NEW IN

SERIE-HJÆLP #1

472477853_1370725096Pretty little liars
Nyt torsdags-tema. Jeg får nemlig aldrig rigtig holdt fast i mine temaer hér på bloggen. Jeg havde torsdags tosserier, og jeg havde torsdags-musik, men det blev for svært i længden at finde på nye ting, og derfor tænkte jeg, at jeg skulle have nyt tema. Noget, jeg ved meget om – nemlig serier. Jeg gik i februar, sidste år, ud af gymnasiet, og gik hjemme i et halvt års tid. Derfor kedede jeg mig utroligt meget, så jeg startede derfor med at se serier. Og mange af dem.

Første serie var Pretty Little Liars. Jeg startede egentlig bare lidt, fordi jeg kedede mig en dag, og tænkte, at det ikke kunne skade at se lidt. Men så blev jeg vildt grebet af det.

Det er en serie, der starter med at man ser 5 unge piger på en 15-16 år, Spencer, Alison, Aria, Hanna og Emily, der sidder i en lade og holder “fest”. Men så forsvinder Alison. Et år efter, begynder pigerne at få mærelige beskeder, fra en såkaldt “A”. Sådan fortsætter serien, og indtil videre, er der lavet 4 sæsoner, og næste afsnit af 4. sæson kommer til oktober. Jeg glæder mig for sindssygt.
Jeg har set serien hele 5 gange. Ja, jeg er en kæmpe serie-nørd, haha. Jeg har fået rigtig mange henvendelser, omkring, hvor jeg ser serien. Jeg så de første to sæsoner på netflix, og resten så jeg på en hjemmeside. Men helt ærligt piger, det er altså ikke særlig svært at finde ud af. Prøv at søge i google, så finder I en side med det samme, he he.

11 kommentarer

  • Laura

    hvis du ikke har set den, så prøv Orange is the new black 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ELSKER PPL. Glæder mig sindssygt til 22 oktober, hvor næste afsnit kommer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      JEg elsker det virkelig også!!!! OG glæder mig

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg begyndte også at se den af kedsomhed for en måneds tid siden, men den fangede bare øjeblikkeligt! Den er virkelig god og plottet er bare så anderledes end mange andre serier. Glæder mig virkelig til næste afsnit kommer i slut oktober!! 🙂

    //Charlotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrine

    Prøv at se the lying game – det kan godt være at den virker lidt dårlig i starten, men giv den en chance den bliver nemlig rigtig god. Den er lavet af den sammen som har lavet pretty little liars. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Breaking Bad eller Gossip Girl er så gode! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Christine

    Det er seriøst en af de bedste serier, jeg blev fanget lige med det samme!
    Jeg tænkte på, når du ser serierne på nettet, ser du dem så med danske undertekser? Eller uden undertekst? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Uden undertekst, så bare på engelsk – hvilken desuden er fantastisk, for man lærer overraskende meget af det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN