GODE RÅD TIL GYMNASIEELEVER I EKSAMENSTIDEN

SÅDAN HÉR SER EN PERFEKT DAG UD

gravud baby

Jeg elsker dage, hvor jeg kan sove så længe, jeg vil. En helt perfekt dag, i mit hoved, ser sådan her ud:

Weekend. Ingen planer. Kristoffer har fri, og vi vågner op og kigger på – og smiler – til hinanden. Og så tager Kristoffer fat om mig og krammer mig helt ind til ham. Så står Kristoffer op og laver morgenmad til mig, hvorefter han kommer ind i seng igen og ligger, mens maden bliver færdig. Lilli vågner op inde i maven, og Kristoffer, Lilli og jeg ligger og snakker. Kristoffer kysser maven, og så står vi op og spiser mad. Bagefter ligger vi os i sengen igen og tager en lille lur (jeg er tosset med at sove, hvis I skulle være i tvivl!), og når vi vågner, gør vi os klar, går i bad og så videre, og så kører vi en tur ud i skoven og går en lille tur. Om aftenen spiser vi god mad, som vi laver sammen, og efter aftensmad, ser vi en god film og spiser bland-selv-slik.

Jeg elsker faktisk bare at slappe af. Bare Kristoffer og jeg. Jeg griner så meget med Kristoffer, at jeg nogengange får ondt i maven! Jeg elsker, når vi børster tænder sammen inden sengetid, og fjoller foran spejlet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODE RÅD TIL GYMNASIEELEVER I EKSAMENSTIDEN