han er mit et og alt. Min bedste ven and my rock. Han støtter mig i alt og han har altid været der for mig. Han lytter og han betyder så meget for mig. Men nu er han flyttet længere væk, så jeg ser ham slet ikke så ofte som jeg ville elske at gøre. Både med transport og skole, er det bare rigtig svært. Derfor ville det betyde meget, hvis jeg kunne have ham med mig overalt. Et O og et L. Han betyder ALT for ham.
    En halskæde med et O og et L – et O for ham og et L for mig og (L er også for Love hihhih)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

    Jeg ville elske at vinde, da jeg også har en svaghed for Jane Kønig. Da min kæreste bor på fyn, ville det her være en perfekt gave i snart 2 års-dag og minde os begge om at vi stadig har hinanden ligemeget hvor langt der er mellem os.

    Hvis jeg var så heldig at vinde, skulle der stå T og N 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Jeg vil gerne vinde et armbånd med bogstaverne M og L, da de står for min kærestes og mit fornavn.
    Jeg har været sammen med ham i snart tre år, og jeg er nået til det punkt i vores forhold, hvor jeg føler, at det skal være mig og ham for altid…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Vinther

    Jeg har i meget lang tid ønsket mig et armbånd, med bogstaverne P og E. For min kæreste og mig! Det vil passe super godt da vi har årsdag her midt september :-).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

    A og K, mine forældres initialer, fordi kærligheden til ens forældre aldrig bliver forældet <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmelie

    Jeg har længe gerne ville købe denne til min dejlige mor, da hun lige er kommet ud af et lang sygdomsforløb. Jeg har desværre ikke pengene til det, så denne giveaway er som sendt fra himlen 🙂 Der skal stå E og Z (hendes fornavn og efternavn) den må gerne være oxyderet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

    Jeg vil gerne vise min kærlighed til min skønne kærlighed som jeg har været sammen med i 5½ år 🙂 derfor skal jeg vinde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Anna

    Hvis jeg vandt skulle det være halskæden og der skulle stå S og K på for mig og min kæreste. Vi har snart været kærester i et år, men det føles som ti. Vi blev kærester efter tre dages/en uge og har været sammen næsten hver dag siden. Han er min bedste ven og det skønneste jeg ved.

    Knus Katrine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Lambine

    Jeg har i lang tid ønsket mig lovetag halskæden. Både fordi den er smuk i sig selv, men også fordi budskabet er så smukt. I sommerferien prøvede jeg at finde to matchende armbånd, som kunne symbolisere min lillebrors og mit søskendeskab. Men jeg har måttet indse, at jeg ikke kan få ham til at gå med armbånd.
    Her efter sommerferien er jeg begyndt i gymnasiet, og det gør, at jeg er nødt til at bo mest hos min mor. Af den grund ser jeg næsten ikke min lillebror mere i forhold til, hvad jeg er vant til. Det kan en halskæde selvfølgelig ikke kompensere for, men så kunne jeg få følelsen af, at han altid er med mig. En halskæde med vores forbogstaver M & M for Malene og Marius ville være helt overdrevet fantastisk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Jeg vil vildt gerne vinde sådan en halskæde i forbindelse med min kæreste og min årsdag (som også er hans fødselsdag!!) og bogstaverne ville så skulle være M og C for vores forbogstaver. Vi bor langt fra hinanden og ser ikke hinanden særlig tit, så den ville være fantastisk at have noget af os hængende om halsen eller håndleddet hver dag.

    Lækker blog Lækre!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Larsen
    miller_larsen@hotmail.com

    Jeg har mange bekendte, men få jeg elsker. En af dem der står mig meget nært og har en speciel plads i mit hjerte. Det er min bedste veninde, der snart har fulgt mig igennem 13 år. Vores forhold indeholder en masse kærlighed, sjov og ballade og endnu ikke et skænderrig. Så hvis jeg gik hen og vandt denne halskæde, ville jeg dedikere den til hende og ønsker derfor at få bogstaverne S og E indgraveret. xxx

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sif

    Jeg har ønsket mig love tag halskæden i umindelige tider efterhånden! Min kæreste og jeg er gravide med vores første barn, og derfor ville jeg elske at få halskæden med vores forbogstaver, inden det hele kommer til at handle om baby. På den måde har jeg en daglig husker på vores forhold og på alle de fantastiske minder vi har sammen som par – også inden vi to blev til tre!

    Hvis jeg vinder, drømmer jeg om halskæden i sølv med inititalerne S og M.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susan Møller

    Hey, hvor har hun været!? Tænker du nok, når jeg fortæller, at jeg først lige har fået øjnene op for blog-verdenen for ganske nylig. Men jeg elsker det og følger med hver dag.
    Har også fået øjnene op for Jane Kønig og har lige købt den sorte v-ring. Love it.
    Så sent som i lørdags har jeg været i Kbh for at kigge efter halskæder men fandt ikke rigtig nogen, så det ville da bare være super hvis jeg blev den udvalgte 😉
    Bogstaverne skulle være M og O

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille Toft Knudsen

    Hej Lækre,

    Jeg er stor fan af din blog og synes virkelig du gør det godt! Keep up the good work!

    Jeg ville dedikere min halskæde og armbånd til min kæreste som jeg snart har årsdag med (hvilket også er hans fødselsdag). Vi ser ikke hinanden særlig tit da vi bor i hver sin landsdel så et lille stykke af ham og mig om halsen ville bringe lidt glæde ind i distancen der kan være rigtig svær!

    Der ville selvfølgelig være M for ham og C for mig.

    Sikke dejligt det har været at læse en masse kærlighedsindlæg den sidste uges tid! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria R

    Hvis jeg vandt, skulle der stå M og M, for Morten og Maria. Morten er min store kærlighed og bedste ven. Vi har været sammen i 4 år og jeg kunne ikke forestille mig et liv uden ham!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Lund

    Min bedste veninde og jeg har kendt hinanden i otte år nu, og jeg ville super genre give hende disse smykker som tak for alt. Hun har været der for mig gennem alt, både op og ned turer. Bogstavet skulle være ”L”, da vi begge starter med L.

    Kh. Line Lund
    line.lund96@live.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

    Har ønsket mig den halskæde i så lang tid! Har deltaget i utallige konkurrencer hvor den har været præmien, men desværre ikke været så heldig at vinde, så krydser fingre endnu en gang 🙂

    Jeg ønsker bogstaverne A og I fordi det er mig og min bedste venindes forbogstaver. Hun betyder alverden for mig, derfor ville det betyde meget at det er “hende” der hænger om halsen på mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilia

    Jeg vil super gerne vinde da min kæreste og jeg er igennem en lidt underlig tid, hvor en lille gave til at minde os om hvorfor vi elsker hinanden ville være godt. alle forhold har op og nedture, men det er vigtigt at huske hvorfor vi elsker hinanden. Der skal stå C og C for vores fornavne, og det ville jeg give til min søde kæreste.

    Cecilia Dos Santos
    ceciliadosssantos@live.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nynne

    For det første synes jeg det er en super smuk halskæde! Og hvis pengene var til det havde det klart været en investering fra min side af. Men sådan står det desværre ikke til , da jeg er studerende i en 3g, under 18 og stadig uden S.U. Har en fantastisk kæreste på min skole, som jeg har været sammen med i aften månedere. Vi er over lykkelige for hinanden og bare at se hans ansigt gør min dag hundrede gange bedre. Jeg ville ønske jeg have et symbol på den kærlighed, og gerne i form af denne smukke halskæde <3 vi starter begge med N, så det er selvfølgelig de bogstaver jeg ville vælge, hvis jeg var så heldig at vinde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara Ohrt

    Jeg ønsker mig brændende denne halskæde med C og J – for mig og min kæreste. Vi har været sammen i 17 måneder og han er noget af det mest fantastiske. Jeg gik ud af gymnasiet sidste år, fordi jeg blev alvorligt syg og lå syg i 4 måneder. I den tid var han der for mig dag ud og dag ind, og har været det hver eneste dag lige siden. Han er det mest fantastiske menneske og jeg ville elske at bære den halskæde om min hals hver dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura Bergholdt

    Jeg ville elske, at have et symbol om håndleddet, for min vidunderlige kæreste og jeg, som snart har været sammen i to fantastiske år! !
    derfor skal bogstaverne være: O + L

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal vinde din konkurrence om Jane Kønigs smukke kærligheds-smykke, da jeg mener det er en sød lille detalje til et perfekt forhold.
    Jeg har ligesom dig, fundet min Rasmus, som du skriver, blot i form af en Mikael. Han er alt hvad enhver kvinde kunne ønske sig, sød, charmerende, højst elskelig, beskyttende, kærlig, omsorgsfuld, alt i alt, i mine øjne, det smukkeste menneske i verden, både udadtil også men også fra hjertet.
    Jeg har kendt Mikael i 3 år, og været kærester med ham lidt over 1. Vi har altid haft et specielt bånd, selv før vi blev kærester. Vi forstod hinanden på en måde ingen andre forstod os. – Ingen af os er specielt sociale, og jeg har haft mange problemer med udelukkelse, både fra andres og min egen side. Han har givet mig en forståelse for, at så længe jeg har ham og min familie ved min side, behøves jeg ikke nødvendigvis andre. Man skal ikke skabe falske venner, blot for ikke at ligne en der står alene. Jeg ved nu, at jeg aldrig står alene. Jeg har ham, og han fylder mit hjerte og alle mine behov fuldt ud.
    Jeg kunne ikke elske et andet menneske højere end ham, så der skulle selvfølgelig stå vores initialer på smykket, som et symbol på vores endeløse kærlighed – M og M 🙂
    – Sikke en skøn afslutning på en dejlig kærlighedsfyldt uge.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline K

    Der skal stå C for Caroline, og A for Amalie. Amalie er min lillesøster, og hun er den underligste, sjoveste, og sødeste søster i verden. Der er tre år imellem os, men folk tror ofte at vi er tvillinger. Hun er den i hele verden der betyder mest for mig, og hvis jeg vinder, vil jeg forære den til hende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ville være et smukt smykke, der ville repræsentere mig og min kærestes 2 års lange forhold, fordi han er den bedste kæreste man kunne tænke sig, og jeg dermed altid vil bære ham ved mit hjerte 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Hansen

    Er mega vild med kærligheds ugen, fedt tema! 🙂

    Min kæreste og jeg har års dag her om et par dage, og vil være prikken over i’et, at kunne få sådan en fed gave. Jeg kan mærke i hele min krop, at jeg skal være sammen med ham foraltid, man kan bare mærke når det er rigtigt! så håber jeg er den heldige!

    – Signe 🙂

    F&S
    Signe@wexio.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Lund

    Jeg er lige startet på efterskole og ser derfor ikke min familie særlig meget lige i øjeblikket. Det betyder også at jeg savner mine to små søskende ekstremt meget.. Jeg kunne så godt tænke mig et armbånd med deres to initialer (J for Jakob Emil og M for Mathilde) så jeg ”altid kan have dem hos mig”.
    – Cecilie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Pejstrup

    Min kæreste er taget et år til USA. Han har stadig 10 måneder tilbage, og jeg savner ham helt forfærdeligt meget hver eneste dag. Lovetag-smykket vil være perfekt til at minde mig om, hvorfor vi giver det en chance. Netop fordi det er kærlighed.
    Initialerne skal være S og L

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækker konkurrence 😉 Ville gerne vinde et 😉 Perfekt anledning til at fejre mig og min kæreste to års dag med et lovetag halskæde 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Madsen

    Den er så fantastisk den halskæde!
    Jeg ville rigtig gerne have lavet en med bogstaverne A & J!
    A for: mit navn, men kan også være for min mors navn (Annette), min bedste venindes navn (Anna).
    J for: min kærestes navn (Jakob), men kan også stå for min fars navn (Jens) eller brors navn (Jonathan).
    Det kunne være helt perfekt, og ville betyde alverden for mig! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne Madsen

      Hvis jeg er så heldig, så ville jeg faktisk helst have armbåndet, det er så meget rarere end en halskæde, synes jeg 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Johansen

    Jeg er ligesom dig, heldig at have en dejlig kæreste, og jeg ville derfor ønske jeg kunne få sådan en sød halskæde med vores initialer J og L i anledning af vores 2 års dag meget snart.
    Tak for en god blog. Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jeg har længe haft kig på armbåndet så vil da være super lækkert at vinde det! Jeg vil gerne have skrevet “M” og “C” for mig og min kæreste, har endelig ikke nogen anden grund end fordi jeg elsker ham, og vi har kæmpet længe for vores forhold, efter vi havde været sammen en måned flyttet han langt væk fra mig i 8 måneder hvor vi sjældent så hinanden og nu halvanden år efter bor vi sammen.

    stinncortnum@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie T.

    Jeg ville elske at vinde en halskæde med bogstaverne N & C, da min bedste veninde snart flytter til den anden side af kloden. Jeg ville elske at kunne bære vores initialer og have noget ved mig, der kan symbolisere hende, for gud hvor vil jeg savne hende. Jeg ved dog, hun altid vil være i mit hjerte.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Jeg vil rigtig gerne vinde lovetag smykket. Der skulle stå L og K på, som er forbogstaverne for min kæreste og mig. Han er min første “rigtige” kæreste, og jeg har aldrig følt noget for nogen, som jeg gør for ham. Det er som om, han er en del af mig. Han er på efterskole i år, men han kommer hjem så tit som muligt for at være sammen med mig. Jeg ville elske at bære smykket og vise ham og alle andre, at jeg elsker ham og er stolt af, at han er min.

    Kathrine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så fin 🙂 Ønsker en med J og V

    Familienholmlund@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker simpelhen love tags halskæder de er så fine! Jeg elsker min mor og far overalt på jorden så et C og et G for deres fornavne. Det ville være en perfekt halskæde at eje, da endelig heller ikke har så mange 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Har længe ønsket mig et love-tag smykke. Har endnu ikke besluttet mig for hvilket.
    Smykket skal være med bogstaverne M og B, som står for min kæreste og jeg. Han er min støtte igennem altid, og har hjulpet mig i mine hårde tider. Ønsker at have noget der symboliserer os 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah B

    På mit love tag amebånd, skal der stå A og S, som står får min kærestes og mit navn.
    Vi har om 2 uger, været sammen i 3 år, men jeg har aldrig været så god til virkelig at fortælle ham, hvor meget jeg elsker ham. Sådan et armbånd ville bare sætte prikken over i’et, og jeg tror det ville gøre ham rigtig glad. Han betyder alt for mig, og han er der altid for mig. Jeg kunne ikke forstille mig en bedre kæreste <3 jeg håber jeg vinder armbåndet, da jeg er på SU, og sådanne luksus smykker er ikke en hverdagsting for mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte Gøtze

    jeg vil så gerne vinde fordi at jeg altid gerne har ville have en halskæde med mine søskendes initialer, S og L.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid Toftegaard

    Jane Kønig laver de flotteste smykker!!!
    Jeg synes det er vigtigt at bekræfte folk, i hvor dejlige de er! Selvom jeg tit siger til min mor at jeg ikke kan leve uden hende, vil jeg alligevel godt give hende en materiel ting, som symbol. Derfor skal bogstaverne være D for Dorte, som min mor hedder, og A for Astrid som er mit navn.
    Knus Astrid Toftegaard
    / fashionbyastrid@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid Toftegaard

    Ved ikke om min gik igennem, det håber jeg 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Freiesleben

    På min halskæde skulle der stå E og L, for min mor og jeg, da hun har en stor betydning for mit liv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Hansen

    Den er så smuk denne halskæde!
    Hvis jeg vinder skal min være i sølv og med bogstaverne M+M mit forbogstav og min desværre afdøde datters forbogstav. Det ville være den fineste måde, at bære et minde om hende om halsen.
    Bedste Hilsner
    Marianne Hansen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Lilholt

    Hvis jeg skulle gå hen og vinde konkurrencen skulle der på lovetagsne være min brors og mine initialer (R og A). Der er ingen i verden som jeg elsker så højt, som jeg elsker min bror, selvom han kan være noget så irriterende, er han der altid og jeg ved at han ville gøre alt for mig og omvendt. Derudover er halskæderne jo bare super smukke, og jeg ved, at den ville se fantastisk ud på mig. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Andrea Hansen

    Jeg har lige fået den mest fantastiske kæreste – Jeg er virkelig ‘head-over-heels in love’, så halskæden skal selvfølgelig være med vores forbogstaver M og J, og bæres tæt på mit hjerte.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ville være mig en kæmpe glæde at vinde denne give away da jeg netop har givet denne halskæde til min bedste veninde og nu selv står og gerne vil have en matchende til hendes. Hun fik halskæden i anledning af hendes fødselsdag, men den egentlige grund var fordi jeg ville finde en måde hvorpå jeg kunne vise min taknemmelighed for vores venskab på. Hun har været der for mig igennem den sværeste tid i mit liv og jeg havde aldrig troet jeg skulle møde et så givende menneske som hende. Hun har mit åbne hjerte for sig, men behandler det med den største respekt muligt. Jeg elsker hende utroligt højt og trods den fysiske distance der desværre er imellem os, tænker jeg på hende hver dag – hvilket dette utroligt smukke smykke ville hjælpe til. Derudover synes jeg bare at det er hammer sejt og at Jane Kønig laver nogle sindsygt svedige ting 🙂
    Initialerne skulle være C og R, præcis som på min venindes 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna l thomsen

    Hej:) super fed blog og LÆKKER koncurrence, jeg er dybt forelsket i lovetag halskæden, men det er en dyr kæde for en studerende , hvis jeg vandt skulle der være et N og et L for mig og min kæreste nu når det er et lovetag:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejlig Giveaway!
    Jeg har tit lidt svært ved alle disse tekster om hvorfor det liiiige er mig der skal vinde. For ja, det kunne jo ligeså godt være alle mulige andre. Dog har jeg denne søster, som jeg ikke ser så tit. Vi går på to forskellige skoler, samt har travlt med lektier og veninder begge to. Jeg føler derfor det kan være super svært at føle at man har hinanden alligevel. Det ville jeg bruge halskæden til. At have hende med i dagligdagen altid og alligevel. Kærlighed er det vigtigste i verden. Og jeg vil tænke på det hver gang jeg kigger på min kæde!
    Mathildefaurby@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejlig Giveaway!
    Jeg har tit lidt svært ved alle disse tekster om hvorfor det liiiige er mig der skal vinde. For ja, det kunne jo ligeså godt være alle mulige andre. Dog har jeg denne søster, som jeg ikke ser så tit. Vi går på to forskellige skoler, samt har travlt med lektier og veninder begge to. Jeg føler derfor det kan være super svært at føle at man har hinanden alligevel. Det ville jeg bruge halskæden til. At have hende med i dagligdagen altid og alligevel. Kærlighed er det vigtigste i verden. Og jeg vil tænke på det hver gang jeg kigger på min kæde!
    Mathildefaurby@gmail.com
    Mathildesunivers.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Jensen

    Jeg ville gerne vinde fordi mine forældre betyder meget for mig, også kunne det være rart at have deres forbogstaver i en halskæde S&P. For jeg kan bedre lide Jane Kønigs smykker med to små fine tags, end at have to hals kæder med hvert deres navn på. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna l thomsen

    Hej:) super fed blog og LÆKKER koncurence er dybt forelsket i halskæden , men det er en dyr kæde for en studerende, da det er et lovetag skulle der være etN og et L for mig og min kæreste:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Fuglsang

    Jeg har altid været misundelig på dit og Rasmus’ forhold. Jeg har også selv fundet den mest fantastiske kæreste i hele verden, men desværre bor han på Sjælland, og jeg selv i Jylland. Det er rigtig hårdt, for vi ser selvfølgelig ikke hinanden så tit. Jeg ville virkelig ønske, at jeg også havde en kæreste, der boede tæt på, men man kan jo ikke selv bestemme, hvem man bliver forelsket i. Jeg har kendt ham i snart 2 år og jeg er sikker på, at vi bliver sammen altid. Derfor ville det være fantastisk at have Jane Kønigs smukke halskede som et symbol på min kærlighed til ham og som en trøst alle de dage, hvor jeg savner ham helt sindssygt.

    Hvis jeg vandt, skulle der stå S og L på den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rasmine Dyrberg

    Du skal vælge mig fordi jeg vil elske at gå med den halskæde hver dag. Hvis jeg vandt ville jeg have forbogstaverne R og E som står for mig og min søsters navne. Vi er tvillinger og jeg ville elske at have en kæde som altid vil minde mig om hende, når jeg engang bliver ældre og ikke ser hende så tit;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Høyer

    Jeg har lige fundet sammen med mit livs store kærlighed igen, efter en hård periode væk fra hinanden, og jeg synes da ikke at der er nogen bedre måde at fejre det på end et symbol på vores kærlighed jeg kan have med mig over det hele 🙂 – Der ville selvfølgelig skulle stå vores forbogstaver, C og M 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super fed give away! Elsker Jane Kønigs smykker!!!

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig den. Så skulle der stå J og A (JA). Det står for min veninde og jeg. Vi har været rigtig gode veninder de sidste par år, og jeg syntes det kunne være et godt symbol på, hvor meget jeg holder af hende. Vi har kendt hinanden næsten hele livet, men er først blevet tætte her for nogle år siden. Vores venskab er stærkt, vi har lige undværet hinanden i et år, da vi begge har været på efterskole.

    Knus fra Julia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Denne halskæde skulle symboliserer mig selv. Det er vigtigt at passe på sig selv, og elske sig selv og det må du jo om nogen vide 🙂 i øjeblikket kører jeg alt for hårdt på med 3.G, samtidig med at jeg tager ekstra fag på VUC og har 2 Jobs, og alt for ofte glemmer jeg mig selv. Jeg ville derfor ønske mig halskæden med bogstaverne S og V som symboliserer mit for- og efternavn og skal være kærligheden til mig selv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville uden tvivl vælge bogstaverne A og A, da dette er både min søsters og mit forbogstav. De sidste par år er vi blevet mere og mere adskilt af naturens gang, desværre. Men jeg ved hun altid vil være der for mig og det samme vil jeg naturligvis være for hende. Så at kunne kigge på armbåndet og mindes hende vil helt sikkert kunne hjælpe mig på rette fode igen i de situationer, hvor jeg føler mig ude af balance.

    Forsat god dag til alle!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica Petersen

    Jeg ville elske at vinde en lovetag-halskæde med bogstaverne M og B, som står for min søster og jeg. Jeg har nemlig den skønneste storesøster nogensinde, som jeg elsker overalt på jorden. Næste år flytter hun et år til Norge, hvilket jeg overhovedet ikke ser frem til, da jeg altid har været utroligt tæt med hende. Til de ensomme dage ville det være så skønt med et lille minde om hende og vores tætte bånd.

    Monica Petersen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Holmgaard

    Min kæreste og jeg bor to timer fra hinanden, hvilket vil sige at vi ikke ses så tit og nu er jeg lige startet på efterskole så vi får ikke snakket så meget som vi plejer… Derfor vil jeg utrolig gerne vinde så jeg kan have vores initialer, E & D, med mig hver dag og mindes ham <3

    Dejlig blog du har dig, kys

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Mathilde

    Jeg kunne godt tænke mig lovetag armbåndet i sølv med bogstaverne “J” og “K”, for mit og min kærestes navn. Min kæreste, Kasper, er lige begyndt i forsvaret, og i forbindelse med en mulig krig i Syrien kunne han godt tænke sig at blive udstationeret dertil, hvis dette bliver muligt. Og hvis dette bliver muligt kunne jeg godt tænke mig det smukke lovetag armbånd på min hånd for derved at have ham bare lidt tæt på mig.
    Og så bare fordi jeg elsker ham højere end noget andet. Han er min trut <3

    Kærlig hilsen Julie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Fordi jeg elsker min kæreste overalt på jorden

    Der skal stå M og S

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh hvorfor skal jeg vinde denne utrolig flotte halskæde.. Udover at jeg har ønsket mig den utrolig længe, så skulle den halskæde/armbånds (ved endnu ikke om det skal være det ene eller andet) bogstaver være J og L og stå for mig og min kæreste , som lige nu er i militæret. .

    Jeg krydser 😉

    -Julie Emmelie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • matilde

    åh en lækker give-away! har faktisk kigget Jane Kønigs love-tag-necklace i et stykke tid nu. Kunne så godt tænke mig halskæden i guld og med bogstaverne F&M, for mor og far, da min mor lige nu er i Afghanistan som sygeplejerske for 12. gang og min far er herhjemme og passer 4 børn. De er de sejeste, bedste og stærkeste forældre nogensinde, så kunne så godt tænke mig at bære et minde om dem om halsen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olivia Garre

    Hej Lærke 🙂
    Jeg har i lang tid rigtig gerne ville have en love-tag halskæde – jeg har fundet på alle mulige outfits i mit hovede ud fra den og prøvet på at gøre det muligt for mig at købe den, dog uden held, ha ha.
    Jeg vil rigtig gerne have et V og et C for mine søskende.
    Kærlig hilsen, Olivia.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Vestergaard

    Jeg vil rigtig gerne have at det skal være mig der vinder da jeg skal til USA i et år efter sommerferien og så kommer jeg ikke til at se mine dejlige søskende som er mine bedste venner og så ville jeg gerne have A og J somjo står for dem<3 Det skal lige siges at jeg heller ikke nu ser så meget til min storebror da han bor i tyskland og det er ekstremt hårdt da mig og mine søskende er pænt tætte! Og med halskæden ville jeg altid have dem ved min side <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg vil gerne vinde en love-tag halskæde, med mig og min bedste venindes initialer på. Hun er som en søster for mig, og jeg vil altid have hende med mig i hjertet uanset hvor jeg er henne, og så kunne det jo være endnu bedre at have hende med på en halskæde.
    Initialerne skal være C & S
    Our friends are the family we get to choose by ourself.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Kære Lærke

    Nu skal jeg fortælle dig, hvorfor jeg gerne vil vinde.

    Ligesom du, har jeg en storesøster, som for mig er en af de vigtigste personer i mit liv. Altid har hun stået til rådighed for mig når det har været svært både i form af hendes råd, men også økonomisk. Jeg vil super gerne give hende noget igen, men har ikke selv midlerne til det. Ligeså snart jeg så denne konkurrence på din blog blev jeg så glad da min søster tit har snakket om præcis denne halskæde i lige præcis sølv.

    Hvis jeg får mulighed for at vinde vil jeg derfor omgående give den til min storesøster – min store inspirationskilde.

    Halskæden skulle bestå af et C & et N for hende og hendes kæreste, som hun selv har snakket om at hun kunne tænke sig.

