THESE BOOTS WERE MADE FOR WALKING

BIRTHDAY PRESENT #1

IMG_3926IMG_3914 IMG_3928
Den smukkeste taske, jeg i mit liv har set.
Min kæreste gav mig denne, (HELT NYE) Balenciaga Hip Suede Shoulder Bag i fødselsdagsgave i onsdags, og jeg er helt forelsket i den. Den har sølv hardware og den er sort og i ruskind. Ud over det, er den en lækker størrelse, med masser af plads, og så er der lange stropper, så man kan have den over skulderen til en bytur. Jeg er stadig sådan lidt “woow” over, at Rasmus gav mig den, men kun på en god måde. Jeg har virkelig været heldig med ham, he he.
Jeg kom desuden til at tænkte på, at jeg, siden jeg blev 15 år, har fået en lækker taske i fødselsdagsgave hvert år. Da jeg blev 15, fik jeg nemlig en Balenciaga first af mine forældre, da jeg blev 16 fik jeg en Alexander Wang Mini Brenda af mine forældre da jeg blev 17 fik jeg en Balenciaga Day af Marie, og i år dette smukke vidunder af min kæreste. Well, går ikke ned på smukke tasker.

Hvad synes I om min nye taske?

23 kommentarer

 • Caroline

  Hvor er det bare super lækker! Han er virkelig god til gaver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Johansen

  Jeg har selv denne taske, bare ikke i ruskind, men du kommer til at ELSKE den. Den kan have alt det vigtige og den ser så lækker ud. Jeg bruger den sommetider som clutch og det fungerer den også perfekt til. Dejlig kæreste du har som giver dig sådan en lækker sag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Ja, den er så dejlig! Og det er Rasmus også, hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Først og fremmest tillykke med de 18!
  Hold da helt op hvor er den lækker!! Alle piger burde have en kæreste som din 😀 Ved du hvor man kan købe den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Mange tak <3 ja, han er så skøn. Nej, ved det ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Det er virkeligt den flotteste taske nogensinde 😮 Dør nærmest af misundelse ;))) Og tillykke med i onsdags!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er god nok lækker!

  ~ Satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig enormt smuk, Lærke. Du er en heldig pige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smuk smuk smuk!!
  Jeg er vild med tasken i ruskind. Det er jo så lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, den er virkelig virkelig flot! Sikke en fantastisk gave at få fra sin kæreste 😉 Og selvfølgelig også lige et forsinket tillykke med fødselsdagen, Lærke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  SUper smuk taske, bare det var mig der fik sådan én! Glæder mig virkelig til at se outfitbilleder fra din fest og dine gaver! 🙂 Hvornår kommer de billeder på bloggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op hvor er du heldig, og hvor har du en dejlig kæreste! Misundelse all over the place!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det er en flot taske – og hvor har du bare en sød kæreste..
  Men jeg kan desværre godt mærke, at efter at jeg er begyndt at følge forskellige blogs (herunder din), hvor der bliver reklameret med ekstreme dyre ting, så er jeg begyndt at få en følelse af, at jeg skal udskifte hele min garderobe til noget tilsvarende. Jeg har en følelse af, at det er “forkert” at gå i de mindre dyre mærke.. Det er både dyrt at skulle gå igang, og en smule bekymrende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Ja, han er sød! Det er jeg ked af at høre…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kan du ikke please spørge din kæreste, hvor han har købt tasken til dig?
  Den MÅ jeg da bare eje :O

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THESE BOOTS WERE MADE FOR WALKING