NEW TATTOO

HOW TO MAKE IT THROUGH?

P7300056 Nu starter vi alle snart i skole igen. Nogle er allerede startet, nogle starter senere – jeg selv starter i dag, og jeg glæder mig. På samme tid er jeg nervøs. Dette er mit 2. og sidste år på Haslev Gymnasium og HF som HF-studerende, og selvom jeg ved at det bliver et fantastisk år, er jeg samtidig rædselsslagen for, hvad året byder.

Jeg startede i 2011 på Næstved Gymnasium og HF i 1.g på STX, og jeg var sikker på, at det ville blive de mest fantastisk tre år i mit liv, og at jeg ville blive en lykkelig student med RØD hue, når vi ramte sommeren 2014. Men sådan blev det altså ikke, for i 2. g blev jeg ramt af en depression. Noget, man andre kan se komme, og aldrig tror rammer én selv. Jeg havde ihvertfald aldrig troet, det ville ramme mig. Jeg gik hjemme i et halvt år, fandt mig selv og blev glad igen.

Jeg valgte at starte på skole i Haslev, så jeg kom lidt væk fra det hele. Jeg slog op med min kæreste, som jeg havde haft igennem 2,5 år, og jeg kom også over det. Jeg fandt ud af, at jeg var særligt sensitiv, og læste og fandt ud af en masse. Jeg arbejdede mig op til toppen. Jeg har bevist overfor mig selv, at jeg er stærk nok til at komme igennem hvad som helst. Og jeg er stolt over at komme over en depression – og nu have en masse fantastiske venner og veninder, og nu vide, præcist hvad JEG behøver.

Dog er min allerværste frygt, vinteren. For jeg har sjældent oplevet en vinter uden en lille vinterdepression (som så mange andre danskere, som ikke får nok D-vitamin i vintermånederne). Men jeg ved, jeg nok skal komme igennem det, og jeg glæder mig  allerede til at lege snekamp, (som den lille pige, jeg nu er), se gode serier, læse spændende bøger, og hygge under dynen med mine veninder. For i år bliver det ikke alene. I år har jeg mine veninder. Jeg skal faktisk allerede på studietur med min klasse i septemper, og turen går mod Barcalona – så jeg ser bestemt frem til (ihvertfald) den første måned af skoleåret! Derudover har jeg talentskolen, og forhåbentligt får jeg kørekort om ikke så længe. Jeg bliver også student i år, så helt skidt kan dette år ikke blive!

Hvad skal du lave efter ferien?

13 kommentarer

  • Søde, Smukke, Talentfulde og Unikke lille Guggi <3 Har tænkt på dig siden vores lange (og fulde) snakke i fredags – du er fantastisk og stærk, mange unge piger vil kunne lære noget af en som dig 🙂 Keep up the good work!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Silke

    Lyder super godt og du kan kun være stolt af dig selv!
    Selv starter jeg i 2g også! Og som dig er det lidt studieturen der for mig til at hold det ud, dog ligger den på anden side af vinteren så der er noget at se frem til 😉
    Du skal glæder dig rigtig meget til Barcelona jeg har lige været der i dene ferie, der super fedt, men tag en masse penge med for der er SÅ meget fedt shopping!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er sikker på, at du nok skal få et fantastisk år! What doesn’t kill you makes you stronger, ikke? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sikke et smukt billede af dig 🙂
    – er sikker på du nok skal få et godt år og dejligt du prøver at tænkte positivt omkring alt! – nogen gange kan man blive overrasket over sin egen evne til at overkomme såvel de store ting som de små.

    //N.K.L
    http://www.nkl-fashion.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er selv lige begyndt i 2.g på STX og i sommerferien har jeg både glædet mig, men også frygtet det lidt. Jeg er også særligt sensitiv, og bliver let stresset, så den kommende tid bliver hård at komme igennem med kørekort, nye fag og lærere og ufrivillig fravær pga køretimer. Lige nu kan slet ikke overskue, men jeg ved, at det bliver et godt år alligevel. Jeg håber 2.g bliver lidt mindre hård end folk siger (men helt ærligt, det tror jeg ikke rigtigt på – det bliver hammer hårdt!).
    Jeg håber du får et godt år og forbliver glad, Lærke! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Det skal sgu nok gå! 2.g var for mig slet ikke hårdere end 1.g (jeg har jo også gået over halvandet år på STX), men det er nok forskelligt, i forhold til hvilke fag man har og så videre!

      Håber du får en dejligt år – al lykke til dig <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Hvornår skal du til Barcelona Lærke? Skal nemlig selv afsted med min klasse, så det kunne være sjovt, hvis det var samme tid 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ana

    Hvordan kom du af med din depression?:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Læs indlæg længere tilbage, har skrevet den slags flere gange! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kender godt det der med vinterdepressioner, men det er bare ud og gå nogle ture, og hygge derhjemme. Derudover er er godt råd at smutte forbi helsebutikken og købe B1 vitaminer, samt C og D. 🙂 og så spise dem hver dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW TATTOO