    Med venlig hilsen

    Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Hej Lærke

    Jeg vil rigtig gerne vinde det her smykke til mine forældre. De har været gift i snart 20 år og de elsker virkelig hinanden. De har aldrig været på brylluprejse, fordi de ikke havde råd. Og nu snakker de om at tage afsted lige efter jul. Jeg elsker dem over alt på jorden og synes de skal have dette smykke for at huske dem på hvor meget jeg elsker dem. Der skal stå J og M for Jette og Michael, som er mine forældres navne. Jeg håber virkelig jeg vinder. 🙂

    Hilsen Amalie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Hej Lærke

    Jeg vil rigtig gerne vinde dette smykke. Så vil jeg give det til mine forældre, som har været gift i snart 20 år. De har aldrig været på bryllupsrejse, fordi de ikke havde råd. Men nu skal de afsted lige efter jul. Jeg synes det er så romantisk, og derfor synes jeg de skal have dette smykke for at minde dem om at jeg virkelig elsker dem højt. Håber sådan jeg vinder. Det ville være den bedste gave 🙂

    Hilsen Amalie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lærke

    Jeg vil rigtig gerne vinde dette smykke. Så vil jeg give det til mine forældre, som har været gift i snart 20 år. De har aldrig været på bryllupsrejse, fordi de ikke havde råd. Men nu skal de afsted lige efter jul. Jeg synes det er så romantisk, og derfor synes jeg de skal have dette smykke for at minde dem om at jeg virkelig elsker dem højt. Håber sådan jeg vinder. Det ville være den bedste gave 🙂 Hvis jeg er så heldig at vinde, skal der stå M og J for Michael og Jette.

    Hilsen Amalie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Jacobsen

    Jeg ville blive så ufattelig glad, hvis jeg fik et lovetag smykke! Det ville betyde meget for mig, at give mit og min søsters initial på et smykke til min søster, da vi er utrolig tætte. Jeg ville næsten mene at vi er oppe på søskendekærlighed a la Jedig style! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Lorentzen Lund

    Hej Lækre!
    Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, da mig og min kæreste snart har været sammen i to år her d. 1 okt. Så denne superfine lovetag kunne være fantastisk at få, for at vise ham frem på en anden måde. Han er hele mit liv, og jeg værdsætter ham så meget! Udover, at han er everything for me, så har han skubbet mig frem i livet og hjulpet mig på vej. Jeg har længe drømt om sådan et armbånd eller halskæde fra Jane Kønig, men har ikke haft råd pga. bor selv, og med den lave S.U bliver det en forhindring! Jeg tikker og beder for det, så jeg kan have min evige kærlighed med mig over alt.

    Bogstaver: K & J

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Eskildsen

    Jeg har ønsket mig denne halskæde i en uendelighed. Det er den eneste halskæde jeg kunne finde på at bytte ud med mit dagmarkors, som jeg har haft siden jeg var lille. Jeg har verdens bedste kæreste, og derfor synes jeg også, at jeg bør have hans forbogstav hængende om halsen hver dag. På min halskæde skal det være bogstaverne C og M
    Fantastisk blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der skulle uden tvivl stå et K og et J for mig og min lillesøster Josefine. Yderligere oplysning behøves ikke, du ved jo selv hvor fantastisk en søster kan være når du har Marie, og det er præcis sådan med min søster og jeg 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura Sørensen

    Jeg vil rigtig gerne give min søster denne halskæde, da hun er den person der betyder allermest for mig i hele verden. Hun har været der for mig når det har været hårdt, og selvom der er 7 år imellem os, er vi de bedste veninder. Jeg elsker hende forevigt, og det vil jeg gerne vise med denne halskæde. Please, det ville være det dejligste at vinde denne.
    L og L for Louise og Laura.

    Laura Sørensen
    laura.soerensen@live.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Hold nu kæft, en konkurrence!!! Du er jo for vild 🙂

    Anyway, S for Signe og A for Abdul. Min søde kæreste gav mig en mønt fra Rwanda (han er selv fra Tanzania) i fødselsdagsgave, hvor der er indgraveret A&S, og prikken over i’et ville da være sådan en (skide hamrende flot) halskæde ved siden af. Jeg elsker at have ham nær mit hjerte, når han i den virkelige verden er flere tusinder kilometer væk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en fin Give-Away.

    Hvis jeg vandt, skulle der stå C og C. For Cathrine og Casper, som er min brors navn. Min familie gennemgår lige pt. en skilsmisse og det er rigtig hårdt for os alle sammen. Men min lillebror og jeg vil altid have i hinanden, det ved jeg. Det vil jeg minde ham om – og også mig selv. Så når jeg føler mig alene, ville jeg altid huske det. Derfor skal jeg vinde den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

    Jeg synes da, at jeg skal vinde konkurrencen, fordi jeg så længe har haft kigget på den halskæde, som jeg har tænkt mig at dedikere til min elskede kæreste gennem flere år. Vi er netop flyttet sammen, og vi har det stadig som var vi nyforelskede! Derfor skal der stå L og S på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Svane

    Jeg vil super gerne vinde en Jane Kønig halskæde. Jeg har allerede haft en jeg fik af min kæreste i fødselsdagsgave men den blev desværre stjålet og jeg vil virkelig gerne have en ny! De er så smukke og simple, en perfekt måde at beskrive kærlighed på.
    Hvis jeg vinder en halskæde skal der står R og C i for mig og min kæreste.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine Funch

    Jeg ville elske at vinde en halskæde med bogstaverne A og J, som skal stå for Amalie og Josefine. Amalie er min storesøster, og jeg elsker hende noget så højt. Da vores far er syg med uhelbredelig kræft, er vi tætte som aldrig før, og denne halskæde ville være en fantastisk måde at hylde vores søsterbånd.

    – Josefine Funch
    josefinesofie@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Cortsen

    D & K – fordi min mand og har 5 års bryllupsdag her d 20/9 og dette kunne være sjovt at overraske ham med sådan en fin halskæde som en lille kærlighedserklæring 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Schlosser

    Uhm.. Jeg tror at de to bogstaver skulle være A og B. For mine to bedste veninder. Vi har ikke været bedste veninder længe, men på trods af det, har vi sgu opbygget et rigtig tæt venskab. Jeg tror aldrig at jeg har haft to bedre veninder. De betyder alverden for mig, og vi støtter hinanden i alt. Derfor vil jeg altid have dem på mig, også mens vi er skilt ad. Og det er så fin en tanke, med et lovetag armbånd, ja, armbåndet skulle det være. Og så er det flot!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mathilde

    åh jeg vil så utrolig gerne vinde denne halskkæde, ikke nok med at designet er fucking fedt, men så har mig og min kæreste årsdag imorgen. da jeg i sommerferien er flyttet væk fra ham, savner jeg har SÅ utroligt meget! så jeg håber virkelig at jeg kan vinde denne til at minde mig om ham. min plan er at jeg også skal købe et armbånd til ham… så ville jeg være et skridt nærmere målet 🙂 bogstaverne skal være J og M for

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Jeg vil super gerne vinde et lovetag

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pia sroka

    Der skal stå R og P,fordi mig og min kæreste har lige haft årsdag,og jeg har ønsket mig en meget længe. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Wolder

    Jeg har ønsket mig denne halskæde i rhodineret sølv så længe! Bogstaverne skulle være C for Camilla og M, for min kære bror Martin. Min bror er lige flyttet hjemmefra og jeg savner ham derfor rigtig meget. Jeg ved hvor meget din søster betyder for dig, så derfor er jeg sikker på at du forstår mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • E.

    Min søster og jeg er aldrig rigtigt kommet så fantastisk godt ud af det med hinanden, men for rigtig lang tid siden efterhånden så jeg en af Maries indlæg omkring jer to og jeres søskendebånd, og tænkte “hvor ville jeg gerne have det sådan med min søster”.
    Derfor begyndte jeg at spørge min søster om vi skulle se film sammen, drikke kaffe sammen og generelt bare hygge sammen. Dette begyndte hurtigt at blive en fast ting, og min søster fortalte mig, at hun altid havde savnet at have sådan et rigtig godt forhold til sin søster, hvor man kunne snakke om alt sammen, og så hun havde en at spørge til gode råds omkring alverdens ting.

    Nu hygger vi mindst tre gange om ugen, og har simpelthen fået den slags forhold, som ethvert søskendepar ville dø for – det ville jeg i hvert fald selv dengang jeg ikke selv havde det – og jeg har aldrig været gladere for min søster. Jeg ser hende virkelig som en af mine rigtig gode veninder, og hun er begyndt at betyde endnu mere for mig, end jeg havde troet hun kunne. Nu kan jeg slet ikke huske hvornår vi sidst har skændtes, og skænderier var altså hverdag for os engang.. Jeg glæder mig sådan til hendes konfirmation, for så kan jeg holde en tale, hvor jeg fortæller hende præcis hvor glad jeg er blevet for at have hende som søster.

    Jeg er så glad for at have fået en så fantastisk person så tæt ind på mit liv, og har lige siden jeg så dit R-L love tag armbånd haft den største lyst til at købe mig et med bogstaverne E og M. Dog har jeg en meget stram pengepung, og har haft nogle andre prioriteringer end et armbånd til 800 kr, selvom jeg har været inde og kigge på det et utal af gange efterhånden.
    Jeg flytter rigtig langt væk om ikke så forfærdeligt længe for at studere, og kommer så til at se min søster virkelig lidt i forhold til, hvad jeg gør nu. Derfor ville det være helt fantastisk for mig at vinde dette armbånd, da jeg så hver dag kan kigge på det og tænke på min søde søster.

    Krydser i hvert fald fingrene, og håber på, at du med tanke på dit og Maries forhold kan forstå min lyst til at have et armbånd til at symbolisere det at have en fantastisk søster. Knus fra E.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Hein

    jeg vil så gerne have et oxyderet armbånd med bogstaverne M og N for mig og min storesøster. hun er den vigtigste person i mit liv, og har så længe gerne ville have det armbånd 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Østergaard Jensen

    Ville elske at eje lovetag halskæden! Har kigget på den op til flere gange, så måtte bare deltage. Hvis jeg vinder skal der stå F og F, for farmor og farfar. Min farmor og farfar er mit et og alt, de støtter mig i alle beslutninger som jeg tager, og bakker mig op 100 %. Håber bare jeg vinder, har aldrig vundet noget før haha!
    Frederikke Østergaard Jensen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene

    Min søster har snart fødselsdag, og denne ville være perfekt til hende! Der skulle stå et L og M for henholdsvis mig og hende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Svane

    Er selv helt tosset med Jane Kønig, så må sige at det er en voldsom lækker give away 🙂
    Hvis jeg skulle være den heldige vinder, skulle det være mit og min søsters forbogstaver, hun betyder utrolig meget for mig, vi har altid haft et særlig tæt forhold. Men da jeg er flyttet bor vi nu langt fra hinanden, og ser desværre ikke hinanden så ofte som jeg gerne ville.. alligevel er hun den person der betyder allermest for mig 🙂

    Tak for en lækker blog, jeg nyder at følge med 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille Pullich

    Jeg kunne rigtig godt tænke på dette kærlighedsarmbånd som et minde til min bror 🙂 Vi har altid fra vi var små haft et tæt forhold, men her de sidste år hvor vi begge er blevet teenagere er vi kommet meget væk fra hinanden. Der har været skænderier og en masse højlydte ord kastet efter ham, jeg har nok været en irriterende lillesøster 🙁 Men nu hvor han er flyttet til Kina, savner jeg ham og ville ønske vores forhold kunne blive lige så godt som det har været. Selvom en halskæde med bogstaverne M&M (mads og mille) ikke ændre vores forhold, ville det være rart altid at have en del af ham hængende rundt om halsen, nu hvor han er på den anden side af jorden 🙁 Så håber jeg vinder denne halskæde rigtig meget!!! 🙂 Og super god blog forresten 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malou korpela

    Min søster er pt i Chicago for at studere, og skal være der i 6 mdr. Endnu. Jeg savner hende helt vildt, da hun er den person jeg kan fortælle alt til, og det er meget hårdt ikke bare at kunne snakke med hende hver dag. Hun er min bedre halvdel, Jeg ville så gerne vinde Lovetag halskæden, da jeg så kunne have en del af min søster med min at all times. L + M for Louise og Malou

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Kjærgaard Kriegbaum

    Jeg kunne så godt tænke mig det fine smukke da det vil være en lille reminder om min dejlige kæreste som pt. bor i Sydney. Vi har været kærester i 5 år og dette er tredje gang vi er fra hinanden i længere(+5 m.) tid pga. rejser, udveksling, arbejde osv. De to første gange har vi sat det lidt på standby. Nu hvor vi er sammen forstår jeg egentlig ikke hvorfor. Vi var nok bange for at ‘gå glip af ungdommens mange muligheder’. Denne gang føles det bare så rigtigt – jeg savner ham og ved, at intet kan komme imellem os. Tak for en hyggelig blog og en dejlig temauge. Bogstaverne skulle være A og K

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Bogstaverne skulle været et ‘M’ og et ‘J’ for min fantastiske kæreste, som har været her for mig gennem et langt og voldsomt sygeforløb.
    Han er fornyeligt flyttet til den anden ende af landet for at studere. Jeg savner ham meget.
    Hver gang jeg kigger på kæden, vil det være en evig reminder om hans trofasthed og vores kærlighed.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Katrine Hansen

    Åh, jeg synes bare, at hele love-tag-smykkeideen er virkelig fin. Sådan ét ville jeg meget gerne vinde. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bogstaverne skal være M og S – for henholdsvis mig og min kæreste. Han er i Afghanistan det næste halve år, og derfor vil jeg rigtig gerne vinde et lille “minde” om ham, som jeg kan bære om håndleddet hver dag. Det vil bringe et smil på mine læber i en ellers lidt mørk tid 🙂 Du ved jo sikkert, hvilken følelse jeg sidder med – Kan huske jeg engang læste, at din far var udsendt på et tidspunkt.

    Det er en virkelig fin giveaway med en præmie, jeg har ønsket mig længe!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Kristensen

    Det sidste først, bliver jeg den heldige skal der være et D og et N på mine tags, det er min datters og min kærestes forbogstaver.

