NÅR MAN PLUDSELIG FINDER SIG SELV

STUDENTERTIDEN

student2015
Først og fremmest: Mange gange tillykke til de af jer, som er blevet studenter i dag – og i sidste uge! Og tillykke til jer, som bliver det i løbet af ugen.

Husk at nyde jeres uge, jeres fester, vogn-turen, og hvad I nu ellers har af planer. Drik jer fulde, eller lad være, nyd at I er færdige med 2, 3 eller 4 år på stx, hhx, hf, og hvad I nu ellers er færdige med! Det er virkelig en magisk tid, og jeg kan godt fortryde lidt, at jeg ikke selv nød ugerne efter jeg fik hue på, noget mere. Jeg var bare så utrolig lettet, at jeg ikke orkede alt muligt. Jeg holdt en kæmpe fest for min familie og venner, og det var helt fantastisk. Vognturen var sjov og hyggelig, men igen – ikke noget, jeg rigtig NØD at gøre. Jeg gik kun med min hue i 3 dage, da jeg faktisk synes det var lidt underligt at gå rundt med en hue på, hele tiden.

Men altså: Det hører jo med til den danske sommer, at der render fulde, smukke, unge mennesker rundt med huer på hovederne!

Jeg håber, at I får nogle fantastiske uger – og at jeres eksaminer er gået, som I havde håbet på!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN PLUDSELIG FINDER SIG SELV