JEG STOPPER MED AT BLOGGE

VENDER JEG TILBAGE TIL BLOGGEN?

[wpsocialite]img_6282

Hej, kære, søde læsere, som har valgt at klikke ind på dette indlæg. Nu har jeg længe holdt en pause fra bloggen – en pause, som virkelig var tiltrængt, men som
Også har fået mig til at tænke på, hvornår – og om – jeg skal vende tilbage til bloggen.

Jeg har valgt at starte bloggen op igen. Jeg savner at dele mine tanker og at få jeres kommentarer. For selvom jeg stoppede bloggen på baggrund at nogle ondskabsfulde kommentarer, så er det jo Ikke engang 2% af alle mine kommentarer, der er ondskabsfulde. Jeg har gået mails, privatbeskeder, Instagram-kommentarer, snaps og sms’er fra de dejligste, mest omsorgsfulde og søde læsere, som har skrevet, at de har fulgt med længe, og ville være ærgerlige, hvis jeg stoppede helt. Det har gjort mig så glad i låget, og det er jo netop derfor, jeg starter op igen.

Jeg håber meget, I stadig vil følge med – og hvis ikke – så tak for mange gode år <3 hav en fantastisk søndag.

7 kommentarer

 • Iben

  Årh hvor dejligt ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Kæreste Lærke.

  Jeg er virkelig glad for at du vender tilbage til bloggen. Jeg har fulgt dig siden du var teenager og det er helt vildt at se hvor langt du er kommet. Jeg sidder selv i den situation at en af mine gode veninder er gravid, og hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg ikke særlig god til at håndtere det. Hun er min første veninde der stifter familie og jeg føler mig stadig som et lille barn ved siden af. Dine indlæg giver et godt indblik i livet hos en mor, der har valgt familielivet i et “tidligt stadie”, og det hjælper mig så meget med at forstå min veninde og hendes valg. Så mange tak for din blog og dine ord, de hjælper mig med at være en bedre veninde for hende og hendes kommende bebs. Velkommen tilbage, nu må du ikke forsvinde igen 🙂

  Mvh., Kirstine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åh, det her gjorde mig såsåså glad! Det er fantastisk, du er tilbage. Tak! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man har et standpunkt til man får et nyt 😀
  Velkommen tilbage.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Kære Lærke! hvor er det dejligt du har valgt at komme tilbage!- Det havde jeg også virkelig håbet på. Synes det er så skidt med hvordan folk behandler hinanden. Jeg havde håbet på at an kunne komme med et ønske om indlæg til dig?- i så fald, vil du ikke skrive en liste over ting man skal have til baby- set med dine øjne? Jeg var i Babysam i går og kan seriøst ikke overskue alt det der er, og ved ikke hvad jeg får brugt og ikke brugt af div. stole, tæpper, seler, vogne, lifte, autostole, osv osv osv.. Håber du har lyst. Det kunne være en stor hjælp! Knus herfra en fast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvor er det dejligt at høre. Du har været savnet! Velkommen tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Waow, et sjældent(!) smukt- og modent – billede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG STOPPER MED AT BLOGGE