    Hmm hvorfor skal jeg vinde?… bum bum…
    – er arbejdsløs
    – har psoriasis udbrud, så jeg har mistet halvdelen af mit hår
    – min eksemsygdom er i udbrud = eksem på hals og arme, måske halskæden kan gøre det mindre synligt.
    – en står på min ønskeliste, men som følge af arbejdsløshed hår jeg ikke råd til at købe den.

    Den er super fed – ikke need to have .- men total NICE to have..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Katrine Hansen

    Åh, jeg synes bare, at hele love-tagideen er så fin. Sådan ét ville jeg virkelig gerne vinde, og bogstaverne skulle være M og S. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Henriksen

    Tro det eller ej, drømmer sødt om Jane Königs smykker om natten. Men min typiske teenage-økonomi rækker desværre ikke til “mindre drømmekøb” længere. Og tro mig, om jeg ikke lige spjættede lidt i stolen, da jeg så du havde en give away! Jeg ville være gudsbenået, hvis jeg vandt.
    Jeg ville have bogstaverne S og T, som selvfølgelig står for min kæreste og jeg – og vores første 10 måneder sammen. Lyder rimelig kliché klamt, og førhen var jeg stor modstander af kæreste tags – men nu når jeg selv står i en stor (og min første) forelskelse, så synes jeg det er den dejligste og sødeste måde at udtrykke vores ungdommelige kærligheds-vibes på.
    Kort sagt; så ville jeg ærligtalt blive meget meget glad. Mere grund er der vel ikke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gina pilgaard

    Super fedt med sådan en give away! Jeg er mega fan af Jane Køring vil gerne selv være smykke designer. Jeg elsker hendes stil og design. Jegc vil rigtigt gerne vinde, da jeg ikke selv har råd pt til en halskæde..
    Hvis jeg var så heldig at vinde kunne jeg godt tænker mig bogstaverne Y og M for you and me.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har længe ønsket mig armbåndet og da jeg lige er flyttet til New York hvor jeg skal arbejde i et år, er jeg meget langt væk fra min søde kæreste. Derfor kunne det være en super god måde altid at have ham med mig, for jeg savner ham rigtig meget og det er noget hårdere end jeg troede. Bogstaverne skulle derfor være forbogstaverne i vores navne E og S.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg ville så gerne vinde dette helt fantastisk, smukke smykke, har selv siddet og savlet over det! Jeg ville have L og S til at stå der på, for min mors og fars navn, da jeg elsker dem over alt på jorden!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hvis jeg vandt skulle bogstaverne være M og T for Maria og Teresa, Teresa er lige taget på efterskole og hun er min bedste veninde, nabo og kollega eller det næste års tid er hun vel kun det første;) Jeg savner hende utroligt meget, for selvom jeg har andre skønne veninde, er det ikke helt det samme. Derfor ville det være dejligt at kunne have et armbånd vi kunne kigge på når savnet blev stort:-)

    Maria3007@live.com
    Maria Christiansen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil gerne hylde kærligheden til min mor og far, og dermed få deres initialer (H og J) i en halskæde.
    Jeg har et virkelig stærkt forhold til mine forældre, som betyder intet mindre end alt for mig på denne jord. Jeg står og skal til at flytte hjemmefra, og kunne derfor godt tænke mig at ‘tage dem med mig’ i form af denne smukke halskæde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine Petersen

    Mit allerstørste ønske er den smukke love tag halskæde fra jane kønigsom, med bogstaver M og J, J for josephine og M for min dejlige kæreste Malte. har gjort mig gladere end nogen anden.
    Jeg har lige som dig min søde Lærke, haft sociale problemer, men hvilket er noget der hører fortiden til, dog vil der altid være en lille stemme i baghovedet der nok skal minde én om, at folk ikke har syntes om en o.s.v.. Dette har jeg kæmpet med i flere år, indtil jeg kom ud for en presset og voldsom seksuel oplevelse hvor jeg ligesiden har haft berørelsesangst. Dette er noget jeg ligeledes har kæmpet med længe og gået til læge og hele moletjavsen.. Men jeg mødte min skønne kæreste i 1.g, ligesom dig og Rasmus og lige siden har alt været som det burde. Jeg synes at han fortjener at vide hvor højt jeg elsker ham og jeg ville så gerne bærer hans forbogstav om min hals til evigt minde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • josephine østergaard

    jeg vil rigtig gerne vinde lovetag halvskæden, den skal stå for mig og min kæreste mads, “m og j” som jeg elsker meget højt. jeg elsker love tag halvskæden og ville blive lykkelig med sådan en om halsen <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

    Hej smukke søde Lærke.
    Mit allerstørste ønske er denne smukke kreering fra Jane König, men bogstaverne J og M, for min kæreste og jeg’s forbogstaverne.
    Jeg ville elske at kunne hylde ham ved at bærer hans forbogstav og min hals til evig tid.
    Han er for mig, det der betyder allermest. Jeg har brugt mange år på, at kæmpe med sociale problemer og flere samtaler med skolelærere og ledere i folkeskolen, og senere hen, på grund af pres på seksual hvis, har lidt af berørelses angst. Men jeg mødte min nuværende kæreste i 1.g på næstved gymnasium hvor vi gik i klasse sammen, forandrede det hele sig. Han har støttet mig som ingen anden og kommet hjem til mig om natten jeg ved ikke hvor mange gange for at trøste mig, når en eller anden har sagt noget jeg ikke kunne håndtere eller var for sensitiv til. Og det vil jeg gerne takke ham for! Og jeg vil gerne vise min kærlighed, min stolthed over ham og min hyldest til ham ved som sagt at kunne bærer hans forbogstav! Udover dette og af mere egoistiske grunde, vil jeg på min egen lille forskruede måde altid have min skat ved mit hjerte.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Thaysen

    Kære Lærke.

    Vil lige starte med at sige, at jeg synes, det har været en rigtig herlig uge. Kærlighed er da for vildt, og kan være noget af det dejligste. Masser af kærlighed til dig også.

    Hmm… Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg vælge et armbånd med bogstaverne N og C. N for min kæreste Niels, og C for mit navn.
    Det sidste halve år har min kæreste arbejdet i Spanien (oh yeah, long live long distance relationships).. Vi har dog været så heldige at se hinanden et par gange. Om lidt over en uge skal jeg så til Sydamerika og arbejde som frivillig. Jeg skal være afsted i 8 måneder, og det betyder så, ja, at vi ikke kommer til at se hinanden i 8-9 måneder (long live long distance x2!). Det bliver helt forfærdeligt. Og hårdt. Og jeg glæder mig allerede til at se ham igen. Et lovetag armbånd ville selvfølgelig ikke være det samme som at have ham fysisk ved min side (heldigvis, hvad skulle jeg ellers med ham??), men jeg ville alligevel føle, at han var hos mig hele tiden.

    Anyways… fantastisk måde at afslutte ugen på. Du har en dejlig blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Jørgensen

    Hvis jeg vandt halskæden, skulle der være et enkelt vedhæng med bogstavet M for Maria. Jeg synes halskæden er fantastisk smuk, men da jeg lever det vilde singleliv(ha)… Er der kun brug for ét enkelt vedhæng. Jeg synes idéen med et love tag er så fint, og jeg håber virkelig jeg vinder 🙂

    Navn: Maria Johanne Jørgensen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma aaskov

    Hej Lærke
    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde denne smukke halskæde, skulle jeg have bogstaverne E og M. Jeg er tvilling og har verdens aller dejligste tvilling og bedste veninde altid ved min side. Jeg er et udpræget familie menneske og har samtidig en lillebror, som er en rigtig efternøler og han er jordens kærligere dreng. Jeg vil derfor så utrolig gerne have initialerne på de to mest betydningsfulde mennesker i min hverdag hængende rundt om min hals.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Tryk

    Jeg vil gerne vinde, fordi der som andre har skrevet er så mange måder at vise folk man elsker dem på! jeg har 2 brødre med der starter med M og mig selv som starter med N så det ville være de to bogstaver jeg ville have + min bedste veninde også starter med M, så der ville være lidt at skifte mellem 🙂 Det er et fantastisk flot smykke og jeg ville elske at have den hængende om min hals! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara

    Jeg skal vinde halskæden, da jeg har absolut ingen penge til selvforkælelse det næste lange stykke tid, men heller ikke tid til at tjene nogen. Derudover har jeg gået og sukket over Jane Koenigs love tag i alt for lang tid og mangler nogle gode hverdagssmykker!
    Bogstaverne skulle være C og E
    Clara Knudsen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Loulou Wittenburg

    Min dejlige kæreste bor i København, og jeg bor i Middelfart. Så vi pendler frem og tilbage, og skyper alt hvad vi kan ind til jeg er færdig med gymnasiet til næste år, og flytter til København. Jeg ved, at du også har en rigtig dejlig kæreste, så jeg er sikker på, at du også ved, hvor hårdt det er, at være væk ens livs kærlighed. Det er rigtig hårdt, og det ville være fantastiske at have en så smuk kæreste, med vores navne så tæt på hjertet hver dag. Bogstaverne er L og W for Loulou og William. Håber virkelig jeg vinder! Du er for sød Lærke. Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde Kirstine

    Er så vild med halskæden! På mit skulle der stå S for Sally min aller bedste veninde , og M for mig selv, Mathilde. Hun er verdens bedste veninde, som har været det lige siden vi var helt små. Hun er den veninde jeg elsker aller højest og ville elske at gå rundt med en halskæde med vores initialer i. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    De bedste ting i verden, opleves med hjertet! Derfor vil jeg elske at kunne gå med dette smykke hver dag, som et symbol for min kærlighed til helten i mit liv. (E&M)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Andersen

    Jeg ville blive rigtig glad for smykket, som skal være for min kæreste og jeg. Vi har gået i klasse sammen hele vores gymnasietid, og blev kærester en måned efter, vi startede. Han har været en rigtig stor støtte i alle 3 år, og nu da vi begge er blevet studenter, starter nye kapitler, som jeg glæder mig til at opleve sammen med ham. På smykket skal der stå D for Ditte og C for Christoffer.

    Kh Ditte (dittepa@live.dk)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Simonsen

    Dette er muligvis totalt kliché, men min kæreste gav mig i studentergave+fødselsdagsgave mig en tur til Paris! Det er det vildeste, og jeg kan stadig ikke fatte, at vi faktisk skal til Paris som to turtelduer til oktober! Selvfølgelig skal bogstaverne være J og J for Jonas min kæreste og mig selv Julie, da det helt klart ville pynte på turen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Juel Mauritzen

    Jeg har liket det hele nu, så nu må jeg i sving med at vinde! Ej, haha, jeg har gået om drømt om et lovetag armbånd i sterling sølv i rigtig, rigtig lang tid nu, så jeg krydser selvfølgelig fingre! Grunden til, at det skal være mig der skal vinde, er fordi jeg vil have et langvarigt minde på mit håndled, som ikke skal være i form af en tatovering, om mine elskede forældre. Initialerne skal derfor være “P” som Per og “H” som Hanne. Siden jeg var 10 måneder, har de ikke været sammen. Jeg bor med min mor ca. 300 km. væk fra min far, og jeg har tit gået og tænkt på, hvordan det kunne have været, hvis de havde været sammen. Jeg har aldrig oplevet den “ægte” familie med to forældre under samme tag, og jeg er utrolig ked af, at vi alle skal være så langt væk fra hinanden. Jeg elsker dem begge to, og de er heldigvis gode venner. dog er afstanden svær for mig. Armbåndet skal derfor være et symbol på min kærlighed til mine elskede forældre, som begge to har hver deres meget specielle værdier, som jeg værdsætter og holder af! Og sidst, så skal armbåndet minde mig om alle de herlige minder, som jeg har haft med dem begge og hver for sig. Jeg vil have dem samlet, og jeg vil have dem hos mig. Det lyder lidt sukkersødt, når det “kun” er et armbånd, vi taler om, men det kan dog godt have en meget stor betydning.
    Jeg krydser fingre!

    Fra Nanna Juel Mauritzen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Andersen

    Jeg kæmper, som du har kæmpet, med en spiseforstyrrelse. I den forbindelse har mine to yngre søskende været en kæmpe støtte og et L, som begge deres navne starter med, skal derfor pryde min halskæde sammen med et B for min fantastiske far (mor hænger der allerede).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Hvis jeg er så ekstremt heldig at vinde, ville jeg elske at gå med et armbånd med bogstaverne M og E for min kæreste og jeg. Vi havde 1 årsdag i går og han er præcis som din Rasmus! Jeg føler mig som verdens heldigste pige. At kunne smile flere gange dagligt ved synet af det smukke smykke om mit håndled, ville være det bedste! Krydser mine fingre

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hannah

    Årh en lækker giveaway!

    Jeg skal vinde et lovetag smykke så jeg kan forære (eller rettere sende) det til min bedste veninde der er taget et år til Brasilien (og som jeg saaavner). Der skal selvfølgelig stå C og H på – som er vores forbogstaver! Og så kan vi også match da jeg har en halskæde med samme bogstaver <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg liker og og følger 🙂
    Jeg vil gerne vinde lovetag halskæden da jeg syntes enkelheden ved smykket er så smukt
    Hvis jeg vinder vil jeg gerne have et X og et D, da jeg endnu ikke har fundet ud af hvem jeg skal dele min kærlighed med. Så x’et står for den ukendte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sigrid

    Den halskæde er så fin og jeg elsker kærligheds-konceptet! Hvis jeg er den heldige vinder skal bogstaverne være L og S, for mig og min søde kæreste. Vi har snart været sammen i 3 år, siden jeg var 14, så det ville betyde utroligt meget for mig at kunne bære en halskæde på vores årsdag der repræsenterede vores kærlighed til hinanden igennem så lang tid 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

    Årh, denne smukke halskæde har været på ønskesedlen længe!

