JUST BOUGHT

LIFE OF A BUSY TEENAGER

IMG_7053
Jeg tror godt vi alle sammen kender følelsen af at være stresset. Også selvom der måske i virkeligheden ikke sker særlig meget omkring én. Lige for tiden stresser jeg ihvertfald ret meget. Jeg har haft rigtig, rigtig meget på talentskolen, de seneste par uger, og desuden er vi også begyndt at arbejde på vores eksamenprojekt, og jeg er også kommet med i en anden musical, som der også skal bruges tid på. Eksaminer i skolen begynder nærme sig, og de stresser mig selvfølgelig rigtig meget. Jeg har også brug for tid med mine venner, familie, at tage til fester, have det sjovt, have tid alene og tid til træning… Desuden er jeg også igang med kørekort. Alt i alt en rigtig stresset og dum måned, og jeg glæder mig uendeligt meget til sommerferie, lige nu.

Billedet hér, viser meget godt min hverdag for tiden, ihvertfald. Og med dette vil jeg sige: Undskylder for, hvis I ikke finder min blogging disse dage, særlig interessant eller inspirerende – jeg har travlt, men snart er der læseferie og sommerferie, og der lover jeg ihverfald en masse outfitbilleder mm.

 

1 kommentar

  • Anne

    Kender det alt for godt – er selv igang med kørekort, har eksaminer og årsprøver her til slut i 2.g fra næste uge af. Men sikke en lettelse, at der snart er sommerferie!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST BOUGHT