MISTANKE OM FOR TIDLIG FØDSEL!

GODE RÅD TIL GYMNASIEELEVER I EKSAMENSTIDEN

Skærmbillede 2016-05-11 kl. 21.22.15
Nu er det snart et helt år siden, jeg blev student. Det er vildt at tænke på, at jeg for mindre end et år siden havde det så skidt, var stresset – og meget nervøs for, om jeg nu ville klare det – og nu har det bedre end nogensinde før!

Jeg er jo ikke ekspert – men jeg har dog været i de af jers situation, der bliver studenter – eller generelt de, der skal til eksaminers sted. Og jeg føler virkelig med jer. Derfor tænkte jeg, at jeg lige vil give et jer par råd med på vejen!

  • Lad være med at stresse sådan! Tag det roligt – du bliver ikke bedre af at sidde oppe hele natten og terpe. Det skulle du have gjort tidligere, haha!

 

  • Lad ikke andre bestemme, hvor meget – eller hvor lidt – du arbejder! Hverken din mor, far, kæreste eller bedste veninde. Kun du ved, hvor meget du kan klare oppe i hovedet. Om det er lidt eller meget, og hvor meget af de weekend der skal bruges på det.

 

  • Hold pauser! Dette kan virkelig ikke siges nok. Det er så vigtigt at holde pauser – jeg kan personligt ikke sidde med ret meget mere end 45 minutter ad gangen, og så er en pause altså god. Bare 5 minutter. Spis noget lækkert, gå en tur, tag en smøg – eller hvis du har brug for en længere pause – tag en lur!

 

  • Ikke ærg dig over din karakter: Når du først har været til eksamen og har fået en dårligere karakter end du fortjener – så ikke ærg dig for meget. Indse, at det nok bare ikke var din bedste dag, eller at du nok ikke læste nok op, eller lyttede nok i undervisningen.

 

  • BROK dig ikke: Jeg tror alle kender det. Du har brugt hele natten på at læse op til kemi-eksamen, men får kun 00. Og det er selvfølgelig TOTALT uretfærdigt, ikke? Eller hvad? Prøv at hør: Du er nok bare ikke kemi-ekspert, og fuck det – du er god til en masse andet, forhåbentligt. Og du brokker dig jo heller ikke, hvis du får en højere karakter end du har fortjent, vel?

 

  • Husk dine venner: Du bliver glad af selskab, venner, vin og weekends-hygge med familien. Så husk det!

 

Sidst, men ikke mindst: NYD DET! Du får hue på lige om lidt, for pokker!! Se forresten mit indlæg fra i går om smukke sommer-studenterkjoler – både i hvid, rød og blå! Læs indlægget hér:

2 kommentarer

  • Caroline

    Tak for de gode råd. Hvor er din trøje på billedet fra? (blå og hvid)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Det er en kjole 🙂 Den er faktisk til salg for 300 kroner, hvis det er 🙂 Du kan finde hele billeder af den på, hvis du søger på “student 2015” herinde. Send mig en besked på laerkejjj@gmail.com hvis du er interesseret!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MISTANKE OM FOR TIDLIG FØDSEL!