    Hvis jeg vinder skal bogstaverne på halskæden være F og D, for min søster og jeg selv.
    Efter vores forældres skilsmisse sidste år har vi været rigtig meget igennem. Vi har haft rigtig mange hårde tider og har kæmpet mange kampe sammen – og denne halskæde ville være et bevis på at vi kan alt når vi er sammen. Vores forhold er blevet endnu stærkere end det var før, og halskæden ville den perfekte gave til min fantastiske søster og bedste ven.
    Med en søster er man aldrig alene – og det skal min søster vide!
    Krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Fordi et så smukt og enkelt armbånd kan rumme så mange følelser på en gang. Det ville ku’ være et minde om min mand, vores kærlighed og om de forhindringer vores kærlighed har overkommet igennem årenes løb. C + M

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne S

    Jeg vil så gerne vinde en hvor der står L og A, for Anne og Lau. Min kæreste og jeg har et årsdag den 21. September og det ville bare være så smukt hvis jeg kunne vise ham halskæden med vores initialer på, når vi skal ud at spise.
    Jeg håber virkelig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Kjær

    Jeg har i lang tid ønsket mig den halskæde, så hvis jeg er så heldig at vinde, skal der stå K og J på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal vinde af mange grunde. For det første fik jeg stjålet alle mine sølvsmykker på ferie, så det ville være dejligt at få et bidrag. For det andet er jeg en trofast læser, der måske også over lidt over stregen som stalker. Og for det tredje fordi jeg slet ikke kan være med i alt det kærlighed. Det eneste kærlighed jeg får er gennem chokolade. Så lad mig please elske dette smykke!

    Bogstaverne skal forresten være K og J. For min søster og min mor. De giver mig også kærlighed…. Sometimes.

    Nanna kopp
    Nannakopp@live.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Madsen

    Af alle de fine begrundelser på, hvorfor vi hver især ønsker os den smukke halskæde fra Jane Kønig, vil min besked blot være en blandt mange gode. Jeg har hverken en syg bedstemor eller en veninde jeg ikke ser så tit, men jeg har derimod en fantastisk kæreste som jeg elsker rigtig højt! Som du sikkert selv ved fra dit forhold med Rasmus, så er der ikke grænser for, hvor meget kærlighed til sin kæreste man ønsker at vise. Så derfor ville jeg blive SÅ glad for en halskæde med bogstaverne J og S for Jonas og Sofie.

    Sofie Madsen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Nørgaard

    Den giveaway har jeg ventet længe på!
    Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at få et smykke, der symboliserer min kærlighed til mine to yngre brødre og båndet imellem os. Jeg kunne derfor godt tænke mig, at der på det ene vedhæng skulle stå tallet 3 og på det andet bogstavet J. Da vi alle 3 starter med J. Det er mit største materielle ønske lige nu og har været det i lang tid.
    Jeg håber VIRKELIG, jeg vinder. Mine søskende er noget af det vigtigste i hele verden, og jeg vil hellere end gerne have dem hængende om halsen hver dag, så de altid er dejligt tæt på mit hjerte (en lille kliché eller to skader aldrig!) 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Madsen

    Af alle de fine begrundelser på, hvorfor vi hver især ønsker os den smukke halskæde fra Jane Kønig, vil min besked blot være en blandt mange gode. Jeg har hverken en syg bedstemor eller en veninde jeg ikke ser så tit, men jeg har derimod en fantastisk kæreste som jeg elsker rigtig højt! Som du sikkert selv ved fra dit forhold med Rasmus, så er der ikke grænser for, hvor meget kærlighed til sin kæreste man ønsker at vise. Så derfor ville jeg blive SÅ glad for en halskæde i guld med bogstaverne J og S for Jonas og Sofie.

    Sofie Madsen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Østergaard

    Jeg ønsker at vinde et Jane Kønig Lovetag armbånd med bogstaverne C og M, som er mit og min kærestes forbogstaver. Jeg vil gerne vinde, fordi jeg længe har ønsket mig dette smykke. Min kæreste og jeg er lige begyndt i 1.G og har været sammen i lidt over halvandet år, og jeg vil gerne have noget på mit håndled, som hver dag minder mig om, hvor meget jeg elsker ham og hvor meget jeg ønsker vores forhold skal vare ved <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Clausen

    Jeg vil så gerne vinde denne her halskæde! Har kigget på den SÅ længe, men har ikke haft pengene til at købe den desværre 🙁 Dog ville det være en perfekt tidspunkt nu, da min kæreste og jeg har årsdag lige om lidt 🙂

    Bogstaverne skal være et A og et L, og jeg kunne godt tænke mig halskæden hvis jeg var så heldig at vinde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alina Bak Koch

    Jeg vil rigtig gerne vinde et lovetag armbånd, med mine to bedste veninders forbogstaver M & A . Jeg krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

    Årh ville elske at få en love-tag halskæde, det har altid været mit ynglings smykke fra Jane kønig. Hvis det var mig der vandt, ville jeg gerne have et R for mit navn og et G for min mors navn ❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde Lerche

    Jeg vil virkelig gerne vinde en lovetag halskæde, hvor det skulle være forbogstaverne for min lillebror – W, og mit navn – M.

    Han har siden starten af sommerferien haft et par blodpropper i benene (han lider af en medfødt sygdom), og har haft det rigtig svært. Det går meget bedre lige pt, og lægerne er positive omkring det, men det var de også sidste gang, hvor han så efterfølgende bare fik en ny og værre blodprop…
    Jeg vil gerne vinde denne halskæde, da det vil betyde meget for mig, og så jeg altid kan have min lillebror tæt på mig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Det skal være mig fordi at jeg i dag, har 4 års dag med min kæreste. Han bor på Sjælland og jeg i Jylland, så jeg syntes at det er fantastisk at vi har overlevet så længe 🙂

    Bogstaverne skal være; E og S 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Foxmar

    Jeg kunne godt tænke mig et armbånd med mine søskendes navne. Jeg mistede min bror for 2 år siden og derfor ville en lille reminder om hvor højt jeg savner og elsker ham være dejligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

    Jeg har rundet et år sammen med den skønneste fyr på jorden. Jeg har lææænge kigget på halskæden. Jeg synes den er så fin!
    Hvis jeg vandt skulle der stå M for min kæreste og A for mit eget navn. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Fischer

    Halskæden har jeg længet sukket over, og skal være et symbol for min kærlighed til min skønne lillebror! Vi har begge to travle hverdage, og det ville derfor være rart altid at kunne have ham med mig. Derfor ønsker jeg mig initialerne som N og J.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg vælge et armbånd med bogstaverne F og L for Lene og Flemming, som er mine forældre. Mine forældre er de to personer, der har været der aller mest for mig og kæmpet aller mest for mig i hele verdenen. De har fået mig op at stå igen efter den lange deprimerende vinter! De har gjort alt for mig! De gør alt for mig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Jørgensen

    Jeg vil VILDT gerne vinde love tag halskæden fra Jane König i sølv !!

    Bogstaverne skal være F og T og mine 2 dejlige brødre Thomas og Frederik.. Vi har et rigtig godt forhold men bare dårlige til at sige til hinanden at vi elsker hinanden og holder af hinanden.. Derfor tror jeg det vil være rigtig symbol og noget der også betyder noget for dem..

    Knus Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja Christine

    Jeg ville vælge to m’er (vi hedder begge Maja), for min bedste veninde og jeg, der har kendt hinanden i 18 år 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Jeg skal vinde fordi jeg længe har ønsket mig halskæden. Bogstaverne skal være S og M for mit og min brors navn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Grønning Mikkelsen

    Jeg vil elske at få love-tag smykke i oxideret sølv. På det ene love-tag skal der stå k og det andet love-tag et spørgsmålstegn, da jeg ikke har fundet ham endnu 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa Bilgrav

    For det første er halskæden super smuk! Dog vil jeg gerne have haldskæden med bokstaverne L og H, så jeg kan give den til min søster. Hun er syg og har snart fødselsdag, hvilket hun nok også kommer til at ligge syg på, derfor ville det være en utrolig sød gave at kunne give hende. Desuden betyder min søster også utrolig meget for mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde Lerche

    Hej Lærke 🙂

    Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at vinde en lovetag armbånd, med bogstaverne M – for mit eget navn, og W – for min lillebror William.
    Min lillebror har siden maj været rigtig syg, og haft en masse blodpropper i sine ben. Han lider af en medfødt sygdom, som gør, at han får det.
    Min bror betyder selvfølgelig enorm meget for mig, og med et armbånd, vil jeg altid have ham tæt på mig, lige meget hvad der sker <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Vester

    Jeg skal vinde fordi jeg til oktober tager 3 måneder til Indien og Nepal og vil derfor gerne have halskæden med, så jeg hele tiden har mine fantastiske søstre med mig – så derfor skal bogstaverne være S og A for henholdsvis min tvillingsøster og lille søster <3 Btw. en vildt fed giveaway her i kærlighedsugen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Beiner

    Jeg vil super gerne have love tag halskæden med bogstaverne S og D, fordi det er min kærestes og mit forbogstav. Vi har snart 12 måneder, men vi ses desværre ikke så ofte. Jeg vil super gerne have halsæden så jeg kan bære vores forhold over alt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Hvis jeg vinder, skal bogstaverne være D og C.

    Min kæreste og jeg bor et godt stykke fra hinanden, og det er derfor begrænset hvor tit vi ses.. Dog har vi holdt sammen i 2 år, og jeg elsker ham mere og mere for hver dag der går. Vi forsøger at gøre så meget vi kan for hinanden. Jeg ville elske at få denne halskæde, da det for mig, er en måde at holde ham tæt til mig. Jeg fik en ring af ham da han spurgte om vi skulle være kærester, og jeg har båret den hver dag siden. Halskæden ville være et godt match.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sofie

    Fordi jeg er verdens heldigste pige, med en kæreste der vil gøre alt for mig. Derfor ville jeg være lykkelig hvis den halskæde sad om min hals ! 🙂 J + S
    Har liket og fulgt det man skal 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Øgaard Petersen

    Hej !

    Jeg ville ELSKE at være den heldige vinder lovetag smykket, i oxideret sølv, med bogstaverne M – for mig eget navn, og S – for min bedste veninde Sara.
    Hun er den mest fantastiske person, og har hjulpet mig igennem alting. Det er ikke bare en “normalt” venindeforhold vi har sammen. Det er noget helt specielt.
    Har været så heldig at få lov at bo hos hende de sidste par dage, da jeg er uvenner med mine forældre.
    Jeg kan ikke forstille mig en hverdag uden hende, og hendes støtte.
    Med den halskæde vil jeg altid have hende tæt på mig, selv hvis vi er lang fra hinanden <3

    Kram.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    At have sin kærlighed tæt på er meget vigtigt. Desværre for mig er jeg i et langdistanceforhold, da min kæreste har valgt at bosætte sig i Holland. At vinde en lovetaghalskæde ville betyde alt, så han er nær mit hjerte hver dag.
    Bogstaverne skulle være C og J!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg elsker lovetag halskæden og har længe gerne ville have en, som et symbol på min kærlighed til min kæreste. Vi er begge studerende, og har ikke mange penge at gøre med, så derfor ville det betyde meget for mig at vinde, så jeg kan overraske min kæreste med at jeg har vores initialer om halsen, og vise verden at jeg elsker ham. Initialerne skulle så være L og N 🙂
    Louisehede1989@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andrea S.

    Hej Lærke!
    Allerførst hvor er det en smuk giveaway du har lavet! Det er virkelig generøst! Og der er virkelig mange som jeg synes burde vinde, der er så mange smukke historier.

    Men hvis det blev mig, så vill jeg have halskæden med et E og et A. E for Ellen som er min mormors navn, og A for mit eget navn. Jeg har læst dit indlæg om din farmor, og det var utroligt smukt. Jeg selv har min mormor, som betyder alt i verden for mig. Hun er virkelig ét af de smukkeste mennesker jeg kender, både udenpå men bestemt også indeni. Hun sætter aldrig sig selv før nogen anden, og hun gør alt hvad hun kan for at hjælpe. Min mor sidder i kørestol, og vi har til tider haft nogle hårde perioder hvor min mor har haft brækkede ben, en hjerneblødning osv. Og selvom min mormor er 85 år, så er hun der bare! Hun tropper op og hun gør mere end hvad hun burde for os. Det kalder jeg virkelig betingelsesløs kærlighed! Min mormor har rigtig mange børnebørn, men min tvillingebror og jeg er min. 10 år yngre end de andre. Vi har altid haft utroligt meget at gøre med hende, og jeg bliver nogen gange trist over, at jeg ikke “når” at have hende hos mig i lige så mange år som alle de andre. Godt nok er hun 85 år, men hun holder sig godt! Dog er der jo ingen der lever for evigt, og jeg er så angst for døden.
    Så dette lovetag ville være en fantastisk ting at få, for hele tiden at have min mormor hos mig. Også selvom vi stadig bruger massere af tid sammen, så kan de minder leve videre vha. lovetagget, når hun en dag er væk. Jeg elsker hende over alt på jorden, og det ville være en smuk gestus til hende synes jeg. Den skulle være i sølv hvis nu.

    Igen – smukt indlæg Lærke!
    // Andrea

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tamara Thompson

    Fordi jeg har et helt unikt forhold til min søster, ligesom dig og Marie har. Derfor er det selvfølgelig mig der skal vinde den halskæde med min søsters navn i og mit, Tamara og Natascha 🙂 (og oven i hatten ELSKER jeg Jane Kønig det er bare svært at få råd til, når man er på SU)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria Hollnagel

    Hej Lærke!

    Jeg synes simpelthen at den er så fin! Min kæreste og jeg har faktisk slået op for et stykke tid siden, så er egentlig single. Jeg ved godt at den normalt symboliserer kærligheden mellem et kærestepar, men jeg ønsker at den skal symbolisere en kærlighed, jeg ved aldrig dør; kærligheden til min højt elskede mor, der netop er blevet kureret for kræft. Synes det ville være en super fin hyldest (eller hvad man nu siger) til hvor meget hun betyder for mig! Derfor kunne jeg godt tænke mig et armbånd med bogstaverne M og M.

    Knus Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Østergaard

    Jeg ønsker at vinde et Jane Kønig Lovetag armbånd med bogstaverne C og M, som er mit og min kærestes forbogstaver. Jeg har i lang tid ønsket mig dette smykke, men ikke fået investeret i det endnu.
    Min kæreste og jeg har nu været sammen i snart 2 år, og vi er lige startet i 1.G. Jeg ville elske at bære et smykke, som hver dag kunne minde mig om, hvor meget jeg elsker ham og hvor meget jeg ønsker vores forhold skal vare ved. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emil Pedersen

    Min søde kæreste ville elske at få denne halskæde, med bogstaverne E&M. Det ville perfekt hvis jeg vandt den, så jeg kunne give den til hende, hun ville blive over lykkelig! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Louise Ferdinandsen

    Hej Lærke!
    Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne halskæde med bogstaverne S (for Siri) og M (for Marie Louise) fordi, Siri er min bedste veninde, min største inspiration og min soulmate. Det er sådan, at vi tit er forskellige steder, og så kunne vi alligevel have hinanden med os. Vi er på en måde hinandens lykkeamuletter.
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Hej Lærke,

    Først og fremmest vil jeg blot sige, at jeg synes det er super fedt at du laver denne give-away, er sikker på at der er mange der sidder og håber på at vinde inklusiv mig selv! Jeg har ønsket mig dette smykke, lige siden din søster bloggede om det for første gang!

    Jeg vil gerne vinde dette love-tag smukke, så jeg kan gå med det hver dag, som et symbol på mig og min kærestes kærlighed. Vi har været sammen i 4 år, og vores kærlighed bliver på ingen måde mindre for hver dag der går. Det spøjse ved vores forhold er, at vi kom sammen da jeg var 13 år og han 17 år. På trods af mange fordomme og diskussioner med både venner og familie, har vi dog stadig holdt. Han er ikke kun min kæreste, han er også min bedste ven og min klippe. Desværre forholder det sig sådan, at han til august skal i militæret i 8 måneder, hvor jeg næppe kommer til at se ham meget – vi skal nok holde, men selvfølgelig er det aldrig sjovt at være væk fra den man elsker.

    Nu skal dette ikke udvikle sig til en kærlighedsroman. Jeg vil gerne vinde, da jeg så altid kan gå med smykket til minde om ham og til minde om vores kærlighed. Jeg krydser virkelig fingre, og selv hvis jeg ikke vinder, gør du i hvert fald én person glad med denne konkurrence og selvom jeg ikke vinder her, føler jeg stadig at jeg har vundet, fordi jeg har fundet den bedste kæreste jeg nogensinde kunne ønske mig!

    Bogstaverne skulle være E og A <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Johansen

    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde ville jeg gerne have at der skulle stå M og J som er min søsters og mine forbogstaver. Vi kan desværre ikke “prale” af, at vi altid har haft et godt søsterforhold, indtil for nogle måneder siden. Vi har endeligt accepteret hinandens forskelligheder og vi har det fantastisk sammen nu hvor vi er helt afslappede i hinandens selskab! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • God konkurrence.
    Jeg liker både her og der – og vinder jeg, skal der stå to E’er. Et for hvert af mine børn (altså fordi begge deres navne starter med E, forstås!)

    Mvh
    Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Trans

    Jeg ville dele et smukt armbånd, med en jeg elsker at dele ting med. Nemlig min søster. Jeg kan kun forklare mit og hendes forhold, på samme måde som du forklarer dit og Maries! Min søster er (også) verdens bedste. R + M

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Virkelig en dejlig konkurrence. 
    Jeg ville vælge et armbånd i sølv eller oxyderet med bogstaverne M for Marie og J for Julie. 

    Det er min søsters og mit navn. Der er seks års forskel på min søster og jeg, men hun har altid været min bedsteveninde. Jeg har altid set op til hende, og man kan ikke andet end være stolt af hende. Vi er der altid for hinanden og det er os mod resten af verdenen. 

    Jeg ville elske at have et armbånd med vores forbogstaver, da hun så altid vil være med mig og jeg vil kunne tænke på hende hver gang jeg kigger på armbåndet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Hald

    Har gjort det hele som er krævet og krydser fingrer! har så længe sukket over det smukke armbånd i sølv! Bogstaverne skulle være J og N. N for mig selv, Nikita, og J for Jeppe min kæreste. Han var virkelig støttet mig i en svær tid og løfter altid mit humør, hvilket jeg tror du kender til 😉 Han er en ven og kæreste i verdensklasse, og ville elske at vinde armbåndet som ekstra bevis på vores kærlighed. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er så vild med Jane Køning smykkerne og den LoveTag halskæde har jeg sukket længe over så derfor syntes jeg at jeg skulle vinde.

    -Anette
    Gruzlie(a)hotmail(dot)com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Åh, hvor er det altså fint!
    Jeg er enebarn og har det tætteste forhold med min mor, har altid snakket med hende om alting, fordi jeg ikke har nogen søskende. Hun er den der betyder allermest for mig i hele verden! Derfor hendes og mit forbogstav J og T 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal være mig fordi jeg savner en at dele mit navn med. Jeg vil derfor gerne have A og M fordi min bedste veninde hedder Mette. Hun er det vigtigste i mit liv og når man ingen kæreste har finder man intet tættere på sit hjerte end hende!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina K

    Jeg ville vælge mine ungers initialer, fordi de er de dejligste.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Amalie Clausen

    Ih en fed giveaway!
    Jeg ville have bogstaverne C og L. Det er forbogstaverne på mig og min lillesøster. hun betyder utrolig meget for mig, så det ville være en dejlig halskæde at gå rundt med! 🙂
    Mvh Caroline Amalie Clausen
    tigerdyr107@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg vil gerne vinde et lovetag armbånd, med initialerne for de mennesker der betyder aller mest i verden for mig: mor og far. De er de mest kærlige mennesker der findes, og jeg er evigt taknemmelig for deres støtte, og for altid at få mig til at grine og blive i godt humør. Jeg er taknemmelig for alt de har givet mig, f.eks. arbejdet hårdt for at have råd til jeg kom på efterskole, og fik det bedste år i mit liv. Tak mor og far!
    Initialerne er B & H

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Holst

    Jeg ville gerne vinde halskæden med bogstaverne S og R, da det står for min søsters og mit navn. Jeg elsker min søster rigtig meget, og vi kommet så godt ud af det med hinanden. Desværre bor hun i Århus og jeg i København, og vi ses derfor sjældent, og jeg savner hende hele tiden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Sikken en fin konkurrence og kan kun give dig ret i at Jane Kønig laver så smukke smykker! Ville elske at vinde denne fine konkurrence. I min skulle der stå A og C, et A for min bedste veninde Anna og et C for mig, Caroline. 🙂 En veninde kærlighedserklæring til en vidunderlig pige!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie B

    Jeg sidder lige nu i USA som udvekslingsstudent. Jeg har kun været her i lidt mere end en uge, men jeg savner allerede min mor helt vildt meget. Jeg er sikker på, at jeg nok skal få det vildeste år herover, men savnet til min mor er enormt. Derfor vil det betyde rigtig meget for mig, at have en del af hende hængende om min hals. Hendes navn er Charlotte, så derfor skulle de to bogstaver være C og J. For helt tåre i øjenene bare af, at skrive det her.

    -:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    De er så fine de halskæder og har længe gerne ville have en. Mit navn lidt tæt på hjertet 🙂
    Hvis jeg er den heldige, så skal der stå I og W 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Riisager

    Jeg er netop kommet på efterskole og ville elske at gå med en halskæde med med bogstaverne S og J, for mine lillebrødre Simon og Jonas. Desuden kunne det også stå for mig (Sarah), og min flirt. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Victoria

    Når du nu laver denne giveaway i forbindelse med kærligheds-ugen, vil jeg da dedikere denne ”hvorfor skal jeg vinde halskæden” kommentaren til min mormor og morfar. De er de bedste mennesker og jeg elsker dem over alt på jorden! De modtager mig altid med åbne arme og smider (næsten bogstaveligtalt) alt de har i hænderne for at hjælpe mig. Min mormor hedder Halina og min morfar hedder Jóse, så derfor vil jeg gerne have ‘H’ og ‘J’ stående på min love-tag halskæde.

    Hilsen Stephanie 🙂

    Ps. jeg følger allerede Jane Køning på facebook, og dig på bloglovin og facebook.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Vejlstrup

    Jeg ville ønske mig at have mine sønner tæt på mig hver dag , derfor en med T (Tristan) og N (Noah).
    Jeg skal vinde fordi jeg har fundet ud af, at mine børn gør mig hel (ja, det lyder som en kliche, men det er sådan det er) De er mit et og alt og ville elske at kunne tænke på dem ved at have deres navne i en flot kæde hver eneste dag

    🙂

    Mvh Eva Vejlstrup

    eva_vejlstrup@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamille Parsgaard

    Der er slet ingen tvivl om hvilke bogstaver der skulle pryde taggene her. Jeg har to børn. Så L og A. 🙂 Mine børn er min store kærlighed. Grunden til at jeg hver dag står op, trækker vejret, lever og smiler. De er mit liv.
    Jeg ville bære taggene i en halskæde, tæt ved hjertet 🙂 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dette er bare en megalækker giveaway – for at sige det mildt!

    Jeg ville givet smykke en en gave til mig selv når jeg fylder 25 år senere denne måneden – fordi det endelig går min vej igjen. Det har været et par lange år som arbejdsledig og syg – men har endelig startet i skole!!

    Bogstaverne skulle være T og E – der er forbokstaverne til de aller vigtiste i mit liv, nemlig min mor, far, kæreste og datter!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sally Hylby

    Hvis jeg vandt halskæden, skulle bogstaverne være “M” for min dejlige lillesøster Molly-Marie, og “J” for min skønne storebror Johannes. Det er de 2 personer, som jeg ved, altid vil være med mig, og jeg elsker dem ufattelig højt.
    Krydser fingre.
    Mange hilsner Sally.
    Lækker konkurrence for resten.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nathalie Nørgaard

    Mit lovetag skal være med N og C… N står for mit navn, C står for min bedste venindes navn.. Jeg vil gerne give halskæden til hende, hvis jeg vinder den, for hun fortjener den mere end nogen anden. Mit liv har været fyldt med nedture, og hun har været en af de eneste personer ved min side hele vejen igennem. Hun er virkelig som en søster for mig, jeg elsker hende, og vil rigtig gerne give hende en lovetag-halskæde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville have et T & C. C for personen der har en stor betydning for mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sylvia Christel Eiriksson

    Vi er 3 rigtige gode veninder, som er blevet splittet på grund af forskellige gymnasie interesser…..
    At være adskidt fra mine bedste veninder i hele verden har været hårdt. Og jeg har svært ved at tror på at det bliver nemmere, da man hver dag bliver på mindet at man mangler sine veninder, som man har gået i skole med i 9 år…..
    Vi 3 piger har en helt special forståelse for hinanden, derfor vi jeg ønske 2 bogstaver (halskæde i Sort-Rhodineret) som skal repræsenterer dem, så jeg altid kan have dem med mig.
    De 2 bogstaver er J og L….
    MV
    Sylvia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde G

    Jeg elsker simpelthen mine søskende så meget! Jeg har en storesøster og to storebrødre, som altid er der for mig. Vi skændes ofte (hvilket nærmest alle søskende gør), men vi har det super godt sammen, og kan virkelig have det hyggeligt og sjovt, når vi er sammen. Vi starter alle sammen med bogstavet ‘M’, så derfor ville jeg rigtig gerne have bogstaverne M+M hængende om min hals, som et symbol på min kærlighed til mine søskende.

    – Mathilde G

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    På min halskæde skulle der være et C og et H, for min bror og jeg. Han er min bedste ven, men da han er flyttet ser vi ikke hinanden særlig ofte. Jeg savner ham hver dag, så det ville være en skøn måde at have hav med mig, hver dag.
    Han er den allerbedste og har altid været der for mig, og det er jeg evigt taknemmelig for.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Siv

    Min dejlige kæreste skal ud og rejse det næste år, så at have mindet om ham som en halskæde ville være så fint!
    Så bogstaverne skal være S og M.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annika Bonde

    Hej Lærke!
    Først og fremmest TAK for alt det du giver os læsere, det er altid en fornøjelse at komme her ind, og læse dine indlæg.

