ADIDAS SUPERSTAR

ER DET STREET?

IMG_2369IMG_2377
IMG_2400IMG_2411
IMG_2431Shirt Givenchy // skirt from Moss Copenhagen // Adidas shoes // Rayban Sunglasses, Jane Kønig necklace // Valentino Bracelet

I fredags var jeg i København med Mille og Marie. Vi spiste lækker frokost og shoppede nye, lækre sko. Senere tog jeg hjem til min veninde, Amalie og lavede pizza med hende og hendes småbrødre. Min hjemtur gik lidt i kaos, da jeg fik sat mig ind i det forkerte tog, og derfor tog til hillerød i stedet for køge, hvor min ven, Emil skulle hente mig. Så jeg var hjemme klokken 00.00 (og brugte 4 timer på at komme hjem), og derefter skulle jeg til fødselsdag, hvor min ven var så sød at køre mig igen. Jeg fejrede mine smukke veninders fødselsdag og havde en sjov aften, og tog så hjem og sov. Lørdag var store træningsdag, og om aftenen kom min smukke Amalie og besøgte mig – og søreme så, om vi ikke endte i byen om aftenen, hovsa.

Så min weekend – især fredag – har været proppet med mange venner og meget kærlighed til alle skønne mennesker omkring mig. Jeg er glad og tilfreds, og denne uge skal bruges sammen med talentskoleholdet og afsluttes med forestillinger fredag, lørdag og søndag. Jeg er søreme en heldig én.

9 kommentarer

  • Carla

    Hvor er den stibede “jakke-blazer” fra? Den er mega fed!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde fossing

    Hvor er jakken fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • LMO

    Hvor er jakken fra, det har du ikke skrevet? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Guldberg

    Hvor er jakken fra? <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Det er altså ret irriterende at du ikke svarer på hvor jakken er fra? Syntes virkelig det er dårlig stil, bare at se udenom spørgsmålene?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina Young

    Jakken er fra H&M Trend, og kan fåes på udsalg inde på H&Ms hjemmeside lige for tiden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADIDAS SUPERSTAR