INSECURE GIRL

WORK THAT ASS

Foto den 11-11-2013 kl. 19.47 #2 Foto den 11-11-2013 kl. 19.48 #2 Foto den 11-11-2013 kl. 19.46 #4
T
il de af jer, der følger mig på instagram – I ved, at jeg den sidste måneds tid er begyndt at træne ret voldsomt, og jeg har derfor fået lidt spørgsmål om, hvorfor og hvordan, samt hvad jeg gør, når jeg træner.

I ved jo også alle sammen, at jeg går på talentskolen, som er en skole, der forbereder mig på at lave det, jeg vil i fremtiden – blive musicalperformer. Som musicalperformer skal man ikke kun have færdigheder i sang og teater, du skal også kunne danse. Det har nok været det, jeg har lavet mindst af, og har færrest færdigheder i, med hensyn til musical. Men jeg elsker det, og det har jeg altid gjort. Jeg lærer forholdsvis hurtigt, og bevæger mig fint og smedigt. Men jeg har én udfordring: det kræver en helvedes masse fysik at kunne danse på så højt plan. Derfor er jeg begyndt at styrketræne, helst hver dag (og ja, jeg ved godt, man skal holde en dag eller fleres pause om ugen – min far er millitærmand, haha) – men det gør jeg helst ikke, for så glemmer jeg det, de andre dage.
Jeg har i cirka en måneds tid, danset HVER dag, lavet fra 50-150 mavebøjninger, rygstrækninger, squattet (der kan allerede ses resultater, work it, girls!), og så har jeg løbet et par gange. Derudover hullahopper(??) jeg helst også hver dag, og så hopper jeg i cirka 5 minutter om dagen.
Selvfølgelig er der dage, hvor jeg laver mindre end alt dette, men der er bestemt flere dage, hvor jeg laver mere også.

Jeg er også begyndt at arbejde på min smidighed, som jo også skal være i orden, når man danser. Og så spiser jeg sundere. Jeg spiser kun, når jeg er sulten, og så har jeg erstattet chips og slik med frugt og grønt. Selvfølgelig skal der også være plads til det andet, men kun ved særlige begivenheder. Jeg vil ikke opmuntre jer til ikke at spise noget, og træne for meget – tvært imod: jeg opmuntrer jeg til at tænke mere over, hvad I udsætter jeres krop for. Mange af mine smukke læsere derude er vel en 12-15 år, og mange af jer kan sikkert spise, spise og spise (både sundt og usundt), uden at det kan ses på jeres krop, sådan var det også med mig, fra jeg var 12 til jeg var 16, men pludselig kan det ses, og så har man vendt kroppen til at leve usundt, og så tager man altså hurtigt på. Derudover kan det godt være, at det ikke kan ses på jeres krop, men der vil i stedet sætte sig fedt mellem jeres organer, hvilket er yderst usundt. Så work that ass, piger – træn og spis sundt og varieret.

14 kommentarer

  • Det lyder hårdt.. Men god stil:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gertrud

    VIRKELIG flot indlæg, Lærke!
    Det er pisse fedt at du både skriver hvad du selv laver, og giver inspiration ud til folket om at træne (lille note til mig selv der…)

    Du er i det hele taget en kæmpe inspiration!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg vil råde dig til, afhængig af hvordan du træner (hvilket program så at sige) at holde hviledage. Dine resultater vil kunne ses bedre og hurtigere. Og du minimere risikoen for skader. Du slider på dine muskelfibre når du træner, og de “skader” skal repareres. Altså restitution. Og det tager mellem 24-48 timer ca. Du kan jo så dele muskelgrupperne op, at træne ben mandag f.eks også næste to dage træne andre muskelgrupper så dine ben får hvile 🙂 Men ingen der dyrker seriøs træning, om det er vægttræning eller andet, skipper deres hviledage. De er nødvendige. Lige lidt råd herfra, og god træning :))

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Hehe, hvis du læser indlægget, vil du se, at jeg har skrevet, at jeg godt ved det med hviledagene – som sagt, er min far i millitæret, og har været det, siden han var 19 år 😀 Men tak for rådet alligevel 🙂 Knus og god aften!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • du er så sej lærke! 😀 det må også være nice at ha en motivation til at træne ud over at man bare gerne vil være lidt sundere, altså at du samtidigt med at træne også træner dig til din fremtid som danser(musical )

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalie

    Hej Lærke!
    Hvad blev der af indlægget om dansetøj? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Det kommer 🙂 Har vidste ikke lovet, hvornår 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie-Oline

    “Jeg spiser kun, når jeg er sulten” Åh, det er bare så svært, når man er kronisk sulten :p hahaha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Haha, man skal vel bare vende kroppen til det! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie-Oline

      Umuligt for mig. Jeg er født til at være kronisk sulten 😀 mit liv centrerer sig om mad, hahaha 😀 mad <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt indlæg. Jeg er også i gang med at komme i bedre form – ikke tabe mig, men bare spise sundere og dyrke mere motion – og her er helt klart et par tips jeg kan bruge!

    prayinparis.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSECURE GIRL