MIN SALGSPROFIL PÅ INSTAGRAM MED OVER 50 NYE VARER

BAGSIDEN AF MEDALJEN… AT VÆRE GRAVID

IMG_3665
Jeg savner at kunne passe alt mit tøj. At få optur over, hvor godt en kjole sidder, eller at jeg kan passe en lille størrelse. Lige pt køber jeg bluser i størrelse 38/40, før brugte jeg 34 og 36. Det er sgu lidt hårdt engang i mellem.

Jeg savner at kunne sove lige præcis, som jeg har lyst til! ISÆR at sove på maven! Lige nu har jeg ondt i højre skulder, kan ikke ligge på maven, og må helst ikke ligge på ryggen. Det begrænser lidt mine sove-stillinger, ikke?

Jeg savner at drikke alkohol. Ikke at drikke mig stiv og tage i byen – men at drikke vin om fredagen, eller til lækker mad.

Jeg savner at kunne løbe. Ikke fordi jeg køb specielt meget før, men lige nu kan jeg ikke engang løbe efter toget, hvilket resulterede i, at jeg næsten missede toget forleden morgen. Det gør simpelthen ondt i hele kroppen, og spænder HELT vildt, når jeg løber. Og derudover bliver jeg vildt forpustet. Preggo-problems, haha

Jeg savner at føle mig lille. Lige nu føler jeg mig som en hval, uanset hvad jeg laver. Det er svært at føle sig feminin, når man har taget 10 kilo på, på 5-6 måneder, og derudover pludselig har fået kæmpe store bryster (ja, bryster er feminine, men jeg har altid været en sucker for fine, små bryster, som jeg havde før, og ikke de hér kæmpe mælke-junger), ha ha

Jeg savner at kunne gøre lige præcis, hvad jeg har lyst til, uden at få dårlig samvittighed. Jeg savner at lægge ny neglelak hver dag, farve hår og spise lige som jeg vil.

Jeg savner at kunne være fysisk aktiv, kunne hjælpe med at løfte ting herhjemme (poser, hvis vi har handlet ind og sådan). Lige nu straffer min krop mig, hvis jeg laver bare det mindste. Så får jeg de ondeste smerter i ryggen, lænden eller maven.

Okay, det hér lyder som et helt vildt negativt indlæg – bare rolig, I ved jo, hvor meget jeg ELSKER at være gravid, og hvor vanvittig meget, jeg glæder mig til at blive mor! Men der er altså også en bagside af medaljen, når man er gravid. Blandt andet de ting, jeg har skrevet ovenover. Jeg er til gengæld RIGTIG glad for at være UNG mor – for så kan min krop klare en del mere, end hvis jeg var ældre. Jeg har for eksempel været enormt lidt plaget af: Kvalme, rygsmerter, bækkensmerter, hovedpine, træthed og så videre, hvis man sammenligner med mange andre. Og det takker jeg min unge krop for!

Alt i alt har jeg det jo helt vildt fantastisk! Jeg glæder mig bare så meget, at det tit er svært at være i min egen krop!

6 kommentarer

  • S

    Jeg har egentlig tænkt på, om du har mærket noget som helst til din anoreksi under din graviditet? Jeg ved godt, du er rask og har været det længe, men som du selv skriver forandrer kroppen sig jo HELT vildt og det kan sagtens “fremprovokere” noget for mange. Du behøver ikke svare hvis det er for personligt! <3 Og jeg tager altså ikke indlægget så negativt, det er naturligt at man ikke elsker hver eneste lille ting ved graviditeten lol 😀 Det er de færreste af dem med fx morgen kvalme, der synes det er fedt, men det betyder jo ikke de elsker at være gravide mindre af den grund! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Nej, det har jeg slet ikke! Det er også hele 8 år soden, så det er heldigvis ikke noget, jeg har mærket til noget til <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofie

      Men Lærke, se alligevel dig selv som heldig. Jeg har arbejdet med gravide, og MANGE med tidligere spiseforstyrrelser (også nogle hvor det er 15-18 år siden de blev raske) får vilde tilbagefald.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Det kunne jeg desværre godt forestille mig! 🙁 jeg er også meget glad! Men jeg tror en stor del af det er, at jeg jo aldrig var syg på den måde, at jeg synes jeg var tyk. Hverken før, under eller efter! Jeg havde det bare psykisk dårligt, og sygdommen var min måde at udtrykke det på!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Hmm.. Synes det er rigtig upassende at skrive, at det er “hårdt”, kun at kunne passe str. 38/40, da 38 er en str S/M og en helt naturlig størrelse. Det er et virkelig underligt signal at sende til dine følgere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Det har jeg ikke skrevet på noget tidspunkt 🙂 jeg skriver, at det er irriterende, ikke at kunne passe sit gamle tøj, og skulle bruge penge på nyt.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN SALGSPROFIL PÅ INSTAGRAM MED OVER 50 NYE VARER