    Jeg ønsker at vinde, så jeg kan give min kære søster noget som symboliserer min kærlighed til hende. Hun er tre år yngre end mig, og har for et halv år tid siden, været syg og dermed indlagt rigtig meget. Lægerne kunne ikke finde ud af hvad hun fejlede, og det var en hård tid for os alle. Heldigvis er hun den dag i dag, rask, sund og glad.
    Perioden har gjort os meget tættere, og lige præcis dette ønsker jeg at symboliserer med sådan en “lovetag – kæde”
    Derfor skal bogstaverne være vores forbogstaver “E” og “A” 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nøj hvor ville jeg gerne vinde den her halskæde.
    det skulle klart være bogstaverne S & J, da min veninde virkelig har været der hele tiden for mig og hjulpet mig igennem svære tider, når ingen andre har været der!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

    Jeg vil utrolig gerne vinde denne smukke halskæde, fordi jeg vil gerne give den til min veninde. Hun har hjulpet mig med en masse ting, og her altid for mig, jeg vil så gerne give hende denne halskæde for at vise hende hvor meget hun betyder for mig, og jeg er sikker på at hun vil blive utrolig glad for den! 🙂
    Bogstaverne skulle være A for Anna og H for Helene

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Jensen

    Hvis jeg vandt ville forære dette smukke smykke til den vigtigste og stærkeste kvinde i mit liv. Min mor. Min mor har ikke mindst skabt trygge rammer og et trygt hjem til mig og mine brødre, men hun er samtidig verdens mest elskværdige og tålmodige person. Hun sætter aldrig sig selv i første række hvis hun ved at der er noget der plager. Jeg ser en mor som bakker mig op hundrede procent, og som har været der og hjulpet mig igennem hele mit 17 årige liv – Jeg ville derfor ønske, at jeg kunne få lov til at give hende dette smykke på min 18 års fødselsdag (den 8 september), for at vise hende, hvor fantastisk hun egentlig er!
    Bogstaver: D og P

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andrea Paus

    Der skal stå A og A.
    Det sidste A for min bedste veninde, som jeg har kendt siden vi var 1 år gamle.
    Hun er noget helt særligt – og dette er en god måde at huske det på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine H. Hansen

    Jeg vil meget gerne deltage, og synes det er mig som skal vinde, fordi jeg har gået og drømt om lige netop den her halskæde virkelig længe 🙂

    Mvh.
    Kathrine H. Hansen
    kathrine0909@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min kæreste og jeg har været kæreste i snart 6 år, og nu skal jeg snart til at flytte fra ham pga. studie. så jeg kunne godt tænke mig en halskæde der kan minde mig om ham når vi er langt væk fra hinanden. Bogstaverne skulle være K & M (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

    En dejlig afslutning på en virkelig god indlægsuge fra dig Lærke! Dejlige indlæg, som gør en glad til skyerne.
    Hvis jeg skulle have sådan en halskæde ville der skulle stå L og L, som står for mit eget navn “Lisa” og min søsters navn “Lotte”. Udover at hun er min søster og man som i familie har et ubrydelig “elskeforhold” til hinanden er un uden tvivl min bedsteveninde. Vi deler alt og hun har støttet mig igennem så mange udfordringer. Jeg fik af vide for et par måneder siden at hun var gravid og selvom at det er den mest fantastisk nyhed, bliver man altid bange for en ændring i forholdet. Hun har termin d. 23. december og hvis jeg vandt, skulle det være en gave til hende når hun havde født som et symbol på at selvom der sker mange oplevelser og forandringer i vores liv, er hun den bedste og kommer altid i første række.
    What en fortælling, sikkert ikke noget du får læst igennem haha ;-).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vickie Schmidt

    Årh, der er så mange der fortjener kærlighed. Venner, familie og min skønne kæreste. Jeg har lige haft årsdag med min kæreste og jeg må sige, at have haft et år sammen med en der har givet en så meget i ens hverdag – det er en kæmpe gave. Jeg blev simpelthen så glad, da jeg kunne sidde og tænke tilbage også på den udvikling jeg selv havde gjort takket være denne dejlige dreng. Jeg har haft problemer med, at jeg har stresset mig selv alt alt for meget, hvilket er gået ud over mit helbred, mit humør og mit energiniveau. Min kære kæreste har dog formået, at få hævet mig op af dette sorte hul og lært mig at organisere min hverdag sådan så jeg ikke længere føler den samme stressethed omkring alt hvad jeg gør. Tak til ham! Fordi han har gjort det, så ville jeg gerne bære et armbånd som dette, som symboliserede det bånd vi har til hinanden.

    Jeg er vildt hooket på armbåndet fra Jane Kønig, hvor det skulle være bogstaverne M og V, for min kæreste Mark og mig selv Vickie.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Kromann

    Min bedste veninde bor i København og mig selv i Odense. Vi mødte hinanden på efterskole for 2 år siden, og har siden holdt kontakten. Hun er ikke blot min veninde, men som en søster for mig. Jeg elsker hende mere end nogen anden. Hun har været der for mig igennem nogle meget hårde perioder i mit liv og er den eneste person jeg altid har kunne regne med. Det er rigtig hårdt at hun bor i København og vi ser derfor kun hinanden 1 gang om mændenes.. I halskæderne skulle der stå L og L for Louise og Louise 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er selv en kæmpe sucker for Jane Kønig, jeg fik gjort mit første køb i august og er slet ikke færdig – og lovetag halskæden var faktisk mit næste køb hos Jane Kønig, så det ville være perfekt hvis jeg SÅ satans heldig at vinde.

    Mine bogstaver skal være R og N – som er for mine Søskendens navne, Rikke og Nicolai. De er der altid for mig, og så selvom at min kære lillebror er irriterende. Og for at sætte prikken over i’et, med min tattoo som jeg har fået lavet med dem som betydningen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er selv en kæmpe sucker for Jane Kønig og har længe ville udvide min “samling” – haha, jeg har kun V-ringen. Så det ville være perfekt at være SÅ satans heldig at vinde lovetag halskæden.
    Jeg vil gerne have bogstaverne N og S, for mine søskendens navne. Jeg skal snart ind og ha’ lavet en tattoo, hvor mine søskende er betydningen bag den – og det ville sætte prikken over i’et at have halskæden som passer dertil. Mine søskende er der altid for mig, og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dem.

    Min mail er; samsoe_95@hotmail.com :-))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

    Jeg er ikke så god til overgangen fra sommer til vinter, så det ville være skønt med en forkælelse

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

    Hvor vil jeg gerne vinde et halssmykke med 2 M’er for hvert af mine børn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura Nørr Nielsen

    Jeg vil gerne vinde en ‘Love tag’ halskæde med et M og et L til min mor. Bogstaverne er min brors og mit forbogstav, så hun altid har os med sig. Hun er en dejlig mor, som fortjener at blive forkælet lidt. Ofte får man ikke lige sagt til hinanden, hvor meget man egentligt holder af hinanden. Jeg ved også hun er træt af madlavning og rengøring, fordi vi ikke virker taknemlige nok. Men det er jeg (og min bror). Og det vil vi gerne vise hende!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Lindestrøm

    Hvis jeg vandt love tag halskæden, ville jeg slet ikke være i tvivl om at jeg ville vælge bogstaverne A og A – for mig, og min lillesøster Aviaya.
    Jeg synes altid, det er enormt sjovt at læse dine og Maries indlæg, hvor I skriver om jeres forhold, for jeg nikker altid genkendende, til de ting i skriver. For ligesom jer, har jeg et ubeskriveligt forhold til min søster. Jeg elsker hende ubetinget, og hun er min yndlingsperson i hele verden! Jeg flytter snart til udlandet, og hun er uden tvivl den person, jeg kommer til at savne mest! Halskæden ville minde mig om hende og vores fantastiske forhold hver eneste gang jeg tog den på!
    Man skulle måske tro, at vores “søskende tatovering”, hvor vi har fået skrevet hinandens navne med runer, er nok – og det er den i den grad også, men lovetag-halskæden ville bare lige være prikken over i’et for mig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte J

    Der skal selvfølgelig stå A og D, for min kæreste og jeg. Jeg kunne skrive virkelig mange grunde til hvorfor det skal være de to bogstaver, men i bund og grund er han den vigtigste person i mit liv, og derfor skal det være netop de bogstaver.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis jeg var så fandens heldig at vinde en Lovetag-halskæde, ville der skulle stå “O” og “A” for mine 2 små krudtugler. Og så ville jeg nok købe et vedhæng mere hvor der skulle være et “R” på for min fantastiske mand.

    Min begrundelse er nok at mine 3 ‘mænner’ har vist hvor ualmindelig seje de er – vi fik i februar ifm. med en graviditetsscanning af vide at vores lille vidunder (Anker) havde en misdannelse i form af en læbespalte. Jeg var helt nede i kuldkælderen, men havde en mand som bare var min stærkeste klippe som jeg kunne læne mig op af – hans fokus var bare at han fik en sund og rask dreng, skidt pyt med han så havde et hak i læben.
    Nu sidder jeg så med en lille fyr, verdens smukkeste efter min mening og han bringer alle bekymringer og tanker til skamme som jeg havde under gravidteten. Han skal opereres her når han er ca. 12 uger gammel – men han er verdens sejeste lille bitte fyr, ligesom sin far og storebror, så det skal klares og overstås.
    Kort fortalt, håber jeg vinder halskæden fordi jeg er hamrende stolt og lykkelig over de 3 ‘mænner’ er mine 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Mosegaard

    Bogstaverne skal være K for mit navn og M for min kærestes, fordi han bare er så dejlig!

    Kathrine.mosegaard@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg vil rigtig vinde den, fordi jeg faktisk bare har verdens bedste kæreste!
    der skal står S og E

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Therese

    Jeg ville vælge bogstaverne T og C, da det er mit og min søsters forbogstav. Hun betyder alt for mig og det ville derfor være fantastisk at “bære hende om halsen” 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Kristensen

    Jeg har ønsket mig denne halskæde længe, men har dsv ikke selv råd til den. Jeg elsker min kæreste rigtig højt og jeg vil gerne have halskæden, med hans forbogstav og mit. Vi står hinanden meget nær, og jeg føler at han er mit livs kærlighed.
    Bogstaverne skal være E og R

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine Bach

    Hvis jeg blev den heldige vinder, skulle bogstaverne være R og S. S for Sine og R for Rebecca. Rebecca er min roomie fra efterskole, og jeg savner hende hver eneste dag. Vi havde et helt specielt forhold til hinanden, og det er underligt ikke at sige godmorgen og godnat til hende mere. Armbåndet (jeg ville gerne have det i armbånd) skulle være et minde om hende og alle vores oplevelser sammen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie Bakhauge

    Ligesom at du har din Rasmus, har jeg min Emil. Han er den mest fantastiske person jeg nogensinde har mødt. Vi har snart 2-årsdag, og de sidste 2 år, har været nogle af de mest fantastiske år i mit liv. Jeg har social angst, som virkelig har hæmmet mig i min hverdag, så slemt at jeg hverken kunne ringe til et pizzaria, eller handle ind i et helt almindeligt supermarked. Men den dreng har virkelig forandret mit liv. Han er selv en meget udadvendt person, og pga. ham har jeg udviklet mig så meget, at jeg meget snart kan stoppe med behandling! En ting som jeg aldrig havde set komme inden for den nærmeste fremtid – før jeg mødte ham.
    Jeg synes ikke at jeg fortjener at vinde, men det synes jeg uden tvivl at min kæreste gør.

    Bogstaverne er S + E.
    Kh, Sophie.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Dejgaard Jensen

    Jeg har ønsket mig halskæden i lang tid, og bogstaverne skulle selvfølgelig være for min kæreste og jeg, som har 5-års dag næste uge: S & P 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej hvor er det her bare lækkert søde søde Lærke! Jeg har altid ønsket mg sådan en halskæde. Og jeg vil gerne have bogstaverne n for natalie og e for Ellen som er min mormor, og det er fordi jeg elsker hende rigtig rigtig højt. Hun er nogenlunde for mig ligesom dig og din farmor vil jeg tro. Hun ar det hårdt, for hendes søster døde for ikke ret lang tid siden, og de eneste søskende hun ar tilbage er 3 d af 11. Her for ikke ret Lan tid siden fik min morfar konstateret alzheimers og det har taget udtog hårdt på hele familien. Man kan se hvordan det går ned af bakke og min mormor er stærk og hænger ved og får det hele til at hænge sammen. Hun ordner hus og alt det praktiske, går til alzheimers møder tager sig f min morfar og er altid overskudsagtig og snakker aldrig om hendes følelser – hun er storesøsteren det har styr på alt. Jeg har et helt specielt forhold til hende. hun kører mig tit på arbejde tidligt om morgenen henter mig om natten efter fest, har købt min computer til mig, og syr my tøj. For ikke at nævne alt det andet. Aldrig er hun sur på mig selv om jeg er en irriterende sur brokkende teenager. Jeg tænker altid over hvordan jeg skal takke Hende og dette ville være den perfekte måde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Vil så gerne vinde armbåndet, og der skal stå J og M, da det er min søde kæreste og mig selv den skal stå for.. Vi har lige haft 3 års dag d. 27 august så det vil være et perfekt minde om de 3 år.. ps. så dejlig blog du har dig, kære Lærke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Bjørking

    Emilie Bjørking – Min bedste veninde har snart fødselsdag, jeg elsker hende meget højt! Der skulle stå H og E 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Den er så smuk den halskæde. Jeg ønsker mig så inderligt denne fine kæde. Min kæde skulle bestå af initialerne C og J. J for min helt fantastiske kæreste der har være der dag og nat for mig gennem min 2 år lange kræftsygdom. Det ville være dejligt at have ham/hans initial lige ved mit hjerte hver dag, vel vidne at bare jeg har ham kan jeg klare alt.

