ROOM DETAILS

SUNDAY CHILL

IMG_5759IMG_5760
Søndag, når det er allerbedst. For mig er det vigtigt, efter en travl uge, at slappe rigtig, rigtig meget af, helt for mig selv om søndagen.
Spise god brunch, lækker frugt, forkæle mig selv med film og computertid i sengen. Det er en del af mig. En del af min sensitivitet. Min krop har brug for tid til at lade op til den kommende uge, og brug for at tænke over den overståede uge. Jeg slukker lyset og lukker alt lys ude, så jeg har min egen lille verden på mit værelse, hvor ingen kan røre mig. Sådan har det været, siden jeg var helt lille. Da jeg var lille brugte jeg bare badeværelset som mit rum. Jeg tog mine dukker med ud på badeværelset og legede med dem i håndvasken. Og så lod jeg ellers bare tankerne flyde. Frirum er noget af det aller vigtigste for mig, og jeg er allermest fri, når jeg er helt alene og kan tænke over alt i verden, eller måske bare ingenting. Jeg er glad for, at jeg endelig har lært min krop at kende. Lært at sige stop og trække vejret.

6 kommentarer

  • line

    Åh det lyder som mig! Uanset hvor meget jeg sætter pris på at være sammen med andre (skønne) mennesker, SKAL jeg have tid til og for mig selv også – ellers kan jeg slet ikke fungere.

    Hvordan fungerer det i forhold til dig og Rasmus? Siger du nogle gange til ham, at du har brug for tid helt alene – altså også uden ham? Jeg har nemlig også næsten lige fået en kæreste, og selvom jeg holder sindssygt meget af ham, har jeg også brug for tid til mig (hvilket desværre også hindrer mig lidt i allerede at tænke, at det kunne være dejligt at flytte sammen, fordi jeg også har brug for mit eget!).

    Hvordan har du det i forhold til alt ovenstående? 🙂

    God søndag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Nu bor Rasmus og jeg ikke sammen endnu, så jeg ved ikke, hvordan det vil fungere, men jeg føler mig sikker og tryg med Rasmus, så det er intet problem herfra, tror jeg. Jeg har endnu ikke følt, at jeg har brug for tid alene fra ham – men det er nok også fordi at jeg har kendt ham i næsten 3 år. På et eller andet tidspunkt skal du nok føle, at du er klar til ikke at have dit alene-rum – og hvis du stadig har, så vil du på et tidspunkt føle, at din kæreste er så meget dig, at du stadig kan være alene, selvom han er til stede. Hvis du forstår, hvad jeg mener? Forvirrende kommentar, jeg lige kom med her! Håber du forstår, hvad jeg mener!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • line

      Jo, tror godt, jeg forstår, hvad du mener. Mange tak! Det handler nok bare om “tilvænning”, selvom det lyder fuldstændig åndssvagt, når der er tale om én, man elsker 🙂

      Hvordan fungerer det nu? Kan du godt bare sige til ham, at du ikke kan ses/sove sammen (eller andet…), fordi du har brug for tid alene? Undskyld mine mange spørgsmål, men det er rart at høre fra andre.

      Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Ja, det ville jeg godt kunne, men som sagt har jeg ikke haft brug for det med Rasmus 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

    Det med at ligge i sengen og bare hygge sig en hel søndag er det ikke meget normalt at gøre det? Behøver man være særlig sensitiv for det? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Det har jeg ikke skrevet noget om. Jeg fortalte bare, hvad der skal til, for at jeg har det godt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROOM DETAILS