    Rigtig dejlig weekend til alle

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Camilla

    Da jeg ikke har en kærestes navn at få på en eventuel halskæde eller et armbånd, ville jeg være utrolig taknemmelig over, at have min bedste venindes forbogstav på mig – hvilket er bedre. Min veninde, Nanna, har støttet mig gennem diverse hospitals besøg og operationer og derfor har hun fået et plads, som ingen andre har – eller vil få.
    Bogstaverne N & C

    Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I min halskæde skulle der stå et ‘Z’ for mit navn og et ‘E’ for min elskede oldemor, som altid har været som en mor for mig, det er hende jeg har haft drenge snakken med, og det var hende der først har hørt mig synge og spille guitar, så hun betyder rigtigt meget for mig, så meget at jeg faktisk sidder og får en klump i halsen og tåre i øjet når jeg siger det her, men nu er det desværre snart 3 år siden jeg sagde farvel til hende .. Og jeg savner hende hver eneste dag, så jeg ville være stolt at gå med den halskæde og den bag historie hvorfor der lige er et ‘E’ på og det ikke er en eller anden fyr.

    Jeg håber meget at heldet er med mig.

    Knus
    Zofia Bodi
    hvidesko@hotmail.dk
    http://www.tresmaaord.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

    Jeg ville have bogstaverne K og E, som en lille kærlighedserklæring til mine to dejlige søstre! Udover det står KE også for den efterskole som jeg har gået på, og det er et år som jeg aldrig vil glemme!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • fordi jeg eeelsker min kæreste og vil gerne vise ham det i form af smykke! og så er jeg jo super sød 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sisse marie

    Bogstaverne skal være H Og S. Fordi jeg snart skal giftes med en H 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine

    Hvis jeg vandt denne smukke halskæde, så skulle der være et j og et c – for mine forældre. Er netop flyttet til København – langt hjemmefra og ville være glad for at have dem “med” hver eneste dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis jeg er den heldige ønsker jeg en halskæde med et S for min smukke datter og et K for min mor så jeg altid har dem på mig når jeg ikke er nær dem <3
    /Nina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Rødbro

    Hej Lærke!

    Det er virkelig en fantastisk giveaway der kommer på et fantastisk tidspunkt!

    Den 28. oktober har min dejlige kæreste og jeg været sammen i et år. Det ville virkelig være en smuk gave at vise ham, og jeg tror virkelig han vil sætte meget stor pris på det, jeg håber virkelig jeg vinder, da det ville være den bedste kærlighedserklæring til ham!

    Jeg vil meget gerne vinde en halskæde med bogstaverne J og F, jeg krydser alle mine fingre på at jeg vinder! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Cecilie

    For mig er det mine to søstre, som er de vigtigste i verden. De hedder Anne og Astrid, så det må blive to A’er, hvis jeg vandt et love-tag. Jeg er den mellemste af os tre, og det betyder utroligt meget for mig, at jeg har både en lillesøster og en storesøster. Det giver utrolig meget, at vi er forskellige steder. Vi fuldender virkelig hinanden, og jeg ville ikke bytte dem for noget i verden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amy

    Jeg vil meget gerne vinde lovetags, som jeg længe har ønsket mig. Hvis jeg skulle være den heldige, skulle der stå A & H, som er mit og min lillesøsters forbogstaver. Min søster betyder alt i verden for mig, hun er den smukkeste og bedste man kunne ønske sig. I øjeblikket er vi ved at gennemgå at miste en i vores aller nærmeste familie, så det betyder mere end nogensinde før, at vi holder sammen. Lovetagsene ville symbolisere for mig/os at vi altid vil være der for hinanden uanset hvilken situation vi står i. Vi ser desværre ikke hinanden så tit, men halskæden ville være med til at binde os sammen hver dag. Det ville være meningen for mig at min søster og begrebet halskæden, således at den som havde ekstra brug for støtte i en periode, gik med den 🙂 Hun ville blive så glad hvis jeg vandt denne halskæden til os og kunne overraske hende med den 🙂
    Kærligst Amy Scarbrough

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mit valgfrie smykke skulle være halskæden så jeg altid kan have den tæt på hjertet. De to bogstaver skulle være M&R for Mathias og Rosa, Mathias er min kæreste som jeg ligesom savner rigtig højt, da vi lige i øjeblikket ikke ser hinanden så ofte da jeg ligger indlagt på Roskilde hospital, det rigtig svært og hårdt ikke at se hinanden men vi prøver at ses så meget som muligt og vi ringer og skriver sammen så meget vi kan. Men vil selvfølgelig gerne vinde halskæden så jeg har noget som kan minde om ham, når vi ikke er sammen. Han er så utrolig støttende og forstående over for det jeg går igennem lige i øjeblikket. Vi elsker hinanden rigtig højt og vi skal selvfølgelig nok komme denne svære tid igennem! xx

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde H

    Jeg har længe kigget på armbåndet, som er noget af det fineste. Mine initialer skulle være A og M for min lillesøster og jeg, da min lillesøster har kæmpet en hård kamp de sidste år, men som til det positive har knyttet os tættere sammen. For mig ville armbåndet betyde, at jeg kan have hende med overalt og huske på, at ligemeget hvad der sker, vil vi alyid have hinanden. At vinde ville gøre mig virkelig glad. God aften 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

    Fantastisk give away!
    Min kæreste er lige flyttet til København og jeg selv bord i Jylland.
    Han er flyttet, da han er blevet tilbudt den fedeste stilling som designer.
    Om en måned har vi været sammen i 3 år. Jeg ville elske at gå med den halskæde, og jeg elsker Jane Kønig.

    Bogstaverne jeg ønsker at få på den smukke kæde er N og O

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Bencke

    Bogstaverne skulle være E & E for min bror og søster; Elias og Elea – fordi de er de skønneste søskende man nogensinde kunne ønske sig. Jeg er ikke så tit hjemme, så det kunne være rart at have et smykke, der forbinder mig til dem hele tiden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    På mit armbånd skal der stå R & N for min kæreste og mig. Efter at have kunne se og være sammen med min kæreste hver dag i et helt år og en sommerferie, er det utrolig svært at være væk fra ham i så lang tid af gangen, fordi vi bor så langt fra hinaden. Derfor vil jeg utrolig gerne have et “love-tag”-armbånd, som kan minde mig på ham på en anden måde end billeder kan

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sol

    Jeg har længe kigget på denne halskæde, og kunne virkelig godt tænke mig den. Bogstaverne skulle være S & S, for mig og min søster, da hun er det allerbedste jeg kender til.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja Kastensand

    Ville give den til min bedste veninde Josse, fordi hun kender mig som ingen anden, og altid ALTID er der for mig. Er på efterskole i øjeblikket, og ser hende derfor ikke så meget som jeg ellers kunne ønske – derfor ville det være lækkert altid at have “et lille stykke” af hende med mig 😉

    Bogstaverne skulle være M og J
    mc.kastensand@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja B. E.

    kan se jeg vidst ikke er den eneste sucker for Jane K.

    Der skal stå F og C på smykket. C for min elskede storesøster, der altid er der for mig i medgang og modgang. Jeg ved at du kender til den følelse, og at en søster er noget af det vigtigste i hele verden. Jeg elsker min søster mere end noget andet, og er sikker på at halskæden/armbåndet ville være et perfekt symbol på vores kærlighed 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Shields

    Jeg har i virkelig lang tid ønsket mig denne halskæde, fordi det er vigtigt at vise sine nærmeste mennesker hvor meget man holder af dem. Kærlighed kan ikke gives nok ud. Bogstaverne skal være A, for mit eget navn, og C for min søster navn, fordi jeg er så evigt taknemmelig for alle de gode minder vi sammen og ikke mindst vores tætte bånd.

    anna-shields@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh jeg drømmer om en halskæde med bogstaverne N & C for min kæreste og jeg’s navne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Jensen

    Jeg har rigtig længe ønsket mig denne halskæde, den er simpelthen så flot. Hvis jeg vandt skulle bogstaverne være ”S” og ”E”, som er initialerne i mig og min kærestes navne. Vi har i næste uge været sammen i 4 år, så det ville være en rigtig ting at vinde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg vil give denne fantastiske halskæde til min søster fordi hun altid er der for mig <3 hun giver mig også de mest fantastiske gaver og føler snart at jeg burde give hende igen <3 men det er lidt svært når man ikke er så gammel og uden noget job 🙂
    Håber så meget jeg vinder, så jeg kan give den til hende, ved bare hun vil blive så glad <333

    Mone@hippie.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sand

    Nu kunne jeg sidde her og skrive en halv roman om fortiden, og alt mulig andet dramatisk, men det vil jeg ikke. Jeg vil bare gerne vinde en sølv halskæde med bogstaverne P og M. P for min far’s navn, og M for min mor’s navn, for de er verdens bedste forældre. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara

    Jeg er skam en ægte person som kan vinde 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara

    Er skam en ægte person! Hvis jeg skulle vælge ville jeg have bogstaverne C og P for min oldemor som stod mig rigtig nært, har en ugle ved siden af seng, så hun holder øje med mig og beskytter mig men det ville betyde mere hvis hun kunne være med mig hele dagen lang og det ville hun være på denne måde!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid Emilie Løje

    Jeg ville blive så utroligt glad for at vinde denne halskæde, da jeg ville kunne bære den hver dag, og tænke på min dejlige mor. Jeg har tre storebrødre, en far og en mor. Jeg har derfor altid været meget tæt knyttet til min mor, og vi har et virkelig tæt forhold til hinanden. Hun er virkelig min aller tætteste veninde; jeg kan fortælle hende alt, og jeg ser utroligt meget op til hende. Det er dog noget man glemmer at tænke på en gang i mellem, og derfor ville den være en super fin påmindelse på hvor meget jeg holder af hende. Mama <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alina Andersen

    Jeg krydser fingre for den fantastiske halskæde.
    I halskæden skal der stå min bedste venindes og mit forbogstav. Hun tager nemlig på efterskole næste år, det bliver så trist, og derfor ville jeg bære rundt på halskæden, og vide at hun er lige ved min side, og at hun altid vil være der.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Dreyer

    Lækker giveaway 🙂

    Jeg håber rigtig meget på at vinde den, med bogstaverne L for mig selv og N for Nina, som er min søster.

    For jeg har jo verdens bedste søster, hun er der for mig altid, og unden hende var jeg ikke kommet helskindet igennem et længere sygdomsforløb. Hun var på hospitalet hverdag og nogle gange sov sammen med mig, så jeg ikke skulle ligge alene, hun hade altid mit ynglings magasin eller slik med (selvom jeg ikke magtede noget af det) bare for at jeg skulle følge mig hjemme på hospitalet. Hun var den der holdte mit humør oppe, så jeg kunne kæmpe for at blive rask.

    Hvis det ikke havde været for hende, havde jeg ikke været her idag, og derfor synes jeg at hun fortjener denne kæde 🙂

    Jeg har like’et det hele, og følger dig allerede på facebook og bloglovin.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Mette Skovby

    Ønsker mig sådan en love-tag halskæde i mat sølv, hvorpå der skal stå A og S, for Anne og Søren. Søren er min kæreste gennem halvandet år og jeg elsker ham højere end noget andet. Trods vi bor sammen, ser vi kun hinanden i en time om dagen, fordi han er fodboldspiller i eftermiddags- og aftentimerne og arbejder som tømrer fra morgen til eftermiddag. Jeg er selv musiker og spiller ude i weekenden. Vi har altid accepteret hinanden for at være travle mennesker, og vi har lovet altid at støtte op om hinandens drømme. Hans fodbold og min musik. Love tag halskæden ville jeg bære hver dag, for at minde mig selv om i de hårde tider, at vi er stærke som kærester, og at travlhed og tidspres ikke skal komme imellem os.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Jensen

    Min bedste veninde har hjulpet mig så meget i den seneste tid. Jeg går i en klasse jeg ikke har det så godt med og faktisk er ret ked af. Hun har virkelig været god at snakke med, til at lytte og generelt bare at være der for mig. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg havde gjort uden hende. Derfor ville det være så fantastisk at vinde og vise hende hvor taknemmelig jeg er for hendes støtte. Der skal stå E + C

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Lindegaard

    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skal bogstaverne i halskæden være J og M, for min kæreste og jeg. Han er min bedste ven, mit et og alt, og den jeg vil tilbringe resten af min tid med.
    Mine fingrer er i hvert fald krydset 🙂

    Mie Lindegaard

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna lykkeThomsen

    Hej:) jeg vil stadig rigtig gerne vinde halskæde. Med et N og et L på 🙂 hilsen nanna

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Schou Jönsson

    Sikke en fantastisk give away!

    Jeg kunne virkelig godt tænke mig en love tag halskæde med mig og min kærestes forbogstaver! Nu vil jeg ikke være pladderromantisk, men vi har været sammen i 7(!!!) år nu, hvilket er vildt i en ung alder som vores (jeg er 21). Jeg har ikke råd til at købe sådan en fin halskæde på SU budget, så jeg håber inderligt, men kan se, at mange deltager i konkurrencen, hvilket jeg godt kan forstå 😉

    Nå men nu når jeg alligevel kommenterer, vil jeg også sige tak for en super blog, Lærke! 🙂 virkelig inspirerende og personlig på den positive måde. Kun ros herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Schou Jönsson

    Hov, glemte jo det vigtigtste 😉

    Forbogstaver: L og S

    Hilsen Louise Schou Jönsson

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja lind

    Jeg kunne godt tænke mig at vinde en halslæde med bogstaverne H og R, det er nogle bogstaver der betyder rigtig meget, og så har jeg længe gået og været helt vildt forelsket i deres halslæder.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ååååhhh hvor vil jeg gerne eje den kæde. m og r skulle være min bogstaver. m er min skønne kæreste og mor

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline B

    Åh, har længe villet eje den sølv eller oxyderede halskæde med mit og min kærestes initialer på P & C, da vi snart har været sammen i 3 år og ser os være sammen i mange mange flere år 🙂
    Krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO RUSSIA WITH LOVE